Blog

Promjenom modne industrije došlo je do promjene na tržištu nakita u vezi s ogrlicama. Teška zlatna ogrlica sada je zamijenjena laganom dugom ogrlicom koja je ukrašavala dizajnerske haljine. Materijal iz kojeg su izrađeni je zlato ili srebro ili čari kao što su kuglice, lanci, legure, biseri itd..

jednostavni-a-tradicionalna-long-ogrlice

Vrlo inspiriran kraljevskim ogrlicama Maharaja, duga ogrlica ima svoj vlastiti šarm da bi nastavio. Oni krase vrat žena dajući im ženstveni i nježni izgled.

Long Necklace Dizajn nakita:

Pogledajmo neke lijepe i najnovije dizajne dugih ogrlica s lancima za djevojke i žene.

1. Strelica Dizajn dugog lanca ogrlica:

strelica-dizajn-dugo-necklace1

Duga ogrlica sa strelicom izgleda zapanjujuće kako bi se borilački pogled na vaše neprijatelje. Lanac je izrađen od jednostavne legure, a privjesak sa strelicom izrađen je od metala u srebrnoj boji. Dizajn strelice simbolizira zaštitu i borbu protiv zla ili negativnog. Ona također predstavlja smjer. Pruža izvanredan izgled nad casuals za noćni izlasci.

2. Duge ogrlice sa šarmom:

dugo ogrlica-s-charms2

Dugački dizajn ogrlice s nekoliko čari daje jedinstven izgled na casuals. Lanac je izrađen od bronce, a legure krugova i ovale dodaju ljepoti matice. Velike perle također daju statički izgled. Smeđa boja dugih ogrlica daje dobar izgled na dugim suknjama. Takav dizajn ogrlice simbolizira mir, bogatstvo i vjernost.

3. Zlatna i biserna duguljasta ogrlica:

zlato-and-biser-dugo-necklace3

Dizajn bisera dugih ogrlica s cvijetom napravljenim zlatnim mrežama izgleda kao izvrstan i trend za etničku odjeću ili dizajnersku haljinu. Ogrlica je izrađena od pet niti pomorskih bisera koji su pričvršćeni sa zlatnim sjajnim cvijetom. Dizajn predstavlja velikodušnost, čistoću, lojalnost i integritet. Naširoko se nose na funkcijama, svečanom i vjerskom djelovanju.

4. Duga srebrna ogrlica s lukom:

srebro-dugo-ogrlica-s-bow4

Dizajner, ali senzualna dugo ogrlica izrađena od srebra danas je vrlo trendi. Nekoliko srebrnih lanaca međusobno se pričvršćuju s oprugom i lancem. Unutarnji većinski lanac također je obložen srebrnim biserima. Da bi se dodala na njegovu širinu, mali srebrni luk je pričvršćen na lance. Ogrlica daje vašoj osobnosti drukčiji i moderan izgled u zabavama, pa čak i diskoteke i noćne izlaske.

5. Jednostavno srce Long Necklace Silver:

srebro-srce-dugo-necklace5

Duga privjeska ogrlica čini vam nevjerojatna i podebljano u casuals kao što su traperice, capri itd. Steeling srebra ogrlica je izrađena od srebra zrna i na kraju pričvršćena s velikim okrugli zrno. Napokon je bio privjesan srebrni srčani privjesak s kristalnim bijelim kamenom u lancu. Dizajn simbolizira duboku ljubav, čistoću i istinu.

6. Dizajner zmija Dizajn dugog ogrlica u zlatu:

zmija-dizajn-dugo-necklace6

Želite li nositi nešto svjetlo u zlatu! Zlatna dugovječna ogrlica s drugačijim dizajnom izgleda sofisticirana na dizajnerskim haljinama, posebno plažu. Zlatni lanac izrađen je s opružnim dizajnom i povezan s privjeskom napravljenim od zmija. Izgleda zmija koja se penjala na granu stabla. Dizajn znači ponovno rođenje, plodnost, nemoralnost, transformaciju i moć iscjeljivanja.

7. Pavlova lanac dugo ogrlica za adolescente:

paun-lanac-dugo-necklace7

Dugačak lančana ogrlica je šarena i šarmantna uz pomoć privjeska od pauna. Dugački lanac izrađen je od srebrnog srebra i na njega je pričvršćen privjesak pauna. Da biste dodali ljepotu pernatih pera, pričvršćeni su na njega. Dizajn simbolizira naknade, viziju, zaštitu i smjernice.

8. Zlatna i srebrna krila Long Necklace za žene:

zlato-srebro-krila-dugo-necklace8

Tražite nešto značajno za nošenje za redovnu uporabu! Duga lančana ogrlica s privjescima s krilima daje božanski izgled. Jednostavan sterling srebrni lanac pričvršćen je na dva krila. Jedan se sastoji od zlata, dok drugi srebrom. Privjesak daje izgled anđela. Jedan opisuje dobro i drugo zlo. Dizajn pokazuje dvije strane ljudskog bića. Dobro i loše. Takav dizajn je za redovito nošenje ili također za određene dnevne izlaske i urede.

9. biser i dugo kristalno obojena ogrlica:

Kristalno perla-i-bisera necklace9

Tražite nešto za nošenje u pubovima, diskotama, uredima ili noći! Pogledajte dugu pernatu ogrlicu u bijeloj boji za ugodan izgled. Narukvica je ispunjena morskim biserima i kristalnim kuglicama bijele boje. Kako bi dodali u nevjerojatan dizajn, dodani su ovalni bijelci. Dizajn izgleda nevjerojatno na casuals i formals. Dizajn simbolizira čistoću, istinu, mir i spokoj.

10. Perle Long Necklace Dizajn za djevojke:

perla-dugo-necklace10

Jednostavna, ali moderna osobnost može se lako pronaći kada se dugo ogrlica odjevena. Ogrlica je izrađena od nebo plavih perli srednje veličine u dvojnim niti. Dizajn izgleda nevjerojatno na casuals poput traperica, capri i dugih suknji. To je savršeno mjesto za zabavu na plaži ili odmor na plažama. Ona predstavlja mir, sreću, ženstvenost itd.

Vidi više: Jednostavni biser ogrlice

11. Srebrna Long Chain Necklace:

srebrni lanac dug-necklace11

Želite funky izgled na casuals za zabave ili tematske piknike! Dizajn se sastoji od tri lance od srebra i konačno u kombinaciji s tri velika bravarska lanca. To daje pogled na mornara kao što je dugolančana ogrlica. Dizajn predstavlja slobodu, izražavanje i oslobođenje.

12. Dugo zlato Ogrlica set za vjenčanje:

zlato-dugo-ogrlica-set12

Želite li tradicionalno tražiti festivale i brakove? Isprobajte zlatnu dugu ogrlicu postavljenu s dizajnom šarmova manga dodanoj u lanac. Ogrlica ima pet zlatnih niti koje su dodatno pričvršćene na mango dizajn obložen smaragdima. Ima dvije podudarne naušnice za izradu skupa. Izgleda atraktivno na dizajnerima sarees i dizajnerima.

13. Lock i Key Silver Long Necklace:

lock-i-ključ-dugo-necklace13

Želite elegantan izgled za zabave ili redovito nošenje! Nesigurnu bravu i ključnu dugu ogrlicu je tuka koju možete nositi. Dizajn je izrađen s dugim sterilnim srebrnim lancem i ključem s srčanim bravom s velikim crnim dijamantom. Ona predstavlja ljubav, senzualnost, brigu i zaštitu. To može biti najbolji dar svome voljenom za posebne dane kako bi izrazio vašu duboku ljubav.

14. Koraljni Long Necklace Design:

koralj-dugo-necklace14

Želite nositi nešto jedinstveno za ljeto. Pokušajte dugu perlenu ogrlicu izrađenu koraljnim zrncima i na kraju dati čipku da bi šarmantan izgled. Korištenje morskih plavih koraljnih zrnaca čini ga divnim za nošenje na plažama i za redovito nošenje. Dizajn je nevjerojatan na casuals. Dizajn je simbol moći i prestiža.

15. Antikna Long Butterfly Necklace:

dugo leptir-necklace15

Funky, ali moderan dizajn strukova s ​​privjeskom leptira izgleda da srce otimanje na etničkoj odjeći i dizajner nosi. Duga privjeska ogrlica dobila je šarenu teksturu s privjeskom leptirica obložen šarenim kamenjem. Ogrlica daje etnički izgled vlasniku koji predstavlja svoje osjećaje kao što su sloboda, promjena, radost, ponovno rođenje itd.

Vidi više: Velike ogrlice za žene

16. Pismo Long Necklace Rose Gold:

slova-dugo necklace16

Želite li darovati nešto osobno ili izraziti svoju ljubav! Pokušajte zlatnu dugu ogrlicu s imenom ili privjeskom s natpisom. Ogrlica je izrađena od zlata i privjesak je dizajniran s krivuljama koje stvaraju ime ili osjećaj da se izražavaju. Dizajn može biti senzualan dar za neki posebni za redovito nošenje ili za zabave i urede.

17. Wave Pendant Long Necklace in Gold:

Val-privjesak dugo-necklace17

Novi trendovski dizajn postaje popularan dizajn trostruke valne privjeske. Zlatna ogrlica dugog privjeska dizajnirana je s morskom zelenom kamenom u sredini okruženom lancem dijamanata i konačno zlatnim užetom. To daje nevjerojatan izgled preko traperica i dugih suknji za izlete na morske obale, plaže i zabave. Dizajn predstavlja snagu, snagu, razigranost, čistoću i vjernost.

18. Disney Temmeni Long Necklace:

Disney-tematske-dugo-necklace18

Želite dati svojoj kćeri dar odnosi se na Disney znakova! Dajte joj dugu privjesnu ogrlicu s likom Disneya, kažu barbie, sirena, pepeljuga, itd. Lanac je sastavljen od srebrnog srebra i privjesak s privjescima s privjescima s likovima. To daje nezgrapni izgled preko barbie haljina za tematske zabave, djeca rođendana ili druge funkcije. Dizajni su također nosili mladi u koledžima.

19. Hram dugačkog ogrlica u Južnoj Indiji:

jug-Indija-dugo-ogrlica-design19

Antikni izgled promatra se kada se dizajn zlatne dugih ogrlica nosi inspiriran dizajnom nakita Južne Indije. Duga ogrlica izrađena je od zlatnih zrna, dizajn zlatnika i privjesak s likom ispupčenom božicom Lakshmi i crvenim i zelenim smaragdima. To najbolje odgovara u brakovima ili tradicionalnim vjerskim funkcijama. Izgleda elegantno kada se nosi na teškim Kanjivaram sarees.

Vidi više: Mali zlatni ogrlica

20. Mali i jednostavan trokut dugački ogrlic:

trokut-dugo-necklace20

Jednostavan, ali sofisticirani izgled klase može se usvojiti nakon što nosite dugu ogrlicu s jednostavnim trokutastim privjeskom. Dizajn je izrađen od zlatnog, srebrnog ili metalnog lanca, a na njega je pričvršćena crni privjesak u obliku trokuta. Vrlo se nositi na casuals za svakodnevno trošenje ili za urede, zabave itd. Dizajn označava Trojstvo sina, oca i svete duše. Ona simbolizira čistoću, istinu i pozitivnost.

Dugi ogrlice često daju jedinstvenu ikonu ako je moda nosiocu. Dizajni se sada obično vide ne samo u Americi i Engleskoj, već iu azijskim zemljama. Ne samo da je trendy među djevojkama i ženama, nego i dječaci koji žele imati jedinstveni i podebljani izgled.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 52