Blog

Čini se kao da djevojke na celebrity plastičnoj operaciji lista postaju mlađe i mlađe, zar ne? Možemo razumjeti ljubitelje Joyce Meyer koji želi imati plastičnu kirurgiju jer je malo stariji, ali Demi Lovato? Ima samo 21 godinu!

3eb0efd891fdd41f9c2b93e1e6b3a4ae

Čini se da djevojke tamo žele otići ispod noža mlađeg i mlađeg nego prije ovih dana. Već smo pogledali kako je Zooey Deschanel navodno imao neku radnju plastične kirurgije, a s kratkim pogledom na Amanda Bynes ovih dana lako je reći da je otišla pod nož. Demi Lovato je bila takva lijepa djevojka, i iako je i dalje, jednostavno ne razumijemo zašto bi 21-godišnja djevojka imala slavnu plastičnu operaciju. U stvari, molimo uglavnom isto pitanje s našom istragom o Frances Bean Cobain plastične operacije izvješća, kao dobro.

ca7fb51a099e919a9ac097a90dd99178

Borin Dallas, Texas, 20. kolovoza 1992., njezino pravo ime je Demetria Devonne Lovato za koju smatramo da je lijepo ime. Što misliš? Ona je kršćanka i moli se prije svake koncerte sa svojom grupom, ali još uvijek je imala bitke na putu. Iako je još uvijek vrlo mlada i smatra se vrlo duhovnom osobom, već je imala prilično opsežnu borbu s drogama, čak i priznavajući krijumčarenje kokaina na zrakoplove kako bi se hranila njezina navika.

Čini se kao da je Demi okrenuo kutak unatoč nekim grubim vožnjama na putu. U lipnju 2013. godine, otac je preminuo, i premda nije imala interesa za uspostavljanje odnosa s njim prije nego što je umro (dugo se otuđivala), stvorila je program stipendiranja tretmana Lovato kako bi pomogao onima s mentalnim problemima da se bore s borbom ; problemi s mentalnim zdravljem bili su očiti problem s ocem dugi niz godina.

Vraćajući se na temu plastične kirurgije poznate osobe i jasno je od početka da je Demi imao nekoliko stvari ... pojačano! Njezine grudi su sada veće nego prije nekoliko godina kad je bila punopravna članica Mickey Mouse kluba! Naravno, mogli su se razvijati s godinama (ona je još uvijek u razvojnom procesu života), ali čini se da je njezina prsa mnogo veća nego prije ... Kirurzi bi ukazivali na povećanje grudi.

foto 1-1

Slavna plastična kirurgija - povećanje grudi 

Vjerovali ili ne, kirurgija proširenja grudi jedan je od najpopularnijih oblika plastične kirurgije poznate osobe s mnogim ženama koje odabiru ovu vrstu kirurškog zahvata kako bi poboljšali svoj izgled svake godine. Općenito, postoje dva razloga zašto bi se netko odlučio za ovaj oblik operacije - obično kozmetički poboljšava njihov izgled, ali ponekad može biti rekonstruktivna kirurgija nakon bolesti, na primjer, raka dojke. U stvari, Angeline Jolie nedavno je pogodila naslove sa svojom odlukom da uklanjaju obje dojke dok su joj testovi pokazali da ima puno veći rizik za dobivanje potencijalno smrtonosnog oblika raka.

875adcaa21039515b61b54cd4ab606c0

Obično ćete se odlučiti za jedan od dva oblika implantata za operaciju proširenja grudi - slane (sterilne slane vode) implantata ili implantata od silikonskog gela. Potonji dolazi ponovno, na raspolaganju su različiti oblici - gel, kruti ili tekući oblici.

Ovo je velika operacija i morate se sjetiti toga ako trenutno prolazite kroz prijedloge za povećanje grudi. To je skupo, a nakon nekoliko godina morat ćete ponovo dobiti zube - to su stvari (zajedno s kirurškim rizicima) koje se trebaju raspravljati s vama kada imate savjetovanje.

Natrag na Demi Lovato i operaciju proširenja grudi očito nije jedina stvar koju je očito učinila. Čini se da joj se nos promijenio oblik nešto, od puffier, kraći stil nos, na dulji i dugotrajniji izgled. Gledajući njezine slike i čuvši što su plastični kirurzi izašli i rekli, nema načina da nije imala neki oblik rinoplastike. U stvari, govorimo o rinoplastici detaljnije u drugoj istrazi plastične kirurgije - izvještaje Kerry Washington Plastična kirurgija.

foto 2-1

Iako je imala grubu situaciju sa svojim kokainskim problemima, teškim odnosom sa svojim ocem, poremećajima prehrane i bipolarnim, čini se da su stvari na ovoj vrlo talentiranoj djevojci. Bez obzira na to je li imala slavnu plastičnu kirurgiju, to je učinjeno, a njezina se samopouzdanja čini kao da je na njemu, a njezina glazbena karijera otišla je od snage do snage s brojnim hit pjesmama nedavno objavljenih, uključujući novu pjesmu Neonska svjetla koje smo trenutno opsjednuti!

da7df96d5f87b09ccf157f8e51296d38

Nadajmo se da se niz dobre sreće nosi za ovu lijepu djevojku!

Za sada, zašto ne pogledati oko stranice kako biste vidjeli što smo još uspjeli iskopati u svijetu slavne plastične kirurgije? Možda se iznenadite što biste mogli naučiti ...

** Pronašli smo Demi Lovato lijep izgled na Pinterest.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 26 =