Blog

Маргарет Јулија Томас је рођена 21. новембра 1937. године. Наравно да је нећете знати под тим именом. Познаћете је као 76-годишња друштвена активиста, продуцентка и глумица, Марло Томас, који није само био у таквим невероватним филмовима као Права плавуша још 1997. године Јенни 1970. у којој је играо водећу улогу. То је био други филм који је заправо видио да је номиновала награду Златни глобус за прилично импресивну "Нову годину године".

ее35д90154399цф59фд50ф60д642а0ц4

Можда је ТВ за коју је позната. Вероватно ћете је чути за њу Нанци Нилес ин Нови Нормални у 2012. години. Можда је то било Линние Бисхоп у 2000. години Алли МцБеал. Она је била Сандра Греен (Рацхелова мајка) у серији од 1996. године Пријатељи. Затим је било још два номинације за Златни глобус - најбоља глумица - минисериес или телевизијски филм за њену улогу Марие Белтер ин Нико није дете. Ту је био и део Тесс Линд у 1985.години Сагласност за одрасле. Било би сасвим сигурно рећи да је добро и истински направила њену ознаку инт ворлд оф ТВ и филм ... Када погледате колико је лијепа, дефинитивно можете то схватити.

За 76-годишњу жену, она свакако гледа из овог света. Неки би рекли да је стара милостивом. Пластични хирурзи, с друге стране, не би. Ако верујете у гласине, листа пластичне хирургије Марло Тхомас расте све више и више дана ...

Гласине су прилично контроверзне за ову прелепу даму. Неки би питали како би феминисткиња и активисткиња могла да потврди пластичну операцију познатих личности, али када погледате своје фотографије неколико година уназад, а затим погледајте фотографије ње данас, можете видети да постоје неке велике разлике. Ох, и то можете додати чињеници да има 76 година без једне боре или милиметра откашене коже.

1а3е7589009ц8287дфеа24ц8ца0аае02

Било је пријављено да је своју прву пластичну хирургију имала много, много година раније, 1960-их, пре него што је почела са својом првом главном улогом у Та девојка и чињеницу да је она зарадила не мање од четири номинације за Емми и награду Златни глобус. Тада је њен нос носио нож за хирурге - очигледно је имала ринопластику како би побољшала облик и величину њеног носа. Ово је било прво од многих процедура, чини се. Од тада је веровала да је могла да поднесе пунила Боток-а, лифт за лице, лифт за лице, флаша за лице ... Изгледа да се листа пластичне операције Марлоа Тхомас расте и расте. Када погледате прошле и садашње фотографије прелијепог Марло Томаса, лице изгледа једва препознатљиво. Лепо, да. Препознатљив, не.

Пухасто, сјајно и без чворова чело је индикација за оба Боток пунила и могући лифт лифта. Ко зна, можда је Марло Томас обоје? Потпуно истегнут изглед коже лица би указивао на теорију да би се могло подићи изглед лица како је остала тако млада. Његови образи су невероватно глатки што би могао поново бити нежељени ефекат лифтинга лица. Са друге стране, то би могло указати на флаша лица на том подручју.

Фотор1219230734

Јајновица је мало разлика, па је можда и можда и позната пластична хирургија у тој области? Њено је нос јасно радило; чак ни она не може да негира то. Чак ни очи не изгледају исто - опет, ово је симптоматично подизање лифта, подизање лица и убризгавање Боток-а у тој области.

Широка структура уста него што је она имала када је била млађа нас усмерава у правцу пуниоца лица на образима и око уста. Већ смо разговарали о подизању брода и када погледате њене обрве, а кожу око очију, можете схватити зашто опет, размишљамо о овоме. Чак су и пластични хирурзи дошли да сугеришу да су ове глупости о пластичним операцијама Марло Тхомас истините.

Позната пластична хирургија може бити у успону, али има смисла разумјети ризике повезане са пуно пластичне операције. на пример, Боток може бити нарочито непривлачан након неколико година када то уради, једноставно зато што може готово трајно замрзнути одређене фациалне мишиће, док други мишићи у мишићима постану толико надмоћни да могу скоро да преузму лице. Да ли је ово стварно нешто што бисте желели даље доле?

7б2ц313а1афа06427ф51е9ф1627бб4ф5

Нажалост, пластична операција познатих личности изгледа да је норма са све више жена које теже савршенству. Чини се да су случајеви извештаја о пластичној хирургији познатих код девојчица који само постају млађи и млађи. Зооеи Десцханел, Аманда Бинес и Францес Беан Цобаин су веома млади, али су и даље пријављени да су ишли под хируршки нож. У студији која је обављена пре неколико дана, статистика је јасно показала да млађе жене добијају пластичну операцију. До 40% свих случајева липосукције сада су код жена старијих од 19 до 34 године.

Какви су вам ставови о пластичној хирургији? Да ли мислите да је то учињено? У којој старости мислите да је то прикладно? Да ли је чак и прикладно??

* Фотографије потичу од Пинтерест.цом

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 27 = 28