Blog

Anklete su komad nakita koji se nose na i oko gležnja. Grudice poznate kao payal i pajeb u Indiji nose gotovo sve male djevojke, mlade žene i žene. Od dovoljno prošlosti, ako krenemo unazad, došli smo do spoznaje da su ljudi koristili i anklets za idole boga i božice. Zatim su ih nosili i dame širom Indije i danas su nosile svijet.

Novi izgled i dizajn ankleta variraju različito od različitih zemalja i obrtnika iz svih krajeva. Vjenčanja su jedna od najcjenjenijih anketa gdje možete vidjeti strašan zanatski rad, pričvršćena sitna zvona koja zvoni kad god netko krene, ukrašen draguljima i biserima koji izgledaju strašno s vašom haljinom.

Indijski svadbeni dizajn džepova:

Šarm zlatnog nakita ne može se zanemariti. Neke narodne narukvice za gležanj, koje možemo podijeliti među najbolje, ovdje su.

1. Nevjesta džep s peac dizajn u zlato:
svadba-anklets-dizajna
Nevjesta bez nakita i to bez premije i zvuk sitnih zvona nije potpuna mladenka. Nevjeste hodaju polako na njihovu braku, a zvuk trzanja anketa koje nosi nevjesta čini njezinim koracima tako posebnim. Ovaj zlatni slon je dizajniran s minakari radom, malim dizajnom pauna na lancima pričvršćenom za njega.

2. Nevjesta džep u srebru:

svadba-anklets-svadba-kratka čarapa-u-srebro

Čarape se najčešće vide u srebru i obično nose dame u svakodnevnom životu. Ova svadbena klapa je prekrasan primjer srebrnih anketa gemmiranih malim dijamantima i slojem s malim zvonima koji donose zvuk kad mlada šetnje.

3. Svadbeni nihloni u dizajnu Polki Diamond:

svadba-anklets-svadba-karičice-u-polki-dijamant-dizajn

Došlo je do novog dizajna polka dijamanta u nakit modi. Dijamant u kružnom obliku je okovan klincima od zlata i srebra i mnogo puta u ostalim metalima. Polka dizajn je tako u ovih dana, možete vidjeti svadbeni nakit u velikoj mjeri prihvaćen od strane fusionists.

4. Pearl and Kundan Anklet:

svadba-anklets-biser-i-Kundan-kratka čarapa

Kundan nakit je ukrašena novom generacijom na velikom mjerilu. Kundan rad je oblikovana zrcala na metalima, koja izrađuju izvrsno nakit po niskoj cijeni. Svadbeni nakit je u velikoj mjeri izabran da bude napravljen s kundan dizajniran nakit. Ovdje je svadbena narukvica s gležanjom napravljena s kundan radom.

Vidi više: Bebe čarape

5. Nevjerojatna svadbena noga:

svadba-anklets-nefleksibilni-svadba-kratka čarapa

Čarape dolaze u fleksibilnim i nefleksibilnim dizajnom. Fleksibilni dizajn džepova može se lako premjestiti na naš gležanj, dok su nefleksibilni anketi ukočeni. Oni su teški u dizajnu i njegovom radu. Nositi ove anklets dizajneri su napravili vijak za ispravljanje anklets pravilno na našoj anklet.

6. Fancy nevjestinski prsten s broševima:

svadba-anklets-fantazija-svadba-kratka čarapa-s-broševi

Nevjesta ljubazna trijezna dizajna zasigurno će voljeti jednostavnu čarobnu kaput. Čarape s jednim lancem i prekrasnim broševima na kraju čine ga vrlo sladak. Nevjeste su mehendi na svojim nogama koje će izgledati strašno s tim trijezni dizajnirane anklets.

Vidi više: Designer Anklets

7. Šarene svadbene nihlature:

svadba-anklets-boja-svadba-anklets

Čarape s šarenim dijamantom također su vruće omiljene u svadbeni nakit. Šareni dijamanti na štetsu odgovara svadbenoj odjeći. Djevojke vole nositi odgovarajući nakit u svojim dandiya noći. Ovaj dizajn i još mnogo toga ispunit će vaše zahtjeve ispravno.

8. Nevjeste nihice s visećim lancima:

svadba-anklets-s-visećim lancima

Čarape dolaze u mnogim nacrtima. Vezivanje priloženih lanaca u jednom glavnom lancu anketa vrlo je poznato u lancima lancetka. Ovdje se lanac štruca čini privlačnijim s potpornih lanaca različitih duljina sa šarenim dijamantima na kraju. To čini prekrasnim nožnim nakitom.

Vidi više: Jednostavne čarape

9. Nevjesta dlačica s prstenom prstena:

svadba-anklets-svadba-kratka čarapa-s nožnom prstenom

Svadbeni čarapa izgleda strašan i ispunjen prstom na prstima. Nevjesta noge prekrivene su prekrasnim mehendiom, a ogrlicu s prstenom pričvršćenim donosi strašan učinak na ljepotu nevjeste.

Nevjestažne ogrlice glavni su dio ukrasa kojeg nosi mladenka. Tradicija nošenja indijanskog nakita čini vjenčanja ljepšom. Tradicionalni izgled u povoljnoj prigodi zlata, zlatom i srebrom ili oksidiranim nakitom su vruće omiljene. Narukvice za vjenčane gležnjeve također su široko vidljive s umetnutim kamenjem, draguljima i biserima koji ih čine privlačnijim.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − = 79