Blog

Акуамарине Гемстоне је драгоцени камен који приказује изглед као океан. Његова боја такође подсећа на боју океана. Има плаву до светло зелену хладовину. Има огромне предности у ношењу. Помаже у активностима лечења и медитације. Према теорији, корисно је за оне који су рођени у марту. Пре свега, налази се као груби камен. Затим се пресеца и даје различите облике за употребу у различите сврхе. Широко се користи у накиту као прстен и огрлица. Раније је камен аквамина сматран зеленом бојом. Али сада је прихваћена као светло плава боја.

Најновији Аквамарин Гемстоне са сликама:

Овде погледајте нашег 9 најбољих Гемстоне у Акуамарину у најновијим дизајном. Изаберите своју вољену и пробајте.

1. Груби акваријумски камен:

Акуамарине Gemstone

То је груб аквамарин камен у океан зеленој боји. Затим се пресеже на комаде и загреје да се трансформишу у различите облике. Ношење овог камена може дати огромне позитивне ефекте попут храбрости и лечења емоционалне неравнотеже. То је симбол среће.

2. Акуамарине Стоне Ринг:

Акуамарине Stone Ring

Ово је прекрасан аквамарин камени прстен са великим аквамаринским драгим камењем. Ово је плавак ефекат океана. Можете га користити и као ангажман. Одмах на ношењу почиње да даје свој ефекат. Они који носе аквамарин камен имају приступ брзој одлуци.

3. Лечење аквамаринског камена:

Исцељење Aquamarine Stone

Овај аквамарин гемстоне је лек за лечење за балансирање менталних поремећаја. Такође помаже у физиолошким поремећајима. Очисти ваше мисли и даје вам добру комуникацијску вјештину. То је прекрасан камен да смири нервну напетост.

4. Емералд Цут Акуамарине Стоне:

Емералд Cut Aquamarine Stone

Један од главних предности аквамаринског камена је стављање овог камена у чашу воде и пијење коју вам вода помаже у рјешавању ваше болести ока. Овај смарагд је најчешћи крак. Овај облик је популаран за прст прстење. Ово је прилично издржљив и мекан.

Види више: Саппхире Гемстоне

5. Акуамарине Стоне огрлица:

Акуамарине Stone Necklace

То је огрлица од аквамаринског камена са стакленим бисерима. Ту је привезак овалног облика аквамаринског камена покривен у винтаге оквир дизајна. Камен на привеску има директан додир са тијелом и на тај начин умирује и умирује.

6. Пеар Схапе Акуамарине Гемстоне:

Крушка Shape Aquamarine Gemstone

Ова плава боје сијала аквамаринског камена је у облику крушке. Овај камен можете користити и за огрлицу аквамаринског рођења. Сматра се да је ова камена огрлица срећна за рођендан у марту. Они могу носити овај дан и добити безбројне предности.

Види више: Греен Гарнет Стоне

7. Триллион Цут Акуамарине Гемстоне:

Трилион Cut Aquamarine Gemstone

Ово је плави аквамарин камен у трилионским облицима. Плава има много сјајног ефекта. Тамно плаве боје аквамаринског драгог камена је сувише скупо. Прецизна облога је видљива на трилионским облицима. Овај камен се може употребити за сврху медитације и да излечи психолошку неравнотежу.

8. Аквамаринске камене перлице:

Акуамарине Stone Beads

Ово је аквамарин рођен у неуједначеним облицима. Можете сакупити ове неравне облике рођених у чинију и држати се на столу као схов-комаде. Ово ће привући људе и изградити самопоуздање и храброст у вама. Постоје и друге нијансе овог камена.

Види више: Блуе Гемстонес имена

9. Греенисх Акуамарине Гемстоне:

Зеленило Aquamarine Gemstone

Акуамарине је такође акварел рођен у зеленој зони. Има велики крушни облик. Пенеће природном бојом. Негде, ту су и светло браон линије. Ово је тако угодно и осјетљиво на додир. Ово је широко прихваћено због броја позитивних користи.

Иако аквамарин гемстоне је најтрајнији камен, али ипак захтева његу у руковању. Овај камен украшава ваш накит, тако да је све време омиљено за жене. Ово је свеобухватни камен. Има много предности. Побољшава укупан осећај благостања и враћа особу у здраву државу. Она охрабрује особу у времену физичког и менталног неравнотежа. Може да те оздрави и духовно. То је изврсни камен који може направити добре промјене у вашем животу.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =