Blog

Брошке су раније носили само мушкарци који су украшавали своје капуте у Енглеској и на Схервани у Индији. Не само за мушкарце, већ и жене на сариима, хаљинама и дизајнерима носи се са најбољим бројем дизајна које могу имати.

брошке за мушкарце и жене

За жене, брошеви би били додатак за украшавање своје лепиње или декоративног сарее пин-а, или да би дизајнерска одећа изгледала елегантније. Док за мушкарце, брошеви дају своје етничко одело или вашу цасуалну одјећу јединствен изглед.

Различити типови брошура дизајна:

Хајде да погледамо неке лепе дизајне трендовских брошева.

1. Сицаморе Десигн Брош за косу:

брош-дизајн-сицаморе-дизајн-брошка

Овај сребрни сицаморе дизајн даје вам диван поглед на стил косе. Овај тип брошног дизајна широко се носи на лепини и једноставно вам даје атрактиван изглед. Они не само украшавају стил фризера, већ и вам пружају јединствени ефекат. Ова врста брошка симболизује негу, наклоност и веру.

2. Кристални оловни брош за сарее:

брош-дизајн-кристално-ока-брошка-дизајн

Овај посебан брош пин је јединствен у изгледу. Израђен је од кристала, бисера, стакла и кристала Сваровски. Кристално ружичаст камен у средини очију даје јој атрактиван изглед. Ова брошка изгледа елегантно када се носи на сари. Ово је такође и брош дизајн за мушкарце. Овај узорак је инспирисан трећим очима ирског изгледа.

3. Сребрни цвјетни брош за свадбу:

брош-дизајнери-сребро-цвјетни брош

Ова прелепа бисерна бијела коса је изузетно одабрана на етничкој ношњи која је украшена бисерима. Овај брош за косу састоји се од бисера који чине цветни узорак између. Цвети и блесава женску скривену унутар жена. Такође можете направити овакве брошеве са шареним бисерима према вашој одјећи. Одговара на хаљинама као што су хаљине, партијске хаљине итд.

4. Лион Хеад брош за мушкарце:

брош-дизајнери-лион-брошка

Ове брошке за мушкарце показују своју љубав према животињама. Такве брошуре носи и Махарајас и Рај вадис као симбол краљевске породице. Лав такође симболише снагу, моћ и способност владања. Због тога, ове врсте брошака имају за циљ да покажу мушког изгледа. Таква брошка даје вашој одјећи изглед фигурине када се носи на огрлима или бочним странама. Овај комад се може направити и бронзаном златном премазом.

5. Винтаге Буттерфли Брооцх Дизајн:

брош-дизајнери-дизајн-брош-брошка

Лептир је омиљени дизајн при избору брошева или друге додатне опреме. Овај јединствени дизајн лептира, ако брошка симболизира слободу и нови почетак. Веома се носи на сарее или дизајнерске хаљине. Брош је састављен од Цоопера и добио је дизајнера плаве зелене патине. Такви дизајни су први избор за девојке које воле да испуњавају своје снове.

Види више: Папир накит

6. Схирт Цоллар Брооцх Цхаин фор Мен:

брош-дизајн-колор-брошка-дизајн

Ова брошка за мушкарце се широко користи за носаче мајица и џемпера. Они дају елегантан изглед носиоцима у забавама. Два брошла су повезана с лепим сребрним ланцем који изгледа атрактивно. Ова брошка симболизује вашу моћ да се суочава са било којим проблемом с највећом сјајношћу.

7. Спаркинг Диамонд Брооцх за жене:

брош-дизајн-спаркинг-дијамант-брошка

Ништа није лепше од цветног дизајнираног брошка. Овај дијамантски брош, сјајни дијамантски изглед, врло је сексуалан на дизајнерским сари. Граничаста граница даје јој диван изглед. Ова брошка је доступна у различитим бојама.

8. Бридал Брооцх:

брош-дизајн-свадбени брош

Тражите нешто запањујуће за невјероватни изглед! Ево оне која је привлачна. Ова светлуцаву брошу направљена је са кристалима родија и Сваровски који дају сјајни изглед. Она даје поглед бриге спремне да се венчају у свадбеној хаљини цвјетова.

9. Пинк цветни брош за девојчице:

брош-дизајн-розе-цвет-брошка

Овај прекрасни брош пин врло је сладак на кратким хаљинама. Израђен је из ружичасте мреже која украшава цвет, неколико перја испод ње и бисери украшавајући унутрашњи и спољашњи регион. Такве брошуре се такође користе за увлачење носа косе, што даје краљевски изглед.

10. Брош дизајн срца:

брош-дизајн-срце-брошка-дизајн

Овај љубак брош дизајн показује вашу љубав према некоме посебном. То је веома надарена ствар. Ове брошуре су састављене од легуре оквира у родијуму и лијепих кристала. Два срца су уоквирена један у другом и пуцали у један чип унутар којег се пружа љубавни угао.

Види више: Дизајн Армлета

11. Једноставна ружичаста ружа за мушкарце и жене:

брошка-дизајн-писмо-ружа-брошка

Овај романтични брош комби носи и мушкарац и жена. Састоји се од месинга уграђеног у родијум. Лепе црвене руже су направљене од страшних камења, а зелени листови се формирају кристалима како би пружили живахан изглед. Ова брошка показује вашу љубав и стога је и поклон предмет.

12. Пеарл Хеарт Брооцх:

брош-дизајн-бисерни-срчани брош

Ова лепа брошка је комбинација срца и бисера. Овај месинг се састоји од месинга обложеног родијумом. Овај винтаге дизајн даје фантастичан поглед на хабање дизајнера или етничко одело. Веома се носи на забавама и свадбама. Различита срца су обучена бисерима да би дала јединствен изглед.

13. Бов Брооцх Дизајн:

брош-дизајн-дизајн-брошка-дизајн

Овај слатки брош је израђен од месинга обложеног ружичастим златом. Поклопац је украшен кристалним камењем шимера. Тако броух носи и невесте у хришћанским свадбама. Такође вам дају круну Мисс Лепе, јер вам даје модеран и гламурозан изглед.

14. Златни брош:

брош-дизајнери-златно-зелени-брошка

Ова брошка је веома инспирисана природом. Израђен је од месинга обложених златним и зеленим смарагдима. Ова брошка је савршен поклон за момку чији је дама љубав рођена у мају. Такође, мушкарци могу носити и цркве, венчања, забаве итд.

Види више: Најновији Бридал Јевеллери

15. Ирисх Брооцх Дизајн:

брош-дизајнерски-ирски-брошка-дизајн

Ова брошка је диван дизајн изворно који је ирски. Чувени дизајн Цладдинга укида срца свих. Овај комад је израђен од сребра. Коришћење смарагднозелених камена даје јединствен изглед. Ово је фантастичан дизајн који симболизује љубав. Оквирни дизајн даје шармантан изглед на забавама и венчањима.

Различити типови брошног дизајна имају своје јединствено значење и занимљивости. Без обзира на било који дизајн који изаберете, увек дају фантастичан утицај на вашу личност. Различити трендовски дизајни као што су цвијеће, срца, лептира, винске гране, итд. Зато изаберите један такав дизајн који дефинира ваш изглед на најелегантнији начин.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6