Blog

Nakit je uvijek bio privlačan ženama. No, kada se radi o naušnicama, čak i muškarci su zainteresirani za različite dizajne koje pruža. Iznenađujuće i lijep izgled s malim i nježnim naušnicama postala je strast mnogim ljudima širom svijeta.

Drugačiji Types of Mens Earrings Jewellery

Dok prolazi kroz stranice povijesti, utvrđeno je da su muškarci nosili i naušnice. Kao i žene, naušnice za muškarce također imaju različite dizajne s vlastitim simbolikom. Različite naušnice izrađene od bisera, dijamanata različitih boja, srebra, zlata itd. S povoljnim dizajnom uvijek prihvaćaju muškarci.

Muške naušnice dizajna s slikama:

Pogledajmo 25 najnovijih modela naušnica za ljude kako slijedi.

1. Crne metalne naušnice za muškarce:

crno-metal-naušnice-za-muškarci

Crna boja visoko je cijenjena od strane muškaraca i žena, bilo da je odjeća ili nakit. Dizajn muških naušnica s crnim metalima daje jednostavan i obložen izgled kada se nosi na običnom habaju ili na putnicima. Kao što je izrađeno od metala, daje sjajni izgled i može se reći da štiti nositelja od zlih očiju oko.

2. Mens Classy Star dizajniran naušnice:

elegantan zvjezdice dizajnirane-naušnice-za-muškarci

Želite, ali elegantan izgled s dizajnom dvojne boje! Pokušajte naušnica s crveno-bijelom bojom. Naušnica je izrađena od nehrđajućeg čelika. Dvostruki izgled daje sjajni izgled nad casualima za piknike ili zabave. Zvijezde su simbol bogatstva, glamura, mira, ljubavi itd.

3. Naušnice na kolu kotača:

kotača blade-dizajn naušnice-za-muškarci

Dizajn koji je široko prihvaćen od strane hrabrih dječaka na koledžu je dizajn kotača kotača. Crni kotač od oštrica nadahnut je kotačem na motornim čamcima koji uklanjaju prepreke i čine plovilo glatkom. Slično dizajnu nosi tip koji će prevladati sa svim preprekama života. Crna boja naušnica daje podebljan izgled na casual traperice.

4. Srebrna i plava Bali Design naušnice:

srebrno-plavo-Bali-dizajn naušnice-za-muškarci

Tražite drugačiji izgled na etničkoj odjeći! Srebrni srebro Bali s sjajnim nebeskim plavim cvijetom između iznenađuje nevjerojatan dodir etničkom trošenju funkcija i posebnih događaja i prigoda. To je također boja dječaka i stoga široko odabrana boja za takve uzorke. Nosit će se na jednoj strani, lijevom ili desnom uhu kako bi šarmantan izgled.

5. Križni dizajnirane naramenice:

cross-dizajniran od sreće-naušnice-za-muškarci

Naušnice na rukama su naširoko koristi dječaci na koledžu jer odgovaraju gotovo svim odjeće. Rezultat od nehrđajućeg čelika, crne naušnice sa srebrnim križem dizajniranim u njoj daje vjerski dodir. Dizajn je u velikoj mjeri odjeven u Engleskoj, Americi, Europi itd. Pokazuje predanost prema kršćanskoj religiji ili kaže Boga i njegovo vjerovanje u njega.

6. Triangle obrasci naušnice:

trokut-uzorak-naušnice-za-muškarci

Ljubav igranje s oblicima! Evo trokutastog oblika crnog oraha izrađenog od metala kako bi vam pružio geometrijski izgled. Trokuti daju pogled na Trojstvo sina, oca i duhovne energije. To je simbol muške energije, sile, vode, itd. To daje nevjerojatan i nježan pogled preko casuals posebno traperice i boksači. Takve dizajne također nose muškarci na formalnim načinima jer pružaju jedinstven izgled u korporativnim događajima.

7. Naušnice na muškarcima dizajnirane od lubanje:

lubanja-dizajnirane-naušnice-za-muškarci

Lubanja je simbol opasnosti. Zato nositi naušnice s dizajnom lubanje neizravno će vam dati poruku neprijateljima o vašoj moći i snazi. Aluminijska metalna naušnica dizajnirana s lubanjom u crno-bijeloj boji daje strašan izgled i jako ga prenose hrvači, bokseri itd. Također se dobiva virus među mladima. Takvi dizajni se također prenose u zlato i srebro od strane luksuznih muškaraca da daju visoki status svoje osobnosti.

8. Flying Bat Naušnice Dizajn:

leti-Bat-naušnice-za-muškarci

Baš kao i odjeća, naušnice za muškarce također postaju trendi s nekoliko dizajna. Jedan od njih je šišmiš s dizanjem dizajna sunca. Naušnica je obložena kristalnim kamenom s takvim šarenim dizajnom. Leteći Bat simbolizira dubinu i ponovno rođenje, dok izranjanje sunca simbolizira ohrabrenje i novi početak. Stoga dizajn znači novo rođenje za nešto novo.

9. Naušnice plemenskog dizajna:

plemensko-dizajn naušnice-za-muškarci

Želite imati elegantan izgled koji odgovara vašoj plemenskoj tetovaži! Pogledajte ove plemenske naušnice. Metal je dobio dizajn inspiriran plemenskim dizajnom s kovrčavim crnim i bijelim nitima. To daje drugačiju osobnost graditeljima tijela s ljutitim izgledom. Uglavnom pogodan za casuals. Također poznat kao bio hazard design uglavnom privlači dečki iz koledža.

10. Dijamantne naušnice za muškarce:

dijamant naušnice-za-muškarci

Jednostavan, ali moderan naušnica vrlo se prenosi u svakoj prilici na bilo kojem odijelu. Takav dizajn je ovo s dijamantom. Platinum Dijamantne naušnice za muškarce je jednostavan dizajn u kojem je kvadratni dijamant okovan klincima u platinu. To daje trendovski izgled na casuals, zapanjujući izgled na formals i elegantan izgled na etničkim wears.The dijamantni dizajn naušnica predstavlja čistoću, ljubav, senzualnost, bogatstvo, itd..

Vidi više: Dizajner naušnica

11. Pokazane crne magnetske naušnice za muškarce:

Zašiljeni-magnetski-crno-naušnice-za-muškarci

Vrlo izlizana naušnica dizajn je magnetski naušnice za muškarce. Mogu se nositi za funky izgled, iako nemate ušicu. Na stražnjoj strani naušnice izrađena je šiljasta konstrukcija koja izgleda nevjerojatno s bočnog izgleda. Izrađen od metala, dobiva se magnetski učinak tako da ostaje bez rupa. To je trendovski među mladima inspiriran pravom beiber.

12. Black Diamond naušnice za muškarce:

crno-dijamant-naušnice-za-muškarci

Naušnice od bijelog zlata za muškarce izgledaju čudesno kada su okovan crnim dijamantima. Crni dijamant ima jedinstven izgled. Ne sjaju baš kao što drugi dijamanti rade s djelovanjem svjetla, ali ipak daju briljantan pogled na bilo koju odjeću. Dizajn daje nevjerojatan izgled u strankama preko partijskih košulja. Visoko nosili muškarci koji žele pružiti luksuznu osobnost.

13. Pirate dizajnirane naušnice:

gusar dizajnirane-naušnice-za-muškarci

Tražite dizajn funky naušnice! Isprobajte dizajn inspiriran piratima. Naušnica je dizajnirana s lubanjom i dva prebačena mača srebrna s crnom pozadinom. Dizajn je vrlo odjeven u tematske zabave i redovno osnova za raskošni izgled. To vam daje vašu casualnu odjeću različitu osobnost koja predstavlja opasnost, putovanje, vodu itd.

14. Horn dizajniran naušnice:

rog-dizajnirane-naušnice-za-muškarci

Želite imati plemenski dizajn u svom priboru! Isprobajte set za uši dizajniran s dizajnom roga. Naušnica od crnog roga je vrsta magnetskih naušnica za muškarce koje se mogu nositi čak i ako se piercing ne radi. To daje raskošan izgled u zabavama i malim slavljima. Oni su također izbor glazbenika uglavnom rock zvijezda.

15. Srebrna i zlatna naušnica:

srebrno-zlatne-naušnice-za-muškarci

Dizajn s mješavinom srebra i zlata, poznat kao Ganga Jamuna dizajn je popularan među muškarcima i ženama. Srebrne i zlatne naušnice za muškarce daju jednostavan, ali zapanjujući izgled nad etničkim trošenjem, pa čak i casuals za party, vjerske funkcije i svadbene funkcije. To daje luksuzni izgled preko sherwani i kurta koji su royally dizajnirani.

16. Cvjetni dijamantni naušnice:

cvjetno-dijamant-naušnice-za-muškarci

Ljubav nosio naorena naušnice dizajna! Naušnice su ne samo za žene nego i za muškarce. Naušnice za ženske dizajne također se nose od muškaraca. Cvjetni dizajn je lijep za nošenje za redovito korištenje, na etnici, dizajner odjeća, casuals itd. Zlatni naušnica je okovan klincima s bijelim dijamantima dajući cvjetni izgled. Pruža svjetlucav izgled vlasniku. Dizajn simbolizira čistoću, duhovnost, mudrost, integritet itd.

17. Dugi križ naušnice:

duge cross-naušnice-za-muškarci

Ne samo žene nego i muškarci vole nositi dugu ornamentu dizajnu za zadivljujući izgled. Njihov podebljani izgled privlači više privlačnosti kada se takve dugo naušnice stavljaju na formalnu odjeću za bilo kakvu zabavu ili noćnu večer. Obično se takav izgled provodi u pubovima i diskotama. Dugi križić s okvirom s biserom izrađen je od oksidiranog metala. Može se nositi u jednom uhu.

18. Oblikovanje zlatnih naušnica za muškarce:

Natpisi-dizajn naušnice-za-muškarci

Želite dati ljubavnu poruku na drugačiji romantični način stvaranja memorije! Pokušajte ovo zlatno slovo za muškarce. Dobar naušnica ima nekoliko bijelih kristalnih dijamanata. Uz to, napisan je naziv koji dolazi u zlato. Inicijali se mogu rezbariti u srednjem dijelu. Uz slova, mogu se izrezati nacrti poput cvijeta, srca, zvijezda i sl. Kako bi dizajn izgledao čudesno. Može se koristiti za redovno trošenje ili za funkcije.

19. Muške naušnice Dizajn Rainbow:

duginih naušnice-za-muškarci

Šareni dizajn predstavlja radost, sreću i užitak života koju osoba živi. Sličan zadivljujući dizajn naušnica daje dugin izgled s nekoliko boja dodan nehrđajućem čeliku s kružnim oblikom. Vrlo je izlizan za redovitu podlogu da daju šarmantan izgled. Duga je simbol ljubavi, obećanja, zadovoljstva, bogatstva, zdravlja i još mnogo toga.

20. Muške naušnice u zlatu:

životinja dizajn naušnice-za-muškarci

Postoji mnogo muškaraca koji vole nositi pribor inspiriran životinjama. Dizajn privjeska za leopard lice je jedan takav dizajn posebno za ljubitelje životinja. Zlatnim naušnicama daju se lice životinje s malim crnim dijamantima koji su joj urezani. To daje funky pogled preko casuals za piknike, tematske stranke, korporativne događaje itd. To može biti savršen dar Maharajas kao što daju kraljevski izgled za nositelja.

Vidi više: Nakit naušnice

21. Naušnice za bijelo zlato za muškarce:

bijelo-zlato-priroda-naušnice-za-muškarci

Želite nositi nešto jedinstveno i povezano s prirodom! Ovdje idete s dizajnom inspiriranim munjom. Muške naušnice dizajn je napravio s čistim bijelim zlatom da bi sjajan učinak kada svjetlost pada na njega. Dizajn daje nevjerojatan izgled dodati vašoj osobnosti kada se prenosi u strankama, klubovima, diskotama i sl. Dizajn naušnica simbolizira zaštitu, opasnost, moć borbe protiv zla, zraka nade itd..

22. Super Hero Gold Naušnice Muškarci:

super heroja zlata naušnice-za-muškarci

Jeste li još uvijek raspoloženi gledati super heroji i maštati o njima! Pogledajte zlatne naušnice od muškaraca inspiriranih nadgrobnim superjamom. Dizajn šarma daje pismo "s" sličnim onom supermanu. Također ih nose muškarci čiji inicijali su iz istog pisma. To daje funky izgled izvodi na casuals.

23. Spider Designed naušnice Muške:

pauk-dizajniran-naušnice-za-muškarci

Tražite dizajn koji bi svaki trebao zadržati gledajući! Dizajn sa smiješnim i funky izgledom je napravljen s pauk dizajn. Izrađen srebrnim srebrom, pauk je dobio realan izgled. Takve magnetne naušnice za muškarce široko se provode u školama i školama za zabavu. Izgleda nevjerojatno za odjeću kao što su traperice, boksači i posebno u tematskim zabavama.

24. Crne i srebrne naušnice na srcu:

crno-srebrne-srce naušnice-za-muškarci

Crno i srebrno je čudesna kombinacija dizajna nakita. Dizajn srca izrađen s crnim dijamantima obloženim srebrom daje romantični učinak nositelja. Sjajni crni dijamant također pokazuje duboke ljubavne osjećaje. Izgleda nevjerojatno na kaputu i formalima na zabavama koje daju raskošan izgled. To može biti savršen dar vašem čovjeku u posebnim prilikama da pokažete svoju ljubav.

Pogledajte više: Dječje naušnice

25. Anchor naušnice Dizajn:

sidro naušnice-za-muškarci

Želite li dati snajperski efekt za sebe! Isprobajte nevjerojatno dizajniran dizajn sidrenog oraha. Bez obzira jesu li izrađeni od zlata, sterilnog srebra, bijelog zlata, brončanog slitina, crnih dijamanata, itd., Daje savršeni izgled ljudima povezanim s mornaricom ili vodama. Sidro simbolizira ravnotežu i stabilnost, a kao takav dizajn naušnica također simbolizira uravnoteženi život nositelja.

Baš kao što ženske naušnice imaju vlastitu važnost i značenje, tako i muške naušnice imaju. Općenito, muškarci nose naušnice za šarmantan, podebljan i zapanjujući izgled, ali u nekim zajednicama, nošenje naušnica nije samo moda već i drevni ritual. Baš kao i žene muškarci također imaju nekoliko mjesta probušenih od uha koje su iznad režnja. Daju funky i macho pogled posebno za glazbenika, rock zvijezde, hrvače, itd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =