Blog

Можда је 58-годишња жена (и бака сада!), Али она сигурно не показује знаке успоравања у било ком тренутку ускоро. Не само ТВ личност позната по емисијама као што су Држи се са Кардашијанима, Крис, Амерички следећи топ модел и За разговор, она је такође аутор.

ф402ц649850б41б502815ф81бцд97749

Жена која је увек у јавности, Крис Јеннер мора се осећати под притиском да одржи себе како изгледа младо и да је потпуно изашла и признао да ће, када је у питању пластична операција познатих личности и изгледа млада, урадити "шта девојка мора да уради". Оно даје освежавајућу промену за некога да говори истину о својој славној нип и потапању посао, зар не??

У аутобиографској књизи Крис Јеннер и Алл Тхингс Кардасхиан, она говори о свом раду на пластичној хирургији. Чини се да је листа била много дуже него што смо очекивали. Имала је повећање дојке два пута да би их направила већа. Као што можете видети са слика, њене груди једва изгледају као "редовна" величина без потребе да их упоређујете са "Пре" шутом! Када погледате упоређивање "Пре" и "Након", јасно можете видети да су јој дојке повећане хируршким методама. Не треба хирург мозга да ради такве ствари!

бе151да016б1бцббц36дае071фееба38 ц5еб9ц29цфа285аф7065831б38990бф9

Друга пластична хирургија познате личности коју је изашла и причала у књизи је био посао који је урадила на носу. Било је пуно операција у овој области како би се усавршила њен изглед - вишеструки и опширни рад је у потрази за савршеним изгледом за камеру.

Пуно посла који је урадила изведена је у месецима који су водили вјенчање о коме смо сви причали - венчање Ким Кардасхиан и Крис Хумпхриес за које сте знали да ће бити исто тако лудост као пар који стоји иза њега. Ко би мислио да ће ова двојица бити онај који је направио рез? Ми их сигурно нису имали за бебе и брак ... Трајали су само 72 дана пре него што је Ким поднела развод. Нисмо видели да долази ... Много!

Уз опсежну операцију носа коју је имао Крис Јеннер, имали сте богат боток. Желела је савршено лице и, нажалост, изгледа да она показује обичне знакове овакве пластичне операције славе - чврста, пластична чела.

4737це9188ф44де9552665841ада7518

Многи хирурзи су дошли да сугеришу да је листа пластичне кирургије Крис Јеннер можда чак и дуже са другим операцијама укључујући и подизање лица. За све радове речено је да су део њеног "освеживања" фазе пре венчања. Она сигурно изгледа запањујућа, али чини се да је то веома грозна хирургија, као и ужасно пуно одржавања, посебно код Ботока.

Према другим медијским извештајима, Карен Хоугхтон (млађа сестра Крис-а) је јавно изашла да разговара о својој већој сестри након објављеног раздвајања између Криса и Бруса Јеннера. У изјави, она је наводно рекла да је Крис Јеннер потрошио преко милијарду долара за пластичне операције славе. Према млађој сестри, проблеми проистичу из питања из детињства у Крис-у са прекомерном тежином. Без обзира на то што произилази из проблема, сигурно је да је то проклето скупо! Ко има толико новца за нешто попут пластичне операције? Јасно смо на погрешном послу ...

Наравно, новац није проблем за Криса Јеннера када сматрате да је њена нето вредност у 2011. години износила преко 30 милиона долара.

31005дд2бд7е801684аб7523д8д70бцц

Удаљавајући се мало даље у њеном личном животу и изгледа да ствари нису прошле све што је сјајно за њу у љубавном одјељењу. Њена недавна најављена одвајања од Бруса Јеннера шокирала је пуно људи. Ожењени су 22 године. Она је такође била ожењена са Бруцем Кардасхианом од 1978. до 1991. Питамо се да ли ће јој се тешко прилагодити једном животу у њеном нешто зрелијем узрасту?

558272ц28е588548ф0644а1521е3ф8ф1

На крају свега, није стварно важно шта размишљамо о раду познате пластичне хирургије коју је Крис Јеннер прошао. Ако је сама сретна, не би требало да зна шта мисли на остатак света. Мада морате признати да она изгледа добро за њене године. Пластична хирургија или не, ова риба је још увијек пуша!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 34