Blog

Меган Фокс - суперзвезда иза таквих филмова као што су Ово је 40, Трансформатори, и Џенифер Тело. Она је једна од најлепших жена на планети с њеним дугим бринетима и њеним блиставим уснама. У једном тренутку, са својом оштром сексуалном апелу и тетоважама, она је названа да буде следећа Анђелина Џоли на сцени.

Има само 28 година, па је неизбежно да се њен изглед променио током година, али упркос томе, још увек постоје гласине о пластичној хирургији Меган Фока. Ако бисте, као и ми, били вољни да их обришете са једне стране и ставите их на само гласине, вероватно би требало да погледате ово:

Меган Fox Plastic Surgery

Прва слика је преузета 2005. године пре него што је Меган Фок постала супер звезда коју знамо као и данас. Била је млада и свежа, с обзиром да је и данас, али када погледате нешто ближе, видеће се да су се неке ствари драстично промениле.

Њено нос, на пример, стално се налази под надзором. Погледајте слику из 2005. године, а затим погледајте слику 2014 поред ње коју смо открили. Зар се облик носа није променио? Сада је уже дуж моста, а врх изгледа много више дефинисан него што је то био случај. Ту се дефинитивно нешто мења, и нисмо сигурни да је то потпуно изазвана шминка.

Њене усне су се такође промениле. Чини се да су ове године много густе него што су се вратили 2005. године, али то би могло бити једноставно до једноставних и једноставних шминкања - измишљотина коју је већина нас научила ... Користећи усне на доњој усној, на пример, и светлија, сјајна сенка у средини горње усне да би осветлила и учинила да изгледа више. Можда је то само шминка која је променила усне Меган Фока?

Сада погледајте једну од најновијих фотографија Меган Фокс ...

Меган Fox Plastic Surgery

Да ли сада она изгледа сасвим другачија од онога што је урадила у 2005. години? Ако бисте веровали у гласине, она је имала ужасно пуно посла. Све изгледа мало ванземаљско, зар не? Мало претерано да бисте били уверљиви? Образи изгледају много ближе него раније, у њеном чело нема бора или линија и мало је нагнут ка косини која би предложила Боток или друга пунила, а усне су много дебље (нарочито горња усна), што опет, и обрве су изгледале подизане. Када погледате слике један поред другог, Меган Фок пластична операција Шокантне гласине не изгледају толико неоправдано, зар не?

Коначни извјештај о целистичкој пластичној хирургији који долази из свијета Меган Фок је да је можда могла имати неку врсту ласера ​​који се појављује око њеног лица. Када је била млађа, имала је неколико оштрих ожиљака од акни, и више од неколико пегастих пршутова пршило преко носа и образа. Иако ласерски рад није технички оперативан у смислу, то је још увек козметичко побољшање. Да ли је Меган Фок стварно требао?

Са гласинама о раду снимања, а све горе наведено у круговима, чудно је чути да Меган Фок није изашао да потврди нити пориче извештаје.

Можда зато што не може?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 90