Blog

Ova priča ima sretan kraj. 

To'također je upozoravajuća priča o prekomjernoj primjeni injekcija, zbog čega sam to'primili ste više zahtjeva za rad Prije i poslije na Courteney Coxu. 

Iako je 51-godišnjak 'Prijatelji' zvijezda i bivši model već više od 30 godina u javnosti, Daily Mail primijetio je da se nešto nedavno dogodilo s njezinim licem. Nešto što joj je pružilo "neprepoznatljivo". 

Kada su stvari krenule krivo? pustiti's pogledajte njezinu evoluciju ljepote tijekom godina:

Courteney 1983. godine

Izbacivanje stvari je ovo '80s-tastic modeliranje metak od Courteney u dobi od 19. Ti'moraš voljeti pudli, pjegavi rumenilo, sjajno toniran šminka i grmlje obrve. Oh, čekaj, zapravo volim obrve. Sudeći prema njezinim crtama ovdje, mislim da ona'je jedan od rijetkih celebs koji hasn'nije joj dotaknuo nos. Usne su još jedna priča!

Courteney 1984. godine

Zabavna činjenica: Courteney'prvi veliki prekid pojavio se u ovom videu Bruce Springsteen. (Ne, nije bila'samo slučajni "ljubitelj obožavanja" koji je izbačen iz publike.)

Courteney 1985. godine

Courteney je 1985. godine zadržao istu dječačku, slojevitu frizuru, mislim'lijepo je sladak. Trgala je ružičastu šminku za prirodnije nijansirane nijanse, iako otkrivam mali slučaj Eaglea. 

Courteney 1990. godine

Godine 1990., Courteney je imala 26 godina, a to je doba ramena i poslovnih odijela kao večernja odjeća (NAPUSTITE se da taj trend moda ne bude povratak!). Frizzy kosa bila je ljepota izgled, uz marsala usne i bez rumenila. 

Courteney 1992. godine

'Tridesetih godina prošlog stoljeća trend mršave obrve obrva potražio je jednu od svojih prvih žrtava. Courteney je 1983. godine prešao iz punih, debelih lukova na ove tanke i kutne i kada dođemo do novijih fotografija,'Vidjet ćete da se nikada nije oporavila. Također imajte na umu flip kose, trend koji'Danas je u stilu. Mislim da Courteney mora obojiti njezinu kosu crnu, jer izgleda kao da su njezini korijeni mekši smeđi.

Courteney 1994. godine

Kada 'Prijatelji' debitirao 1994., Courteney je odjednom postala super-poznata. Bilo je 30 ovdje i sportska verzija srednje duljine frizure koju je nosila tijekom sredine-'90-ih. mogu'Vjerujem da se očigledna dna usne linija događala čak i tada!

Courteney 1997. godine

Možete jasno vidjeti utjecaj Spice Girls na Courteney'ovdje: ove vrećaste vrećice naglašavaju da je ona nalikuju zenici Ginger Spice. Volim prirodnu teksturu kože, ali precizni obrve, bijeli sjenilo za oči i meka ruž za usne su sve tako datirani! Oh, i izgleda da je i Monica imala Rachelov šišanje...

Courteney je 2002. godine

I sada se cijela paleta očisti! Courteney je ovdje imao 38, a ovaj je izgled tako klasičan'još je uvijek savršeno, 14 godina kasnije. Volim nježniju smeđu kosu na njoj; to'je manje oštra od mlaznog crnog. Njezina "zima" bojanje je također lijepa protiv malina ruž za usne. Ona stvarno ima najljepše čiste plave oči, zar ne?'ona?

Courteney u 2005

ja'Nisam siguran što se ovdje događa; mogu't stavio moj prst na to, ali ja vjerojatno wouldn'Priznala je ovu ženu kao Courteney. Možda zato što je to bio pre-Botox i pre-Restylane? Obrve su joj bile sjajne 2002., ali ovdje su'vratite se na tanki i kutni oblik.

Courteney u 2009

Eeks! Jesam li užasno priznati da me je prva osoba na koju me podsjeća ova fotografija Michael Jackson? Courteney je imao 45 godina, i to mislim'sigurno je rekla da je sada počela s Botoxom i punilom. Ali to'ne samo previše napuhani obrazi i smrznuto čelo koje su šok. To'također je povratak na čvrstu crnu kosu koja može izgledati malo poput perike na blijedoj koži, osobito kada su kovrče't brushed out. 

Courteney u 2010. godini

Ahhh ... to'bolje! U 2010. godini, 46 godina, vratila je stvari natrag. Ja ozbiljno volim svoj stil ovdje, od modernih ružičastih tonova šminke do dugačke naušnice i kose uokvirivanja lica. Da, njezini obrazi i dalje izgledaju "učinjeno", ali ukupna vibracija mnogo je svježije. 

Courteney u 2011. godini

Također mislim kakve su intervencije Courteney'ovdje je izgleda sasvim u redu, iako je činjenica da njezina kosa djelomično pokriva obraze na obje strane može joj pomoći. U to je doba bila 47 godina, a svi se možemo složiti da je ona S-T-U-N-N-I-N-G. Kosa joj je nevjerojatno sjajna, a ona nosi hladne tonove bolje nego bilo tko drugi.

Courteney u 2012. godini

Sljedeće godine izašla je s jedva primjenjenim šminkom i ta nevjerojatna tekstura kose koja je zrakom sušena, a to je samo ono što joj daje tako opušten, mladenstveni izgled. Ali njezini obrazi izgledaju neprirodno i skoro muškolji lice. ja'm također zbunjen kako je obrva preciznija nego ikada, kada je 2012 bila visina podebljano obrva trend.

Courteney u 2013

Courteney'lice se malo smekšalo do 2013. godine, ili možda mi'samo gleda na prirodni pad i protok injekcija (koji traju samo nekoliko mjeseci prije nego što počnu iskrivljavati). Postoji bora na jednoj strani njezina nosa koja može biti iz Botoxa koja narušava pokret prirodnog mišića; bilo je očito iu 2009. godini. ja'm još uvijek zaprepaštena koliko su joj oči jasne i svijetle! 

Courteney u 2014

A sada je počela trpjeti ... usne injekcije! Mislim da ih je vjerojatno imala prije 2014., ali to'najočitije na ovoj slici. Usne (i obrazi) jednostavno se ne uklapaju u njezino lice. To je rekao, volim ružičasti ruž i rumenilo.

Sudski postupak u 2015

Ovdje je ... Scary Photo. Odjednom, Courteney je otišao na sve nas Jocelyn Wildenstein! To'na način da previše punila u njezinim obrazima i usnama, a možda i Botox šupljine oko usta kao dobro, jer ona ne'Čini se da se u stanju osmjehnuti ispravno. Umjesto da joj izgleda mlađe, izgleda starijima i mačkima. Kada će liječnici uče da to ne čine ljudi?!

Courteney u 2016

Ovo je naš sretan kraj. ja'Pretpostavljalo je da je Courteney pogriješio njezin prijašnji izgled crvenog tepiha pa je zauzela veliki korak natrag na punila. Evo, njezini obrazi izgledaju prirodnije no što imaju od 2009! Ako postoje i Botox i injekcije usana, oni'meko, ne pretjerano. Njezina se koža čini malo crvenom, a možda i to'jer je ona'odlučujući za postupke obnavljanja kože umjesto igle, odluku koju u potpunosti podržavam!

Zaključak

Prema mom mišljenju, Courteney je jedna od prirodno najljepših glumica u Hollywoodu. Njezine nježne osobine i tanke usnice možda neće biti "na trendu" 2016., ali oni'još uvijek je divno u bilo kojoj dobi (barem kada ih ostavlja sama!). 

Mislim da je lekcija ovdje da su injektibilni lijekovi, učinili ispravno, definitivno mogu zaustaviti proces starenja, Courteney's fotografija iz 2016. godine u dobi od 51 godina iznenađujuće je dokaz. Ali stavite previše u, i punilo postaje starenje umjesto dobi-preventivne. Kada upotrebljavate injekcije za dodavanje više volumena značajkama nego ikad prije, počnite s njom'recept za katastrofu. Courteney je daleko od onoga koji je dobio samo onaj bijesni mačji lice ... ali ti'Mislim da bi celeb znao bolje!

Sada znam da neki ljudi (čak i liječnici) kažu da se ove pogreške u punjenju pojavljuju samo na taj način, jer su injekcije previše svježe i utočište'imalo dovoljno vremena za "podmirenje". Dajem to veliki NOPE. Za mene, nema smisla da moram živjeti s natečenim licu mjesec ili dva prije nego što počnete izgledati normalno. Bolje da se samo ubacite manje punila i vratite se češće za održavanje. Slažeš li se? Reci mi što misliš:

Kako se osjećaš za Courteney'evoluciju ljepote?
Koji od ovih izgleda je vaš omiljeni?
Kakav "ljepoti" mislite da ona'učinio?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 16