Blog

Jedan od poznatih tajlandskih glumaca s blistavim osmijehom i srcem od tisuću tajlandskih djevojaka koji je zapravo polovina Tajlandski-kineski-njemački, Mario Maurer ili njegovo puno ime je Nutthawuth Maurer. Trenutačno snimio svoju novu seriju s Davikom Hoorne, Buangom Banom Ja Thornom, koji glumi Lao Perng koji će ove godine biti na zraku.

Mario Maurer sa svojim super uspjehom.

Mario Maurer sa svojim super uspjehom.

Ta obiteljska pozadina superstar, rođen je 4. prosinca 1990. godine u kršćanskoj bolnici Bangkok, Bangkok. Marija je religija kršćanstvo i rimski je katolički. Njegov otac nazvao ga je "Mario" svojim nadahnutim talijanskim moto-racerom. Imao je tajlandski puni naziv, Nutthawuth Maurer jer mu u školi nije dopustio da ima engleski naziv. O njegovu osobnom životu, Maurerovi interesi uključuju skateboarding, hip-hop, prirodu i automobile. Iako je polovica njemačkog i kineskog, ne može govoriti njemački i razumije samo neke osnovne mandarine. Otac Roland umro je od srčanog udara povezanog s dijabetesom 27. lipnja 2011. godine. Vrlo je blisko povezan s bratom, hip-hop umjetnikom i glumcem. Marco Maurer je brat poznate tajlandske superstar Mario Maurer. Rođen u Njemačkoj 27. siječnja 1984., Marco je također kinesko-tajlandski podrijetlom s ocem Rolandom (njemački) i majkom Pantipom. Ime "Marco" dobilo je njegov otac koji je veliki ljubitelj motocikla u Njemačkoj Valentino Rossi. Diplomirao je na Sveučilištu Uznesenja, Filozofski fakultet, Odjel za komunikaciju oglašavanja.
Mario Maurer sa svojim super uspjehom.
Osim što je glumac za televizijske serije i filmove, također je sudjelovao u mnogim dobrotvornim aktivnostima kao što je voditelj Svjetskog dana bez duhana 2008., voditeljica Odjela za borbu protiv droge od strane Ureda za nadzor nad narkoticima. Također je opsjednut hip-hopom, Eminem iz 8 Mile filma je njegov idol, a njegovi omiljeni hip-hop pjevači su Joey Boy, Dajim, Tupac, LL Cool J, Chris Brown i T.I. Nadalje, kad je bio mlad, volio je slušati Anan Boonnak i Hin-Lek-Fai bend. Ananda Everingham je uvijek njegov inspirativni glumac.

Maurer je studirao vrtić u školi Leena vrtića i nastavio studirati elementarnu školu i srednju školu u Saint Dominic School. Dok je odabrao sveučilište, majka je željela da studira na Sveučilištu Abac, ali Mario je odabrao Sveučilište Ramkamhaeng jer bi to moglo uzrokovati manje financijski problem za svoju obitelj. Nakon što je bio brucoš na fakultetu humanističkih znanosti, tada se preselio na pravni fakultet, Sveučilište Ramkhamhaheng. Zatim je prešao na studij prvostupnika na Sveučilištu Krirk i završio magisterij u siječnju 2017. godine.
Mario Maurer sa svojim super uspjehom.
Osim toga, održao je intervju o svojem velikom danu na Sveučilištu Krirk u siječnju 2017. unatoč svom užurbanom rasporedu kao glumac i veleposlanik marke, Mario Maurer diplomirao je magisterij iz političke komunikacije: "Diplomirao sam magisterij majci, ima visoki GPA od 3,56 i dobio sam 3,2, bio sam super iscrpljen u upravljanju vremenom između studiranja i rada i studija subotom i nedjeljom. Međutim, želim vam zahvaliti majci, menadžeru i svim profesorima koji su mi pomogli da završim magisterij u 1 godinu. Od sada ću pokušati naučiti kineski i koristiti ga za daljnju karijeru kao glumac u Kini. "Također je dobio veliki buket iz njegove zaljubljenosti, JunJira" Junji "Janpithakchai.

O svojoj ljubavnoj priči bio je devetogodišnji odnos s glumicom Gubgibom Sumontipom, tajlandske glumice koja se ugledala u televizijskim dramama, uključujući Ngao Ruk Luang Jai, Dao Kiang Duen i Dokmai Tai Mek. i tko je trenutno majka voljene kćeri Pao-Pao. Obojica su okončali svoj odnos u siječnju 2013. Nakon što su prije dvije godine razbili Gubgib Sumonthip, datiran je 'Jun Jun Jira. Zatim je Junji postao poznatiji zbog njene glasine sa Maurerom. Članica je djevojčice pod imenom GAIA i glumica i plesačica.
Mario Maurer sa svojim super uspjehom.
Nakon rođenja rođendana Junji održala je intervju i obnovila njezinu slatku priču koja je, nakon što je postigla zaslugu, Maureru dala i kameru kao rođendanski poklon jer je uvijek željela, ali ga nije kupila. "Moj rođendan postao je tako dobar, zaslužio sam što sam objavio ribu i ponudio hranu za redovnika, a ja ću zaslužiti donacijom hrane za siromašnu djecu u kući Bangpakong Orphan House". Osim toga, rekla je o svom posebnom rođendanu kojeg je dao njezin dečko , "Ove godine okrećem 26, ali moje lice može ići dalje od moje prave dobi, Mario mi je dao kameru, oduvijek sam to želio tako dugo, ali nisam ga kupio pa me kupio kao dar, ja nemojte misliti da bi mi to kupio i da ne kupujem memorijsku karticu pa još nisam snimio sliku. "

"Volim snimati selfie sliku kao i obično i želim snimiti prekrasnu sliku pa želim snimanje visokokvalitetnog fotoaparata, a onda mi ga je dao i uopće ne čudi događaj, nakon što završim s radom, imali smo ugodnu večeru na lijepo mjesto i ne očekujem da će on biti moj osobni fotograf jer bi mogao biti dobar u tome da bude model nego fotograf. "Osim toga," Snimanje slike zajedno ćemo to definitivno učiniti, ali jednostavno ne želim da bude u javnosti, a ja ne želim da ga netko upropasti ", rekao je Junji.

Njegova karijera započela je kada je imao samo 16 godina. Pristupio mu je izviđač Koko u trgovačkom centru u Bangkoku i imao mu priliku za modeliranje i djelovanje. Zgrabio je priliku da pomogne svojoj obitelji zbog financijskog problema. Zatim je počeo snimati fotografije, reklame i glazbene spotove. Njegovi ističe komadiće televizijskih reklama Exit roll on, Jack snack, Glico Colon, Tross pjena, Sugus, Prije svega, The Pizza Company. Osim toga, njegovi prethodni glazbeni videozapisi koje je glumio kao vodeće uloge su: Kun-Jae-Tee-Hai-Pai, Palmy, Pak-Dee-Kee-Ngao-Aw-Tae-Jai Mila.
Mario Maurer sa svojim super uspjehom.

Mario Maurer sa svojim super uspjehom.
Godine 2007. debitirao je u igri The Love of Siam, tajlandski višeslojni 2007, režirao je Chookiat Sakveerakul priču o gay romanskoj filmu koji je dobio kritičnu pohvalu i dokazao financijski uspješan. Dominizirala je tajlandski filmski nagradni film godine 2007, osvojivši kategoriju Best Picture na svim većim događanjima. Osvojio je nagradu za najboljeg glumca u dodjeli Starpics tajlandskih filmskih nagrada i nominiran je u Bangkok Critics Assembly i Star Entertainment Awards. Poznat je na međunarodnoj razini za ulogu u filmu "Crazy Little Thing Called Love". Ovaj je film poslužio kao prekretnica za povećanje njegove popularnosti među svjetskim fanovima. Također poznat kao "Prva ljubav", ovaj je film bio hit azijskog spavanja i također jedan od najdužih filmova u kinima Thaifera. Godine 2013, njegova glavna uloga u Pee Mak, najveći tajlandski film, podigao ga je u legendarnom statusu u Tajlandu. Pee Mak zaradio je više od milijardu baht (33 milijuna dolara) prihoda širom svijeta koji je uglavnom u Aziji, a trenutačno je tajlandski film s najvećom zaradom i Maureru je najuspješnija uloga.
Mario Maurer sa svojim super uspjehom.
Ništa ne može biti savršenija od njegove savršene figure, kao i njegov izvanredan nastup u nagradama i nominacijama. Godine 2008. počeo je primati mnoge nagrade kao što su Hot Young Man iz Hot Young Man, najbolji glumac iz 6. Starpics tajlandskih filmskih nagrada, Seventeen Choice Hottie Male, nagrada Rising Star od 3. OK! Nagrade. Od golemog uspjeha Pee Maka, dobitnik je najboljeg glumca iz 11. nagrade Starpics tajlandskih filmova, najboljeg glumca godine iz 3. Daradailyja Velike nagrade i glumac godine od 7. Nine Entertain Awards. Nedavno je u 2015. dobila nagradu TV serije "Roy Ruk Hak Liam Tawan", popularnu vodeću mušku godinu od SeeSan Bunterng nagrada.
Mario Maurer sa svojim super uspjehom.
Nismo se više složili da je Maurer već bio jedan od poznatih superstar u Tajlandu koji ima veliku popularnost i široko je poznat, istaknut i uspješan iu tajlandskoj i međunarodnoj televizijskoj seriji, filmu, TV spotovima.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 33 =