Blog

Увек проверите да ли фармерке које носите добро вам одговарају и да се осећате пријатно без обзира на то да ли су фарбе. Првобитно их је носио фабрички радник због њихове чврстоће и способности да изгледају невероватно, упркос томе што су били прљави. Они су еволуирали заједно са модним трендовима и због тога; имамо пуно опција у погледу уклапања, боје, стила фармера.

Плави jeans

Цасуал анд Формал Блуе Јеанс:

Блуе Јеанс су модна изјава већ скоро деценије. Овде је листа од 15 различитих врста плавих џинса за мушкарце и жене.

1. Цлассиц Блуе Јеан за мушкарце:

класично-плаве-џинс-1

Мушке класичне плаве фармерке представљају коначну одјећу одјеће када су у питању мушкарци. Они имају веома опуштенију способност и визуелно су привлачни. Може га носити мушкарци са било ким оквиром. Воле их људи широм свијета због њихове чврстине. Класичне џинсове такође имају бакарне заковице за ојачавање одређених делова деним.

2. Менс Слим Фит Блуе Јеан:

слим-фит-блуе-јеанс2

Танке модне фармерке дизајниране су посебно за мушкарце са танким рамом. Прилагођавање ових џинса се затекло док се спушта према ногама. Захваљујући томе, савршено је за мушкарце који изгледају лагано у класичним фармеркама. Пружа им шансу да шмркне своје тониране и мишићаве четвртине.

3. Дистрессед Лигхт Блуе Јеанс:

потресени-плави-џинс3

Кужне фармерке су плаве фармерке које су избледеле закрпе на денимс. Они су изузетно популарни међу данашњим тинејџерима. Подсећају на прекомерно коришћени пар фармерки и то их чини још пожељнијим. Они су доступни у разним величинама и величинама.

4. Риппед Блуе Јеанс за мушкарце:

риппед-блуе-јеанс4

Зрнасте менс фармерке су резултат дизајнера који покушавају проширити стилски количник фармерки. Ово изгледају као пар фармерки са тешким знаком употребе, као што су рупе, рипс и закрпе које су разбацане. Ова одјећа има врло кул и необичан изглед и лако се упарује.

5. Стретцх Блуе Јеанс за дечаке:

стретцх-блуе-јеанс5

Стретцх фармерке познате и као мршаве фит канџе су данас најтраженији пар фармерки. Савршени су за мушкарце који имају танку структуру тела и воле да шмркну своје тело. Ове фармерке су одјећа за тело и оквира носачеве ноге да изгледају привлачно.

6. Лоосе Фит Блуе Јеанс:

лоосе-фит-блуе-јеанс6

Плава јеанс су најрадљивији пар фармерки када је у питању комфор. Има довољно простора око бедра и струка. Погодан је за мушкарце који имају велики оквир за тело, јер то није одјећа за тело и чини кориснику како се осећа удобно. Носи их многи чланови хип хоп културе.

7. Тамноплави Јеанс за мушкарце:

тамно-плаве-џинс7

Тамно плаве фармерке су тамни коњи категорије јеанса. Они су отпорни на прљавштину и мрље због тамније нијансе боје. То их чини пожељнијим од класичних плавих џинса. Већина модних мајстора је обожаватељ тамно плавих фармерки због секси вибрације која доноси комплетну оутфит.

8. Жене Цуффед Блуе Јеанс:

цуффед-блуе-јеанс8

Цуффед јеанс су ваљане лисице према крају фармерке. Па, изгледа да су манжетне џинсове радиле на мршавој, сукњичастој или танки. Цуффед јеанс су бесни тренд данас. Такође пружа врло формалан изглед комплетне опреме. Не иде из стила јер све више жена се бави овим пар фармеркама.

9. Светло одеће плаве фармерке:

светло-перете-плаве-дуге9

Ове фармерке имају бељено прање, због чега имају врло лагану боју. Они су савршени пар фармерки који ће вам увести модни стил. Они могу успјешно извући модни количник без икаквог напора. Због овога, лаки опрани јеанси имају огроман вентилатор који прати широм света.

10. Таперед Дарк Блуе Јеанс:

конусно-плаве-џинс10

Обујмица је попут мршаве, али они имају великодушни простор око телади док тканина благо загрли стомак и кукове. Они су савршени за ноћну ноћ, посебно ако укључује плес, јер су ове фармерке заиста удобне и не ометају покретање дечака.

11. Широке ноге плаве јеанс за жене:

широке ноге-плаве-џинс11

Широке ноге за бебе се постављају на струк кроз кукове, а ширина се шири у близини ногу. Овакав стил фармера учинили су популарним скејтерима, који су то пронашли веома угодно због додатног простора у близини ногу. Ове фармерке не ометају кретање носиоца, што их чини савршеним за спорт као што је ролање.

12. Скинни Фит Блуе Јеанс:

мршави-фит-плави-џинси12

Мршави фит џинси у плавом ће увек бити у стилу. То је због чињенице да људи са тонираним ногама воле да их шетају. Они помажу у томе да наше ноге изгледају витке и издужене. Савршено је за људе који имају танку тијело са још тањи ногама. Његов дизајн пригушивања тела чини га удобнијим и пријатнијим за кориснике.

13. Боот Цут Блуе Јеанс за Теенс:

боотцут-блуе-јеанс13

То је наводно савршена равнотежа између равног и танког реза. Обим се шири око зглобова како би се прилагодили чизмама. То је значило за некога са танким каросеријом са мало већим бутинама. Било би савршено ако су носили кожне чизме.

14. Релакед Фит Блуе Јеанс:

релак-фит-блуе-јеанс14

Опуштено прилагођени су комбинација свјежих и мршавих џинса. Најбоље је погодан за људе који желе да изгледају кул, а да не морају компромитовати својим комфором. То је идеално ношење за лењиве вечери. Може се лако упарити са било којом мајицом без много проблема.

15. Страигхт Лег Блуе Јеанс:

равне ноге-плаве-џинс15

Овај пар фармера је опуштен око бедра и бокова и одржава једнак пречник према ногама. То је била изјава о стилу прошле деценије и још није изгубила свој шарм. Може се лако упарити мајица и патике да ископају овај изглед.

Од почетка стварања првих фармерки, дизајнери покушавају да повећају свој стил колатера експериментисањем са овим денимима. Али упркос свим овим разликама и стиловима, плаве јеанс су идеална опција за одећу за сваку прилику за мушкарце, као и за жене. Можете пробати и тестирати различите врсте плавих џинса како бисте се најбоље прилагодили.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =