Blog

Kada proljetno vrijeme dolazi, uzimajući trendi odjeću uvijek je na popisu praćenja od strane dame i djevojke. Prikazujući svoje gležanj koji dobiva prvu pozornost tijekom proljetnih vremena ili također u ljetnom vremenu. Jeans su omiljeni materijal kada se radi o odjeći u odnosu na žene i uzimajući u obzir. Svaka noga oblika zaslužuje svoj stil izlaganja noseći odgovarajući Cropped Jean, što je jedna velika potražnja u bilo kojoj trgovini.

Nove, izgledaju ženska usjevima-traperice

Capri Jeans Odjeća za žene:

Svaka vrsta gležnja bilo je gležanj oblikovan, u obliku slova V ili ravna noga zaslužuje da ga se ošišan ili nazvati Capri Pantsom. Ovdje su prvih 9 izrezanih junaka korisni za vašu kupovinu i prikazivanje vaših lijepih nogu!!

1. Capris Neposredno iznad gležnja:

Capris-samo-gore ankle1

Ova vrsta traperice najprikladnija je za snažnije i mišićavije telad koje se obično nazivaju nogama Nogometa. Obrezani jean iznad gležnjeva bit će previše zbijen u području tele zbog zaobljene debele regije, umjesto obrubljenog jeana koji se nalazi neposredno iznad gležanja savršeno se ravno i oštro uklapa.

2. Dva-treća Capri:

dvije trećine-capri2

Apt za tanke, duge udove pod nazivom Duge i Lean noge. Mala je diferencijacija vidljiva ispod područja koljena koja je malo zaobljena, ali za cjelokupni izgled, noga izgleda dugo, a dno se sužava u mislima gležnja. Za ovu vrstu tijela lik dvije trećine Capri se preporučuje. Budući da nema zamjetne krivulje, visoki usjevi mogu se također razmotriti s ravnim sandalom.

3. Niska dolje na gležanj Jean:

nisko-dolje-na-gležnja-jean3

Kada tele i gležanj imaju otprilike iste širine, izrezana jeana koja je niska na nivou gležnja predlaže se visokom petom da izvede izduženu nogu.

4. Iznad zanosnih košulja:

Gore gležnja usjevima-jeans4

Predložen za tanke udove, ali pojačanu tjelesnu muskulaturu, usjeva se vidi ispod najšireg mjerenja, ali iznad razine gležnja da se pokaže malo nižeg tele. Podrezan je s dasom, jer se širi na dnu.

5. Zmaj Jeanu:

Sredinom gležnja ošišan-jean5

Kad se u njezinoj nozi vidi lagana krivulja, ona izgleda kao slovo V. Ljušturka mišića je najširi na vrhu, pa se spušta na tanji gležanj. Predlaže se srednji gležanj usjeva, obično u vrećastom traperu.

6. Otvorena obrezana Jean:

odvijao usjevima-jean6

Ova vrsta jeana gdje je linija šava vidljiva vrlo jasno na kraju područja nogu umjesto prigušenog izgleda. Može se nositi za casual ili izgled odijevanog odijela. Dobar par visokih potpetica za kratku vrstu tijela i par ravnih sandala ide podudaranje s razvijenim Capri.

7. Loose opremljena obrezana Jean:

labavo montirana usjevima-jean7

U ovom tipu, gdje traperice vise s područja prepona i ne dobivaju huggy nogu izgled. Širi spoj na kraju čini tele regiju puno manjim. Ova vrsta labavog vješanja jean je u modi uglavnom među mladim djevojkama s par visokih i čvrste cipele za petu.

8. Odjevene modne odjevene dame:

opremljena-jean8

Odjeveni izrezani jean daje nogu zgrčene izgleda sve do gležnja regije. To daje laskavu izgled za žene koje imaju dobro oblikovane noge. Oni su uglavnom preporučeni za lijep izgled.

9. kratke hlače - duljina koljena izrezbarene ženske traperice:

gaćice-koljena-jean9

Ova vrsta jean dizajn gdje gaćice završavaju iznad razine koljena i daje laskavu ekspoziciju tonirane kože i daje duguljast izgled nogu. Ova vrsta odjeće uglavnom se nosi za povremene izlete ili ljetno odijelo.

Zbirka odrezanih traperica u ženskoj garderobi dodaje novi izgled i stil. Obrezani traperice skočiti iz drugih normalnih i ravno ravno jean zbog svoje ekstremne udobnosti i jednostavnost nosio ih u bilo kojem davanje situacije. Nošenje Capri s vlastitim kreativnim idejama uvijek daje neizmjerno zadovoljstvo. Pokušavajući napraviti rezove na području bedra traperica, daje hrapav izgled. Ova vrsta dizajna je više u modi od strane mladih djevojaka.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 50