Blog

Kacige za bicikle su presudna komponenta kako bi se osigurala sigurnost biciklista. Ove kacige su posebno dizajnirane da spriječe ozljede glave koje mogu biti uzrokovane kao posljedica utjecaja. Oni također pomažu spriječiti nuspojave povezane s tim udarcima, kao što je periferna vizija. Zapravo, raspravljalo se o tome treba li kaciga koristiti obvezno, osobito u slučaju djece i žena.

biciklizam helmets

Ove biciklističke kacige ne bi trebale biti previše teške i trebale bi također imati i odredbu za prozračivanje, jer vožnja biciklom može postati prilično intenzivna aktivnost. Ovdje su neke od najboljih biciklističkih kaciga.

Sklopivi kaciga:

9 najboljih biciklističkih kaciga Stilovi u životu

Ništa nije praktičnije od sklopive kacige za bicikliste koja se može pohraniti kada se ne koristi tijekom ekspedicije na biciklizam. Ova klasična bijela kaciga je šik, elegantan, čist i funkcionalan. Prikladan za muškarce i žene, prorezi u sredini omogućuju cirkulaciju zraka. Ova kaciga je izvrsna opcija pri vožnji vrućim i vlažnim mjestima.

Elegantan kaciga:

9 najboljih biciklističkih kaciga Stilovi u životu

Jednostavna kombinacija sive i bijele boje na ovoj kacigi za bicikl daje mu moderan dodir. Korištenje zanimljivih geometrijskih crta također povećava dizajn od mondene do iznimne. Zanimljivi dizajn čini nezamislivo među mladima. Dodana je pore poravnanja s obje strane kacige kako bi se osigurala cirkulacija zraka.

Vidi više: Cool biciklističke pribor

Kaciga baklje:

9 najboljih biciklističkih kaciga Stilovi u životu

Ova elegantna i moderna dizajnirana kaciga posjeduje dodatnu korist baklje smještenu na stražnjoj strani kacige. Svjetiljka je akumulatorska i posebno je korisna pri vožnji biciklom noću. Također omogućava drugima da vožnje biciklom s vama kako bi zadržali karticu na vašem mjestu boravka.

Žensko kaciga:

9 najboljih biciklističkih kaciga Stilovi u životu

Ova tirkizna plava kaciga će napraviti veliku biciklističku dodatnu opremu za žene koje vole prskanje boja i koje se ne boje prihvatiti svoju ženstvenost. Jednostavan dizajn s naglaskom na bijelo je ono što ga čini stilski. Postoje 3-4 gornje pore kako bi se osiguralo da se dovoljno zraka kruži unutar kacige.

Vidi više: Najbolji biciklistički izleti

Urban biciklijom kaciga:

9 najboljih biciklističkih kaciga Stilovi u životu

Za one bicikliste koji vole stil i žele ga ugraditi u svoje biciklističke opreme, ova urbana inspirirana biciklistička kaciga savršena je. Metalna površina je polirana i šikirana i zrači sjajom koji će izgledati atraktivno kada je izložena sunčevoj svjetlosti. Meka ublažavanje u unutrašnjosti kacige će štititi glavu u slučaju pada. Ogromne pore također se dodaju za cirkulaciju zraka.

Kaciga inspirirana vatrom:

9 najboljih biciklističkih kaciga Stilovi u životu

Ova crna kaciga inspirirana plamenom je vrlo popularna među mladima današnjice. S pore u obliku plamena, ova elegantna kaciga sigurno će dati izjavu. Također, proreze prisutne na kacigi će osigurati da biciklist koristi od dobre cirkulacije zraka. Lagana tekstura također će osigurati da biciklisti ne moraju brinuti o dodatnoj težini.

Vidi više: Žene biciklističke rukavice

Kaciga za okoliš:

9 najboljih biciklističkih kaciga Stilovi u životu

Ova sklopiva kaciga je inspirirana izgledom Armadila. Ova kaciga je također lagana osim što je isplativo. Također, pomoći će u očuvanju okoliša jer je 100% recikliran. Također ima elegantan i elegantan dizajn koji će izgledati dobro na ženama kao i muškarcima.

Vatrootporni kacig:

9 najboljih biciklističkih kaciga Stilovi u životu

Ova crna kaciga može izgledati malo previše teška, ali su lagana. Otpornost na znoj kacige sprječava akumulaciju znoja u kosi koja bi kasnije mogla dovesti do gubitka kose. Strateški postavljene proreze na vrhu kacige osiguravaju cirkulaciju zraka.

Ženski dizajnerski kaciga:

Womens Designer Helmet

Žene biciklista uvijek cijene upotrebu zabavnih boja u svojim kacigama. Stoga je ova kaciga u džipu savršena dodatna oprema za njih. Korištenje podebljivih boja i dodavanje proreza za osiguravanje cirkulacije zraka pomažu pri donošenju ove kacige.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 87