Blog

Када 'Бесан човек' прво дебитовала 2007. године, сви су говорили о Цхристини Хендрицкс-у, нарочито њеној живахној црвеној коси и псеудонструкцији. У мору генеричких целеби била је дах свежег ваздуха!

У реду, мислим да смо сви схватили да њена боја косе долази из бочице, а не природе. И да ли су њене кривине стварне, ја'Одлазим да одлучиш.

Али шта је са остатком? Може ли она променити своје особине лица, попут толико својих вршњака, дуж пута до славе?

Дозволити'погледајте њену драматичну трансформацију лепоте током година.

Цхристина 1990-их

Као '90-их средњошколаца, Цхристина је била пуноправна Готх девојка! То'је заправо нека врста дивних. Рекла је да је одрастала "осећајући се ружно, непријатно и страшно" и почела је да црвеној, а затим и љубичастој,. 

Након средње школе почела је експериментисати са перикама. Она је носила једну да уђе у такмичење седамнаест модела (и изгуби), али тада је схватила да се она може "осећати лепо". Имајте то на уму док гледамо кроз ове фотографије!

Кристина у 2004

До 29 година, Кристина је и даље тражила њену велику глумачку паузу, и није'Не поседују све најбоље стилисте на брзом бирању као сада. Као што видите, њена обојена црвена коса је мало укорењена и сигурно није сјајна и обимна као и ми'већ се сада употријебио. Међутим, њено лице изгледа потпуно исто.

Кристина у 2005

Мислим да је ово и она права коса, 2005. године'с наравно фино и равно (можда и више од свих боја).

Цхристина 2007

Две године касније, Цхристина је била у праву на врху славе. Већ се стилом побољшао захваљујући томе 'Бесан човек.' Међутим, пажљиво погледајте фризуру. Можете видети њену кожу око дијела, а ту су и равне и коврџаве комадиће дуж дужине. Ја'Претпостављам да је користила косу (названо је пад) који седи на круници како би додао изглед пуноће. Али то'не тако високог квалитета као и она која касније носи.

Цхристина 2008

За овај догађај, Кристина је носила косу и врло текстурна, у живахнијој, догађају црвеној. То'с много више униформе "'никад не претпостављам да није била њена властита! 

Мислим да је ово њена стварна коса, само издувана за мало више пуноћа. Изгледа сјајно овде, веома је свежа и природна. Боја за усне је нарочито лепа!

И ово изгледа као њена стварна коса без икаквог стила и потреба за коренским додиром! То'само мало изненађујуће јер никада нисмо видели да је Кристина изгледала ништа мање него савршено уздрман ових дана. 

Цхристина 2009

Надоградња љепоте наставила се уз успјех 'Бесан човек.' Познати шминкери су ми рекли да су звијезде разлога боље изгледале и боље изгледале због тога'Сви су плаћени од студија. Када они'поново на серији хитова, они раде са најбољим косе и шминкерским уметницима за све догађаје са црвеним тепихом. И то стварно показује! Од сада, победили смо'Не видим Кристину без перика или шминке. 

Цхристина 2010

У овом случају, пажљив посматрач може открити волумен додавања шнала. Њене шапке су врло добре, тамо'мало видљивог скалпа, а онда огроман боуффант! Чак ипак, ја'Увек сам волео овај изглед, нарочито еиелинер и руж за усне. 

Ово је један од најпознатијих снимака из Цхристине, које ви'сигурно се сећам из Златних глобуса. Још увек то волим, све ове године касније! Мислим да је ово перика зато што је боја толико јаснија, и то'тако дебела и пуна, без скалпова. Гледајући као најсличније врсте, боре се са муслиманима, прскањем коријена и округлим четкама у нади да ће постићи сличну запремину, мислим да'с ОВИ је важно да то знате'т реално.

Цхристина у 2011

Наредне године'Широм перика су били још очигледнији, онима који су обраћали пажњу (нисам био'т, тада!). Цхристина је била овде 36, а јасно је видети да има додатни комад косе, који подсећа на комбинацију на врху. Њено чело је врло, врло глатко, па је можда започела Боток до овог тренутка.

Затим је њена коса изненада преобразила у светлије црвену, у зглобљеном валовитом стилу! Гледајући уназад, како ми није помислио да ово није њена коса? Заиста, изгледа невероватно, посебно како је то'с подударањем са бојом карлице. Питам се како она стално носи перике, мада би моја глава постала тако врућа и сврбећа!

Цхристина у 2012

Сада ми'вратите се у дужи, скупљи стил. Стварно волим и ово. Њена кожа изгледа тако свежа; ако она ињектира, то'не може се открити.

Обратите пажњу на то како је Цхристина успела да постепено прошири гардеробу за перике. Овај прави, бочни део је можда мој омиљени. Они'Ја сам тако реалан'Не замислите колико су то коштали! Такође волим њен црвени кармин, црну линију и руменило.

Кристина у 2013

У реду, прва стварно лоша перика се појавила 2013. године'мислим да је превише светао и некако јефтин. Питала се и да ли је нешто урадила у устима? Ја'Нисам сигуран ако је то'само је њен израз овде или ако је добила неколико јабица које су отежавале помицање тог подручја.

Сада, видите како је отишла од оног сјајног црвенила и удараца на ову кратку, дебелу, таласасту плаву јагоду. Ја не'Не мислим да морам убиједити било кога у овом тренутку, зар не??

Још једна перика у својој колекцији је овај валовити дугачак боб стил. Мислим да су тамније црвене боје најлепше са својим тоном.

Цхристина 2014

Овде'фотографију која је инспирисала ово Пре и после. Чудила сам се њеном чудесном способношћу да никад нисам имао корена ... онда сам схватила зашто!

Ажурирање: Кристина у 2015. години

У 2015. години, Цхристина је наставила да се супротставља процесу старења (или је уствари добар лекар), јер јој кожа и даље изгледа у одличном стању. Била је 40 овде. Док је ова перика прилично светла, текстура и дужина чине га блиским природним.

Ажурирање: Кристина у 2016

Изгледа да се Цхристина одмакла од њене ознаке ватрогасног мотора и одлучила се за лакши, мекши црвени. Чарапе чине да перика изгледа као њена властита коса.

Ажурирање: Кристина у 2017

И то нас доводи до 2017. године. Кристина изгледа да се стари веома природно, без икаквих великих процедура за њено лице (до сада). Њена игра перика је такође доста дуга од како је она почела ходати црвеним тепихом!

Закључак

Ја не'Не знам за тебе, али гледајући Цхристину, ја не'Не видим никакве доказе о хирушком побољшању (бар из врата!).

Ако је покушала ињекције, била су изузетно конзервативна и добро обављена. Изгледа да је једина стварна "побољшања" која се овде одвијају, длака!

Узгред, признаје да користи косу косу. 2008. године Цхристина је изјавила за Нев Иорк Пост: "Ја носим мале псеће комаде [за емисију], а онда ме спајају косу.'само толико задиркивање и конструкција, моја коса би се једноставно рушила. Само покушај очувати косу, мало помоћи. "

Има само смисла да она'Носите их и на црвеном тепиху. Дакле, ако сте ви'Већ сам имао зависти за косу'МОГУЋЕ бити од помоћи да то знате и схватите да су славне арене'Те генетске фреаке рођене са више косе него било ко други. 

Као што ће вам свака фризера рећи'све дима и огледала. Хаирпиецес, перике и екстензије су свеприсутне у Холивуду, а ви су вам потребне вреће новца како бисте приуштили највише квалитете,.

Тако је, пријатељу мој, како праве кобасицу славних. Јавите ми шта мислите!

Како се осећате у вези Цхристине'еволуција лепоте?
Који од ових изгледа је ваш омиљени?
Шта "лепотски посао" мислиш да она'с?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 19