Blog

Можда има 50 година, али Лаурен Холли је дефинитивно и даље једна од најзанимљивијих жена у представи. Рођен 28. октобра 1963. године у Бристолу, Пеннсилваниа. Часови су амерички канадски и глумица позната по улогама у филмовима као што су Глуп глупљи и на ТВ емисијама као што су НЦИС.

ацц5бф5ца4дц05789фд204бецфб0дд2ф

Она је водила врло бурна живот која је забележила не мање од три мужа. Био је Данни Куинн од 1991. до 1993. године. Затим је постао невјероватан Јим Царреи од 1996. до 1997. године. Тренутно је удата за Франца Греца - од свог вјенчања 2001. године, такођер су имали три дјеце!

е525е79е7ц23ф04а3ц946де649еаадб3

Од раних дана када је играла Мари Свансон ин Глуп глупљи 1994. године била је срање. Такође је играла Гиги у 2000. класици Шта жене желе. Има чак и нови филм који се појављује следеће године Град који је дошао А-Цоуртин ' у којој игра Абби Хоустон. То је на врху тренутне ТВ емисије у којој се зове Мотив у којој игра Др. Бетти Рогерс. Сигурно је остала заузета током година!

Десит свој заузет и живахан живот, изгледа да није много старија. Са напорним распоредима, она мора да је имала личне трауме са љубављу пронађеним и изгубљеним, ви бисте мислили да би то старост могла узети свој допринос ...

Недавно извештаји о пластичној хирургији Лаурен Холли пуцају на све медије, углавном у пределу груди. Према извештајима и мишљењима неких од најбољих пластичних хирурга у САД, њене дојке су подвргнуте драстичном ремонту, што их доводи у поверење да се десила пластична хирургија.

фотографија 3

Све до овог тренутка, Лаурен Холли није потврдила нити демантовала гласине о пластичним операцијама познатих личности, али сигурно има груди да ће већина жена много млађих од ње бити завидна. Кад погледате своје фотографије пре неколико година, а затим погледајте фотографије ње у последњих неколико месеци, гласине о пластичним операцијама Лаурен Холли могле би бити истините ...

Неки људи могу тврдити да њен губитак тежине може бити узрок њене промјене у облику дојке. Изгледа да губи и пуно тежи - очигледно је да ће јој груди постати све веће и мање са губитком тежине.

фотографија 2-2

Чини се да је повећање дојке или "посао сиса" заједничка жеља код жена познатих личности. Било је читавих тона жена за које се наводи да су имали чудни пиштољ и туку и тамо. Кате Худсон, на пример, увек се хвалила колико је сретна с њеним мањим грудима, али за свој 31. рођендан, она је изашла и купила себи нови пар. К срећу је само отишла на суптилну промену; више од тога и били би забринути.

фотографија 1-2

Аудрина Партридге је још једна позната личност о којој се наводи да је имао посао слепила. Иако она пориче гласине, пре и након што слике дефинитивно предлажу већу величину чаше. Каже да је све до "проблема са грудима" ... Ми ћемо вам дати своје закључке о томе!

Тара Реид је сјајно обавила посао, Мариах Цареи се наводно определила за једну, чак је и Таилор Свифт вјероватно ишао под нож. Чини се да је повећање дојке један од најпожељнијих облика пластичне хирургије познатих особа ... али је ваша величина дојке стварно велика ствар?

Према недавним студијама у малом експерименту, жене које су прошле повећање дојке да имају имплантате доживјеле су пораст њиховог сексуалног узбуђења и доживљавају више задовољства сексом с партнером и самим. Наравно, ово је био само мали експеримент и вероватно не би требало да буде разлог због којег имате операцију дојке, али смо само мислили да ћемо дијелити информације!

Вратите се на тему пластичне операције Лаурен Холли и дозволићемо вам да ли сте или не мислили да је прошла пластичну операцију познатих личности у виду повећања дојке. Чини се да су у последње време постали већи, али довољно велики да су узроковани операцијом? Нисмо сигурни!

Зашто не прихватите неке од других чланака о Херинтерест-у на тему познате пластицне хирургије? Мислимо да би вам неко од имена на листи могло да вас изненади!

  • Јоице Меиер'с Фаце: Извештаји о пластичној хирургији
  • Францес Беан Цобаин - Пластична хирургија у 21?!
  • Аманда Бинес - Пластична хирургија је превише далеко?!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1