Blog

Не само глумица за ТВ и филм, Сусан Луцци је икона. Била је домаћин / презентер телевизије, аутор, предузетник и свеобухватна икона. За 67 година, она свакако не изгледа лоше! Па, која је њена тајна? Она је очигледно била веома заузета девојка и напорно радила - зашто скоро 70-годишња Сусан Луцци није имала јединствену боре на лицу?

62125дц39е49д8084ца7а30413б6а20е

Сусан је можда најпознатија по својој улози Ерица Кане у АБЦ хиту позвани Сва моја деца. Ако верујете медијима, она је једна од највиших, ако не ТХЕ најплаћенија глумица на телевизији. За годину дана је процењено да је направила преко милион долара. То је импресивно. Можда је то новац који је држи како изгледа добро? Је ли она *Шапојем* Да ли је урадила пластична операција славе? Да ли постоји списак пластичне операције Сусан Луцци?

Истражили смо пуно извештаја о пластичним операцијама познатих личности током последњих неколико недеља, као што ћете видети ако погледате одељак Пластичне хирургије сајта. Неке од жена које су на листи дефинитивно ће вас шокирати! Невероватно је колико "Лепа"Звезде тамо заправо нису ПРИРОДНО Лепа…

Она има звијезду на Холивудској шетали славе, тако да она мора да изгледа сјајно, претпостављамо. Колико год би волели да кажемо да су јој њени добри гени који су је задржали тако млади само три године од 70 година, али сумњамо да је можда имала мало помоћи од ножа хирурга и када видите фотографије од кад је била много млађа, а онда погледајте сада њене фотографије, можете видети да су се десиле неке од дефинитивних промјена.

б6б9б4б04а1а10аб9цб6243ец7цфе95е

Изгледа да је листа листе пластичне хирургије Сусан Луцци већина година била тема у медијима. Постоји прилично импресивна листа пластичне операције славе које такође можете погледати. Да ближе погледамо оно о чему је говорила, да ли ћемо?

Блефаропластија је једна од типова пластичне операције познатих личности коју је, наводно, имао Сусан Луцци. Њен нос се појављује тањи и више дефинисан у облику и величини. Да ли је то довољно за сугерисање да се ово може додати на листу пластичне хирургије? Допустићемо вам да погледате и да нам кажете шта мислите:

е66дфе568ц962е8е74531673дб95а0а2

Још једна ствар за коју се каже да је додата на листу пластичне хирургије Сусан Луцци је повећање дојке. Ово је једна од најпопуларнијих типова пластичне хирургије славних, са све више жена које свакодневно повећавају величину дојке. Постоји велики број целеба који су прошли под нож како би добили веће и боље сисе - Памела Андерсон, Лаурен Холли, па чак и Линдсаи Лохан су пријавили да су то учинили. Неке од њих су очигледније од других ... То је све што говоримо.

Липосукција ... Па не можемо заиста да знамо да ли је Сусан Луцци имала липосукцију или не, а да није стварно близу њених ногу и дупета. Прилично смо сигурни да јој се то неће допасти ...

Дизање лица је још једна врста пластичне операције славе која би требало додати и на листу, ако верујете хирурзима који су изашли и говорили о стварима које су мислили Сусан Луцци. Њено лице учи светлост и сигурно није боре да се види за 67-годишња жена ... Да ли то предлаже подизање лица? Хемијски пилинг такође може имати исти ефекат, што је управо случај са још једном гласом о пластичним операцијама Сузан Луцци која је обавила рунде.

еаад99887а26еб6д4дд97ад48а80072д

Чудно је зато што је Сусан Луцци још једна од целебс која одбија да прихвати гласине о томе да је пластична операција извршена. У оваквим случајевима, јасно можете видети да је неки посао обављен. Има 67 година - сва шминка на свету не може испунити боре које би требало да имате у овом добу, али она нема ниједну линију на њеном лицу? Сигурно чак и она може разумети како то лудо звучи ...?

Она је ставила на здраву храну и уравнотежену исхрану. Такође је ставила на неколико производа за његу лепоте које она користи (и јасно потврдјује). "Омладинска суштина" је само једна од ствари које она наводно користи да би била тако млада. Она не може продавати узроке који праве године, ако је њен изглед узрокован узрокује пластичну хирургију, може ли она?

ф74абдааа07ц488925110ф7ад8адаф0ф

Постоји читав низ естетских опција за пластичне операције које је могла имати, или тако кажу хирурзи који могу да виде када гледају у њу. Ако није имала лифт за лице, добар изглед је вероватно узрокован ласерским третманима, имплантима лица или подизањем чекића. Такође, липосукција је могла бити замењена нечим што је абдоменопластика. Према хирурзима, недавни ожиљак је видјен у њеном доњем делу стомака који би нормално предложио ликовну пластичну хирургију ове врсте.

Нисмо сигурни шта размишљамо о гласинама о пластичним операцијама Сузан Луцци. Можда су јој млади производи за кожу стварно добри као што кажу да јесу. Једна ствар је сигурна и то је лице које ова 67-годишња жена још увек пуши. Озбиљно пушење вруће! И не можете се расправљати с тим!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 78