Blog

Bangles, također poznat kao Kangan, najvažniji su ukras za žene, ne samo u Indiji, već u cijelom svijetu. Raznolikost Bangles čini vam ludi, a odabir za svoju odjeću. Izrađene su od metala, stropnog voska, zlata, srebra, smaragda, itd. Naša je kultura nositi kacige od davnih vremena, da li je djevojka udana ili još uvijek spinster. Prema indijskoj kulturi, zglob novog oženjenog ne bi smio ostati bez ogrlice, jer donosi loše bogatstvo obitelji. Čarobnjaci također moraju nositi kacige za sreću.

narukvice designs

Različiti tipovi Bangles dizajni s imenima:

Ne samo žene, već i mušice su također zajednički dar novorođenoj novorođenčadi jer donosi prosperitet, sreću i dobro zdravlje za njega. Pogledajmo trendovski nakit od najvećeg prstena.

1. Zlatni i dijamantni prstenovi dizajni za žene:

zlato-and-dijamant-bangles1

Zlato i dijamant su dvije važne legure od kojih su izrađene šablone. Ovaj zlatni ogrlicak daje nevjerojatan i jednostavan izgled okovan klincima s četiri manja dijamanta koja izrađuju cvjetni dizajn. Izgledaju elegantno kada se nose u malim funkcijama, dajući osjetljiv izgled vašoj osobnosti. Ovakve vrste rukavica vrlo su nosile starica jer ima pogled na povijest pramenova.

2. Najnoviji Dizajner Diamond Bangles za djevojke:

dijamant-dizajner-bangles2

Takvi novi dizajn rukavica vrlo su sladni među djevojčicama. Prekrasan rad dijamanata daje srce koje razbija curvy dizajn u zlatu. Takvi su rukavice nosili dizajnerske haljine i saree. Ovaj dizajn može biti izrađen i sa živopisnim dijamantima prema vašoj odjeći, ali daje svoj najbolji atraktivni učinak s bijelim dijamantima.

3. Klasični srebro Bangles dizajni za nevjesta:

klasična-srebro-bangles3

Takvi rukavci daju klasični izgled nosiocu. Ove vrste Bangles za žene su također dostupni u različitim drugim nacrtima i oblicima. Oni su također poznati kao chudlo u većini dijelova Gujarat. Oni su također prvi izbor nevjeste za razne funkcije braka kako bi joj pružio zadivljujući izgled. Srebro je više traženo jer nudi različite izbore za odabir.

4. Slatka domaća Bangles kolekcija:

domaće-bangles4

Ovo je vrlo trendi zbirka narukvica. Izrađene su od živih žičanih niti. Takve domaće trendy Bangles daju elegantan izgled na casuals kao što su traperice i suknje. Ovo je najbolji način za recikliranje neželjenih kaciga kod kuće, drvene rukavice, staklene rukavice itd. Također se mogu objesiti različiti oblici poput srca, ptica, cvijeća itd..

5. Cvjetni dizajn Bangles za djecu:

cvjetno-narukvica-design5

Boja ovog pletera za djevojčice daje jedinstven izgled. Uglavnom se nose male djevojke na bajkovitim haljinama ili tinejdžeri na casualima. Dijamantna i biserna kombinacija s bebom ružičastim cvjetovima daju joj izgled delikatesa. Cvjetovi su simbol napretka, slatkoće i šarma, pa tako i ovaj pojas izgleda kada nosi slatka mladež.

6. Atraktivni Pearl & Diamond Bangles dizajni:

biser-i-dijamant-bangles6

Pearls i dijamanti su glavna atrakcija u Bangles. Ovaj prekrasan dizajn izrađen je od bisera i kristalno bijelih dijamanata u sredini. Oni daju stilski izgled na etničkim dizajnerima sarees i haljine. Morski biseri pružaju jedinstven sjaj na rukavima. Dijamanti mogu biti različitih boja. Takav dizajn van je rekao je inspiriran etničkim ogrlica nakit.

7. Indijski kameni Bangles dizajni:

Indijski kamena-narukvica-dizajn-za-žene

Ovaj veličanstveni dizajn rukotvorina izrađen je od indijskih kamenja, rubina i američkih dijamanata. Lijepo dizajnirani pružaju prekrasan pogled na saree s drevnim dizajnom. Različiti curvy dizajn ukrade srce bilo koga. Prednost ove vrste rukavaca je da možete dodati boju dijamanata po vašem izboru.

8. Claddagh Bangles dizajni u zlatu:

Claddagh-narukvica-design8

Clanovi od Claddagha nisu obični rukomet koji se može nositi. Ove vrste rukavaca nose pozitivnu energiju s njima. Ova vrsta Bangles simbolizira ljubav, prijateljstvo i lojalnost. Ovo je pravi dar za najboljeg prijatelja i vašu prijateljicu. Ove su rukavice inspirirane Alex i Ani dizajnom Bangles.

Vidi više: Muški zlato Bangles dizajni

9. Jaipuri Lac Bangles za žene:

jaipuri-lac-narukvice-za-žene-za-djevojke

Jaipur je vrlo poznat po svojim ogromnim i jedinstvenim kolekcijama Bangles. Ovaj dizajn je jedan od njih. Takve lac rukavice izrađene su od lac ili stropnog voska i metala. To je ukrašen tradicionalno ili novim dizajnom i okovan klincima s ravnim dijamantima. Dok neki daju prekrasan pogled ogledala na rukavima s različitim oblicima. Oni su lako lomljivi i stoga ih treba nositi s pažnjom.

10. Izrežite kameni nakit Bangles:

cut-kamena-bangles10

Ovo je još jedan uzorak lakih rukava. Ovaj čudesan dizajn izrađen je od izrezbarenog kamena kako bi se dobio jedinstven uzorak. Ovaj izvrsni srebrni dizajn izgleda sofisticiran na saree i teške haljine. Takve izvedbe mogu se također napraviti na drvetu, metalu, lac itd.

11. Zlatni svadbeni Chuda Bangles dizajni:

zlato-svadba-chhuda11

Nevjeste dobivaju najbolji nakit od zlata. I jedan od njih je zlatni chuda. Ovo je nevjerojatna zlato dizajnirana chuda obložena dijamantima i biserima. Daju slavni pogled na mladenku i povećavaju njezinu ženstvenost. Vješala zvona od bisera dopunjuju njezinu ljepotu. Činjenice da je takva huda blagoslov roditelja i obitelji s nevjeste za njen novi život.

12. Rajasthani Suhag Chuda Bangles dizajni za nevjestinski:

radžastanska-suhag-chhuda12

Ovo je vrlo senzualni shah chuda Rajasthani. Takvi Chuda su također poznati u Gujarat i Delhi strani. Izrađene su od kvalitetnog vlakna pomiješane s metalom. Obložen lijepim dijamantima i biserima, daje glamuroznom izgledu mladenki. Dostupne su u crvenoj, zelenoj i bijeloj boji. Oni također mogu biti izrađeni od zlata s crvenim, zelenim i bijelim kamenjem. Kaže se da crvena boja u chudi označava ljubav, bijelo za mir i zeleno za prosperitet.

13. Peacock Designed Kada Bangles Zlato i dijamanti:

paun dizajnirane-kada13

Dizajni Rajasthana imaju svoju delikatnost. Ovo je jedan od njih. Kad su dobili dizajn pauna okovan klincima s američkim dijamantima. Otvoren je s jedne strane te stoga može stati na bilo koji oblik ruke. To je simbol čistoće, ljubavi i vječnosti i stoga izgleda nevjerojatno na etničkim haljinama. Takav kad se može naći iu raznim drugim ukrasnim komadima kao što su papiga, cvjetni dizajn, srce itd.

14. Jednostavni modeli za kacige od metala za djevojke:

jednostavan metal-bangles14

Dizajn metalnog kuglica uvijek je omiljen u bilo kojem trenutku. Nosili su ih pomiješani s patla, chuda ili narukvicu. Također izgledaju slatko kada se nose sami. Oni dolaze u običnoj boji, isprekidani ispis, linije, itd. Nosili su ih za redovito korištenje i za posebne prigode. Rečeno je da što više kuke prste u kući, to je prosperitetna kuća postaje. Dostupni su i kamenjem različitih boja.

15. Designer Bridal Kangan Set:

dizajner-Kangan-set15

Ovi najnoviji Bangles su trendi na dizajner saree i haljine. Napravljeni su za vjenčane prigode i druge vjerske prigode. Kangan su izrađeni od metala i okovan klincima s lijepim kamenjem i dijamantima različitih oblika. Ove zadivljujuće dizajne dostupne su iu raznim bojama i dizajnom. Nespretan dizajn također nose mnoge nevjeste za sudjelovanje u malim funkcijama prije vjenčanja.

16. Srebrni oksidirani krakovi za festivale:

oksidirani-bangles16

Oksidirani kuglasti postaju popularni zbog metala koji se koristi za izradu. Takve šarke su sive i crne kombinacije boja. Takve šarke za djevojčice jako se nose na casuals i za redovitu uporabu. Također su vidjeli na festivalu Navratri. Gornji je jedan od nekoliko lijepih nacrta okruženih jinglovima kako bi pružila čarobnu glazbu kada zazvuče. Međutim, najnoviji dizajn u ovoj vrsti Bangles vidi na srebra i zlata. Glavna prednost oksidiranih kaciga je da nikada nisu iz mode. Također su jednostavne oksidirane šnakove dostupne bez ikakvog dizajna.

17. Zlatne točkice Kada Bangles Dizajni:

zlato točkasta-kada17

Kuglasta s točkastim nacrtima daje srce razornom izgledu. Rub kadu izrađen je s jedinstvenim dizajnom. Cijeli zlatni kadi dobivaju reljefni točkasti dizajn na njemu što ga čini elegantnijim. Takav kostim odijelo na haljinama za male prigode, kao i ponekad istrošen za redovnu uporabu. Također cvjetni dizajn može se provesti takvom tehnikom utiskivanja.

Vidi više: Dizajner prstenja

18. Najnoviji dizajnerski likovi zlatnih zlata:

fantazija-zlato-bangle18

Fancy zlatne narukvice uvijek su privlačile mlade, kao i dobne dame. Ovdje je jedan takav fancy pletenina za žene. Kukac je izrađen od zlata i okovan klincima s dijamantima. Curvy dizajn na pletenici daje mu drugačiji izgled koji je vrlo pogodan za etničke i casuals. U ovoj kategoriji postoji velika raznolikost takvih dizajna. Njihov šarm prisiljava djevojke da ih svakodnevno nose.

19. Bangles za Royal Sword Design za Rajput:

mač-dizajn-bangle19

Ovo je jedinstven dizajn banglesa. Čini se da je dizajn izrađen od mačeva s dijamantima na okruglom stolu. Takvi šarki daju drugačiji izgled u strankama i malim prigodama. Takve rukavice nose uglavnom žene Rajput. Međutim, i modno svjesne žene vole takav dizajn na zglobu.

20. Ganga Jamuna Bangles Nakit:

Ganga-Jamuna-narukvica-20

Ove vrste rukavaca su mješavina zlata i srebra. Također je poznat kao zlatni srebrni narukvica odjeće dizajna. Također je ukrašen ravnim kamenom zelene boje kako bi se stvorio curvy izgled paunskog lica. Takvi su muškarci postali trendi kao što su dame klače. Američki dijamanti u klinčiću su privlačni. Ove vrste dizajna također mogu biti izrađene bez ikakvog dijamanata ili ukrasnog bisera.

21. Spiralni zlatni pikseli za žene:

spirala-zlatna-točke-bangle21

Zlatne rukavice uvijek su davale nove dizajne. Ove šarenice za žene imaju atraktivan izgled s spiralnim zavojitim okretima i složenim nacrtima. Spiralni dizajn poznat je i kao cijevni dizajn. Nosili su se za svakodnevnu uporabu i za posebne festivale kako bi obogatili ljepotu saree i haljine koje su nosile. Dijamanti dodaju drukčiji izgled dizajna banglesa.

22. Artistic Heart Kada Bangle u zlatu:

zlato-srce-kada22

Dizajn srca uvijek je bio poseban za sve žene u nakitu. Ovo je simbol ljubavi, brige i čistoće. Ova vrsta zlatnog srca s slatkim bijelim dijamantima daje jednostavan, ali elegantan izgled nosiocu. Kao što je jednostavan, također se nosi na casuals. To može biti srce koje poklanja dar za vašu bolju polovicu. Ova vrsta dizajna također je darovana djeci kao darovima, ili također na baby tušu majci od strane oca koji izražava svoju ljubav.

23. Srebrni cvjetni Bangles Dizajni za žene:

srebro-cvjetno-narukvica-dizajn-23

Srebrni Bangles obično se nose na dizajneru saree ili haljinama sa srebrnim ukrasom. Ovaj srebrni narukvicu daje drugačiji izgled s cvjetnim dizajnom utisnut u njemu. Pljukica je najbolje nadaren mladim nevjeste jer donosi sreću i prosperitet do nositelja. Takve Bangles također može biti darovana novorođenoj baby girl kao Bangles i dječak kao kadha ili kadli.

Čitaj više: Dizajn bebe za bebe

24. Bijelog zlata cvjetni dizajn Bangles:

bijelo-zlato-cvjetno-design24

Bijelo zlato smatra se dragocjenim među ostalim metalima. Imajući pletenicu s bijelim zlatom okrenutim kristalnim bijelim dijamantima, uhvatit će bilo koga u bilo kojoj zabavi, vjenčanju ili funkciji. Dodat će vam svoj glamurozni izgled kada se nosi na etničkoj ili povremenoj odjeći. Za promjenu, boja dijamanata također može varirati ovisno o odjeći koju biste trebali staviti zajedno s njom.

25. Platinum Diamond Bangles:

platina dijamant bangles25

Najnoviji dizajn bangles uključuje nježan, ali jednostavan dizajn. Ne postoje drugi oblici ili nacrti koji se dodjeljuju ovim rukavicama. Jednostavni dijamanti označeni u platinastom ogrtaču. Iako je jednostavan, to daje vašem odijelu prekrasan izgled i divan. Takve rukavice se ne mogu nositi na redovnoj osnovi budući da će dijamanti vjerojatno biti oštećeni i stoga ih se čuvaju s najvećom pažnjom.

Bangles su dane visoko značenje prema indijskoj kulturi. Bez obzira na sve doba žene ili djevojčice, rukavice ih uvijek privlače i odgovaraju njima. Ormar djevojaka uvijek bi imao ladicu punu šarki različitih nacrta i boja. Privjesak za privjesak uvijek je atraktivan bilo da je to zlato ili jednostavno staklo. Bangles su simbol ljubavi, sklada, nadahnuća, prosperiteta, njege i bogatstva. Zato odaberite najnoviji dizajn i ispunite okvir za omotnicu s najboljom kolekcijom rukava koju djevojka može imati.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 85