Blog

Biserni nakit je uvijek potražnja od desetljeća i žene i djevojke svih vremena omiljeni. Budući da biser ima čist i božanski izgled, svijet bisera ispunjen je bojom od bijele, zlatne, crne i ružičaste i mnoge druge nijanse. Kao biser simbolizira čistoću i nevinost većina nevjeste vole nositi naušnice od bisera zbog simboličkog značenja.

biser earrings

Različite vrste bisernih naušnica za svakodnevno nošenje:

Naušnice od bisera izgledaju lijepo i lijepo na svakoj ženskoj i dobnoj skupini koja daje jedinstven i božanski izgled. Let's imati pogled na top 15 prekrasnih biser naušnice dizajna za djevojke:

1. Slatka Pramčana oblika biser naušnice:

slatka-luk-oblik-biser-naušnice

Najnadareniji u modi su ove slatka pramčana naušnica naušnice na kojima su biseri vješanja, a na lukovima dijamanti su okovani tako da cuties imaju blistav i blistav efekt. Ove vrste naušnica savršene su za sve vrste hladnih hangouta i pametnog uredskog habanja što vam daje šik izgled.

2. Dugi biser naušnice s dijamantima:

biser-i-dijamanti-duge-naušnice

Najomiljeniji i nikad ne izlazak iz modne naušnice su ove biserne naušnice koje visi ispod uha i daju vam lijep i elegantan izgled. Ove vrste naušnica se mogu nositi na bilo kojem području života, bilo da se radi o trošenju ureda ili jednostavnoj zabavi. To bi vas učinilo šarmantnim i elegantnim.

3. Crni biseri naušnice na južnom moru:

jug-more-crno-biser-naušnice

Postoje različite vrste bisera koje su kroz koje su naušnice izrađene. Jedan od njih je biserni biser južnog mora i njegove naušnice od ovog bisera zasljepljuju. Ova vrsta naušnice može biti oblikovana i u oksidiranom obliku kao iu bijelom i izgleda egzotično na bilo kojoj dobnoj skupini žena.

4. Vintage biser naušnice:

berba-biser-naušnice

Kao što ime sugerira, ove vrste naušnica prolaze kroz jednu generaciju u drugu i daju gospođi elegantan i ekskluzivan izgled. Ove obrasle naušnice izrađene su od bijelog zlata i dijamanti okovanih oko bisera daje naušnicama moderan izgled i izgleda sjajno kod žene.

5. Zlatna ribica oblikovala više bisernih naušnica:

morske zvijezde u obliku naušnice--bisera

Evo malih sladokusnih bisernih naušnica izrađenih od malih bisera. Na rubovima su ispupčeni dijamanti koji daju svjetlucav efekt u klinove. Ove vrste pametnih i slatka studs su savršeni za mlade i može biti elegantan ured trošenje i izgledaju dobro na casuals nositi.

Vidi više: Američke dijamantne naušnice

6. Pearl Petal Drop naušnice u srebro:

biser-latica drop-naušnice-u-srebro

Naušnice od bisera uvijek vrhom grafikona preferiraju naušnice. Ovaj dizajnerski naušnica čisto izgleda elegantan i privlačan naušnice za oko. Na vrhu naušnica, mali kristali su obloženi u obliku latice, a na rubu su vise srednje veličine bisera, što čini divno i čisto. Tako žena izgleda lijepo i lijepo.

7. Tiny Small Pearl Stud Earrings:

maleni-stud-malim-kruška-naušnice

Perle su dostupne u različitim veličinama i bojama. Ove male naušnice od bisera, veličine 4,5 mm, te ove vrste klinova povezane su s kraljevskim linijama. Izgledaju vrlo jednostavni, ali klasični komad nakita čija se moda nikad ne zastarije. Izgleda sjajno s večernjim nošenjem ili suvremenim nošenjem.

8. Emeralds i Pearl Drop naušnice:

smaragdno-a-biser-drop-naušnice

Vjenčanja ili naušnice naušnice su prekrasne i zapanjujuće gledaju. Uvijek privlači pažnju drugih zbog ekskluzivnog izgleda. Na vrhu naušnica nosi se dragocjeni smaragd, a pod bijelim dijamantima priložen je u obliku zvona koji dodaje bisere na dolje. Cijela kombinacija izgleda sjajno vrlo egzotično i daje prepoznatljiv izgled nosiocu.

9. Moderne biser naušnice za djevojke:

moderan-biser-naušnice-za-djevojke

Mlade djevojke su uvijek vrlo zabrinute zbog njihovog izgleda i stylinga i nošenje samo onih dragulja koje dodaju glamur na njihov izgled i čine ih izgledaju šik i egzotično. Dakle, ovdje dolaze elegantne duge naušnice za mlade one koji objesiti dolje uši i čini ih izgledati extra običan.

10. Okrugli zlatni i biser naušnice:

okruglog oblika-zlato-i-biser-naušnice

Ove vrste naušnica zovu se "Bali" i izgledaju savršeno za mlade i tinejdžere. Njezin zapetljani rad i mali biserni kapi obješeni su svuda oko kojih su naušnice čine ga lijepim izgledom i vrlo atraktivnim za oči. Ove vrste naušnica čine mlade izgledaju moderno i moderno.

Vidi više: Srebrne naušnice za djevojčice

11. Cvjetni srebrni sjenki biser naušnice:

cvijet u obliku-zeleno-biser-naušnice

Smeđi biseri simboliziraju prirodu, velikodušnost i ravnotežu u svim aspektima života. Cvijet dizajniran na vrhu bisera s dijamantima čini da izgleda pun prirode i ekskluzivno od drugih naušnica. To je privjesak koji se može udružiti s casuals i savršen je za male hangoute s prijateljima i kolegom također.

12. Tradicionalni Jhumka biser naušnice:

Tradicionalni-jhumka-biser-naušnice

Jewelum bisera izgleda nevjerojatno za ženu i klasičan je komad naušnice koji se može nositi bilo kada, bilo gdje bez ikakvog oklijevanja. To je savršen komad dragulja, koji se može nositi svake prigode. Njegov izgled je odlično ukrašen bilo kojim etničkim nošenjem i daje vam tradicionalan izgled i božanski izgled.

13. Jednostavne narukvice od bisera za žene:

jednostavni-biser-naušnice

Jednostavno je elegantno i uvijek cijenjeno u svakoj areni života. Jednostavne naušnice od bisera tako idu isto, to je jednostavno to je razlog što ga možete nositi u bilo koje vrijeme i izgledati nevjerojatan i elegantan. Ove vrste naušnica može nositi bilo koja grupa ženskih jer čini da izgledate lijepo i šarmantno.

14. Dizajner Blue Topaz Double Pearl Naušnice:

dizajner-plavo-topaz-biser-naušnice

Naušnice ako je dizajniran od strane dizajner je briljantan pogledati i ima puno zamršen posao koji izgledaju elegantan i kraljevski. Plavi topaz je vrlo umjetnički ukorijenjen s blistavim dijamantima dajući mu lijep oblik, a rubovi i strane kraljevski biseri su klinasti tako što se naušnice razlikuju.

Vidi više: Naušnice dizajni u zlato

15. Slatkovodna voda grozd klaster oblik biser naušnice:

slatkovodna voda-vinova-cluster-oblik-biser-naušnice

Ova mala pametna naušnica izrađena je u obliku lisca, gdje su male bisernske naušnice obješene u obliku grožđa što ga čini egzotičnim i ekskluzivnim. Izrađen je u 14 karat zlata. Modne naušnice nikad ne izlaze iz mode savršene su za tinejdžere ili mlade, dajući im blistav i diva izgled i dojam.

Pearl ima egzotičan izgled koji je od stoljeća privukao maštu muškaraca i žena. Naušnice od bisera su one čija se moda nikada ne izlaze iz datuma i izrađuju se zauvijek draguljima. Biseri su ljubljeni od strane muškaraca i žena zbog svoje suptilne elegancije. Na taj način vlastite biser naušnice i flaunt svoj stil i izgledati elegantan i moderan.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 15 =