Blog

Jedan od najnovijih trendova za muškarce i žene je dar običnih narukvica od bisera i više nije samo modna izjava jer se može nositi za sve vrste posebnih prigoda od rođendana do vjenčanja. Ručno odabrane narukvice s kultiviranim biserima učinit će nezaboravnu lusteriziranu izjavu. Od svih, narukvice od bisera obično se nose na zglobu i imaju osjećajnu vrijednost nositelju. Na raspolaganju vam je izbor šarmantnih narukvica od bisera za ljude svih dobnih skupina.

biser bracelets

Različite vrste narukvica s biserima:

Postoje vrste mogućnosti koje možete odabrati od tamo i gdje možete pronaći jedinstveni izbor koji dolazi s mišem daleko. Danas su ove narukvice od bisera naručene šarmom različitih stilova i oblika, boja i dizajna bisera za žene.

1. lijep najbolji trijezan biser narukvicu:

lijep-najbolji-djetelina-biser-bracelet1

Žene su godinama koristile šarmantne narukvice kako bi dokumentirale svoje putovanje, životna iskustva i velike životne događaje. Ova lijepa narančasta srebrna biserna djetelina omogućit će joj da odabere svoje omiljene trenutke u životu i da ih slavi s malim šarmom.

2. Butterfly Pearl Bracelet:

leptir-prekrupa bracelet2

Dajte vam da pogledate dojam prigušenog njuha s ovom slatka leptir šarm bijela biser narukvica koja izjavljuje s ovom elegantnom, ali moderan narukvicu napravio sa satom dial i neke prestižne kvalitete bisera. Nositi ovo će biti savršeno za sve odjeće s visokim poljski završiti.

3. Narukvica s cvjetnim bisernim satom:

cvijet-biser-narukvica-s-watch3

Tražite elegantan dar predstaviti svojim lijepim ženama? Ovaj elegantni i elegantni kuglasni satovi sadrže bijelu narukvicu od bisera s bijelim kotačićem. Darivanje ovog će definitivno biti savršen izraz ljubavi za dugogodišnjeg partnera koji simbolizira ljubav, čineći narukvicu prekrasan dar za najromantičniji dan u godini.

4. Multi-Color biser narukvicu Za žene:

multi-boji-biser-narukvica-za-women4

Ova ružičasta narukvica od bisera za žene izrađena je u steriliziranom srebru, a ova je obložena manžeta s dvostrukom bojom bila ukrašena dvjema slatkovodnim kultiviranim perlicama. Dodajte svjetlucanje i svjetlucanje vašem stilu s ovom zapanjujućom narukvicom koja se u obliku bannera s blistavim biserima ukrašava glamuroznom izgledu u svestranom stilu.

Vidi više: Diy Prijateljske narukvice

5. Srebrna kamena Bijela narančasta narukvica u boji:

srebro-kamena-bijele boje-biser-bracelet5

Srebrna kamena bijela biserna narukvica je najnovija ažuriranost jer se može uskladiti sa svim obojanim odijelima s visoko poliranom biserom i mesingom narukvice. Ova narukvica od bisera narukvice ima tri reda pletenih zamršenih bisera koji poboljšavaju izgled i lagano klizanje stila, što ga čini najjačom na svakom zglobu. Ova narukvica savršeno će biti uparena s A-line suknjom i prugastom vrhom za vikendni jutarnji brunch.

6. Crno i bijelo Elegantna žena biserna narukvica:

crno-bijeli-elegantne-žene-biser-bracelet6

Ova bijela i crna elegantna narukvica za žene imaju izbor dvije različite opcije boja kao crno-bijele i za sigurnosnu opciju, ova narukvica je konstruirana s elastičnim pojasom. Definitivno, ova narukvica s crnom i bijelom bojom bit će savršena za svaku prigodu, budući da će biseri ove narukvice pružiti savršeni završni dodir za sve odjeće.

Vidi više: Titanski narukvice za muškarce

7. Peacock Slatkovodno kultivirani biser rastezljiva narukvica:

paun-slatkovodni-uzgajane-prekrupa rastezljiva-bracelet7

Peacock Freshwater Cultured Pearl Stretchable Narukvice su veliki, pravi i slatkovodni biseri. Gornu elastičnu narukvicu možete vidjeti s više boja ukrašavanja i mrlje s 22 unknotted bisera na elastičnom cjedilu. U gore navedenom modelu, biseri se ne klize, i stoga to se neće definitivno slomiti.

8. Žuto zlato biser narukvice:

žuto-zlato-biser-bracelet8

U ovoj narukvici se koristi slatkovodna vrsta bisera i možete odabrati više boja za maksimalnu kombinaciju boja. Ovdje su odabrane dvije suprotne boje poput žutog zlata i bijelog bisera za neočekivani pop svjetlosti i nošenje tih bisernih narukvica za žene donijet će im nagovještaj elegancije na njihovu ruku.

Vidi više: Platinum dijamantna narukvica

9. Crna koža slatkovodna biserna srebrna mušica narukvica:

crno-koža-slatkovodna-biser-srebro-pljuska-bracelet9

Ova crna koža slatkovodna Pearl Silver Cuff narukvica s biserom bit će apsolutno lijepa jer će ova kombinacija boja postati najbolji izbor za darivanje ideja. Možete naručiti ovu narukvicu vašim voljenima koji bi obožavali ovaj atraktivan dizajn jer će to donijeti zabavu u vašem stilu s bijelim slatkovodnim biserima na memorijskoj žici.

Prije deset godina, narukvica kao nakit je način izražavanja osobnog izbora i preferirane modne izjave. Danas, ljudi su otišli naprijed s bijelim biserom narukvica predmeti ljepote i oko privlačan dizajn pokazati podršku za različite uzroke. Također, narukvica s biserom prodaje se na maloj margini i širi se na brojna modna područja. Ove narukvice su prilično jeftine i lako dostupne za ljude da izaberu više od jednog.

Slike Izvor: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3