Blog

Kat Graham je poznat i za osam godina 'Vampirski dnevnici'i njezin kazališni pristup ljepoti. (Ili kako je ona zvala u Glamouru, "lude šminke".) 

„Ja'm učeći većinu mojih trikova i svih mojih tehnika iz drag queens, iskreno ", otkrila je Kat u prethodnom intervjuu sa StyleCasterom. 

Ništa ne može biti dalje od mog estetskog'Uvijek je bio na timu Nick Barose kada je u pitanju maska ​​poput "Instagram makeup". Svejedno ... ja'm neobjašnjivo nacrtana na Kat'izgleda kad god je vidim na crvenom tepihu.

Možda'jer ima jednu od najjedinstvenijih lica I'sam ikada vidio. ne bi'slažete li se? Ali čak i njezine teške tehnike šminke mogu'u potpunosti objasniti zašto sada izgleda drugačije, u usporedbi s prije deset godina. 

Pomaknite se da biste vidjeli Kat'ljepotu transformacije tijekom godina:

Kat 2008. godine

Iako je Kat počela glumačku karijeru u dobi od šest godina, nije bila'Na crvenom tepihu zabilježen je do 19. godine u 2008's put više svježeg lica u ovom pic nego mi'ponovno se koristi, ali još uvijek možete vidjeti početke svoje kreativne kreativnosti s ljubičastim i zlatnim sjenilima. ("Ja sam svoju šminku i ja imam godinama", rekla je Glamour.) Također, ovdje je njezin izvorni veći nos, tanji obrva i tamnije boje očiju. 

Još jedan pogled na 19-godišnju Kat, prije nego što je postala hiper-njegovana. Njezina zona T-zone nije'nalijevaju se u prahu i njezine obrve utočište'već je započela ljubavna veza s zelenim kontaktnim lećama u ovom trenutku! S njezinim izvornim nosom i obrvama, njezine su se oči manje nego danas.

Kat u 2009

U 2009, Kat je otišao plavuša. doesn'ta boja izgleda sjajno na njoj? Ona je pravi kameleon ljepote! Sve ostalo još uvijek izgleda prirodno (osim kontakata, naravno). Njezina koža izgleda prekrasno; glatki i sjajni, ali ne obloženi temeljima. Kao što možete vidjeti, usnice su joj uvijek bile pune.

Kat u 2010

Sljedeće godine, Kat je radio Instagram sastav prije nego što je postao mainstream. Iako joj je kosa obojena natrag u njezinu prirodnu smeđu crnu, sve ostalo zahtijevalo je pozornost, od pompadour frizura do zelenih sjenila, lažnih trepavica i obojenih obrva. Na donjoj polovici njezina lica, njezinu lijepu kožu maskirala je mat, sivkasto temelj. Mislim da je to još pre-rinoplastika.

U ovom pucanju, čini se da je Kat možda otišao pod nož. Da, ona je oblikovala strane njezina nosa, ali još uvijek kažem da izgleda zbijeno, pogotovo u usporedbi s 2009. godinom.'Ovdje ju je prepoznala, izgleda tako mačkasto! Njezine obrve su također puno lakše no što ih sada nosi.

Kat 2011

Mislim da možete definitivno reći da je Kat imao posao nos u ovo doba (bilo je 22 osobe). Odjednom se promijenila ravnoteža njezina lica, a oči su mu se više istaknula. Naravno, njezine trepavice i obrve su vrlo pretjerane, s kratkim praskama i dalje privlače pozornost na područje oko očiju.

Je li itko drugi dobio Zendaya vibre? Na kratak trenutak u 2011. Kat je imao svjetliju smeđu kosu i podudaranje obrva, stiliziran ovdje u valovima i nosio se s grubim ljubičastim sjenilom. ja'Drago mi je što nije učinila'ne držite ovu frizuru; osjeća se preopćeniti i skriva previše njezina zanimljivog lica.

Kat u 2012. godini

Do 23. godine ponovno se nalazila crna kosa i ružičasti ruž, s mnogo poboljšanom igrom obrva (ako ne i temeljem). Najočiglednija stvar, međutim, je izbor boja kontaktnih leća, mračan plavo-zeleni koji bi'Ne smijem zavarati nikoga da misli da je to njezina prirodna nijansa. ja'uvijek sam podsjetio na Adriana Lima kad vidim ravnu, crnu kosu i svijetle oči.

Kat 2013

Zatim, Kat je flertovao s pješčanim plavom bojom kose. Obožavam samo ovu ravnu i neutralnu paletu šminke. Ona'Još uvijek nosi puno, ali učinak je mekši i topliji. Srećom, vratila se joj više prirodnih zelenih leća, jer plava bi'bio je previše.

Ovaj'je moj omiljeni. Kao Kat'zvijezda se diže, njezina šminka se stvarno počinje olakšati. Volim ovu prirodnu boju kose, i volim kako izgleda s super čvrstim čvorom koji malo može skinuti. Njezina obrada kože mnogo je poboljšana, s boljom kombinacijom sjenila i manje očiglednom konturama, a njezina šminka oko očiju je puno osjetljivija. Također možemo vidjeti njezin novi nosa ispred; zadržala je svoj prvobitni oblik, ali vrh je kraći i manje guščasti.

Kat 2014

Ovo je tako lijepa meta. Kat'nova, kraća frizura je nevjerojatna; Volim način na koji to'ležerno je gurnula lice kako bi pokazala njezin savršeni oblik srca. Njezine obrve'Toliko dramatično ovdje, ali ona'i dalje igraju s kontaktama, oblikujući i višebojni sjenilo.

Kat 2015

Ovdje'vjerojatno najbolji primjer Kat'i kako još uvijek možete'ne skidaj oči s nje. Ombré obrve i greige usne aren'Moja omiljena, ali njezina koža izgleda tako blistavo! I ti valovi! Doista je iznenađujuće koliko se može nositi bez da je nadvlada.

A sada za nešto drukčije ... Kat se vratila na njezin usidreni crop za ovaj glamurozni izgled usana i obrva. To stvarno funkcionira s sjajnim ombré ružem. Iako njezine usne izgledaju veće, mislim'je samo obrubljen, a ne bilo koji injekcijski rad.

Kat u 2016. godini

Godinu dana kasnije Kat je išao kraće. (Volim kratku kosu na ovoj ženi!) Jeste li primijetili bilo kakve druge promjene na ovoj fotografiji? ja'Pitam se je li njen nos't još manji i uži. Onda opet, moglo bi biti ono što me naglašava na vrhu koji me baci. 

Što to ?! Za ovaj događaj, Kat nosi veliku, kovrčavu smeđu periku i stvarno se zalaže za skrivenu kraljicu. ja'Nisam siguran što je proces misli bio iza odgovarajućih sivih usana i obrva. (Čak i njezin temelj opet izgleda više sive, ali znam da je borba za podudaranje vrlo stvarna!) Ako pogledate njezin nos, to'sada je izvanredno ukrašena.

Kat 2017. godine

Konačno, mi'ponovno u 2017 .; Kat će ove godine biti 28 godina. Nažalost, ne žalimo, volim ove crvene sjajne usne! Doista je zbunjujuće kako bijeli vodovi i # kelleybakerbrows i dalje žele'Ne bi me uništio ovaj izgled, kad ja'd pronaći ih previše inventiviran na bilo tko drugi. Kat, ti si jedna vrsta!

Zaključak

Gledajući Kat's lica iz istog kut u 2008 i 2017, to'sasvim je očito da je nekako radila na nosu možda više od jednom?

Već je bila sjajan, ali moja dobrota, da je jedan mali ugađanje tako transformativan. To je potpuno pomaklo fokus na svoje oči i usne (zbog čega su mnogi glumci dobili posao u nosu) i stvarno su donijeli svoju jedinstvenu ljepotu. mogu'ne misli o onome kome stvarno izgleda, što mora biti velika prednost u njezinoj konkurentnoj liniji posla.

Prema holivudskim standardima, njezina se intervencija mogla smatrati pravednom konzervativnom. Mislim da se njezin ton kože mijenja jer je ona biračna i mogu'ne vidite nikakve dokaze o ubrizgavanju. Umjesto toga, Kat se oslanja na kosu i šminku kako bi promijenio stvari. Koliko ja osobno izbjegavam ove teže izglede, oni su fantastični na njemu i ja'd MUCH bolje vidjeti ovo nego napuhane obraze i natečene usne!

pustiti'samo stavite jednu stvar na počinak. Zumiranje na Kat'možete vidjeti rubove njezinih kontaktnih leća:

Nisu, ove zelene oči su'prirodno!

Što mislite o Katu?'evoluciju ljepote?
Koji od ovih izgleda je vaš omiljeni?
Kakav "ljepoti" mislite da ona'učinio?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 51