Blog

Бициклистичке кациге су пресудна компонента за осигурање сигурности бициклисте. Ови шлемови су посебно дизајнирани да спрече повреде главе које могу бити узроковане као резултат удара. Они такође помажу у спречавању нежељених ефеката повезаних са овим утјецајима, као што је периферни вид. Заправо, расправља се о томе да ли је употреба шлема обавезна, нарочито у случају дјеце и жена.

бициклизам helmets

Ове бициклистичке кациге не би требало да буду превише тешке и такође треба да имају одредбу за вентилацију, јер бициклизам може постати сасвим интензивна активност. Ево неких врхунских бициклистичких кацига.

Фолдабле Хелмет:

9 најбољих бициклистичких кацига | Стилес Ат Лифе

Ништа није згодније од склопивог бициклистичког кацига које се може одложити када се не користи током експедиције у бициклизму. Овај класични бели шлем је елегантан, елегантан, чист и функционалан. Погодно за мушкарце и жене, прорези у средини омогућавају циркулацију ваздуха. Овај кацига је одлична опција када се бициклизује кроз топла и влажна места.

Стилисх Хелмет:

9 најбољих бициклистичких кацига | Стилес Ат Лифе

Једноставна комбинација сиве и беле боје на овом бициклистичком шлему даје јој елегантан додир. Употреба занимљивих геометријских линија такође подиже дизајн од свакодневних до изузетних. Интересантан дизајн чини га неопходним међу младима. Додаци за паре на обе стране кациге су додати како би се осигурала циркулација ваздуха.

Види више: Цоол опрема за бициклизам

Торцх Хелмет:

9 најбољих бициклистичких кацига | Стилес Ат Лифе

Ова елегантна и модерно дизајнирана кацига поседује додатну предност пламеника постављеном на задњој страни кациге. Батеријска лампа ради на батерије и посебно је корисна за вожњу бициклом ноћу. Такође дозвољава другима да се баве са вама да држе картицу на вашем мјесту.

Женска кацига:

9 најбољих бициклистичких кацига | Стилес Ат Лифе

Овај тиркизно плави кацига ће направити одличан додатак за бициклисте за жене које воле попрсје боје и које се не плаше да прихвате своју женственост. Једноставан дизајн са нагласком на бело је оно што га чини елегантним. Постоји 3-4 реда пореза како би се обезбедило да довољно ваздуха циркулише унутар кациге.

Види више: Најбољи циклуси путовања

Урбан бициклистичка кацига:

9 најбољих бициклистичких кацига | Стилес Ат Лифе

За оне који воле стил и желе да га уграде у бициклистичку опрему, овај бициклистички шлем инспирисан градом је савршен. Метална површина је полирана и шикана и зрачи сјај који ће изгледати атрактивно када буде изложен сунчевој светлости. Мекано јастуче у унутрашњости кациге штитиће главу у случају пада. Огромне поре се такође додају за циркулацију ваздуха.

Фламе-Инспиред Хелмет:

9 најбољих бициклистичких кацига | Стилес Ат Лифе

Овај црни пламен инспириран кацига је веома популаран међу младима данашњице. Са порама у облику пламена, овај стилски кацига сигурно ће дати изјаву. Такође, прорези присутни на шлему ће осигурати да бициклиста има добру циркулацију ваздуха. Лагана текстура такође ће осигурати да бициклисти не морају да брину о додатној тежини.

Види више: Даме Бициклистичке рукавице

Школи пријазна околини:

9 најбољих бициклистичких кацига | Стилес Ат Лифе

Овај преклопни кацига је инспирисана изгледом Армадилло. Овај кацига је такође лаган и поред тога што је економичан. Такође, то ће помоћи у очувању животне средине пошто се може 100% рециклирати. Такође има елегантан и стилски дизајн који ће изгледати добро за жене и за мушкарце.

Штита од отпорног на знојење:

9 најбољих бициклистичких кацига | Стилес Ат Лифе

Ова црна кацига можда изгледа превише тежак, али је лагана. Заптивен отпоран аспект кациге спречава акумулацију зноја у коси која може довести до губитка косе касније. Стратично постављени прорези на врху шлема осигуравају циркулацију ваздуха.

Женска дизајнерска кацига:

Жене Designer Helmet

Жене бициклисти увек цените употребу забавних боја у својим шлемовима. Дакле, ова кацига од дуге боје је савршена помоћ за њих. Употреба смелих боја и додавање прореза за циркулацију ваздуха помажу да овај кацига мора имати.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6