Blog

Када постанете мајка, то је као да се цијели свијет мења. Изненада, постоји и неко други за кога се брине. Без обзира да ли сте поносна мајка или захвалан син, ови мамин синови су за вас. Са овим натписима можете показати колико је важна ваша веза према вама. Мајке и синови играју интегралну, важну улогу у животима једне друге, а ти називи мајчиног сина могу вам помоћи да је покажете.

50 Мом-Сон Написи

1. Син не мора да тражи мајчину љубав, и не мора то да заслужује. Мајчинска љубав према њеном сину заиста је безусловна.

2. Мајка је најјачи стуб за изградњу будућег сина.

3. Када мајка роди свог сина, за друге мушкарце престане имати слободан простор у свом срцу.

4. Можда нећу моћи да вам пружим све што желите или заслужујете у животу, али вам могу обећати да ћете заувек дати сву моју љубав и наклоност.

5. Људи увек кажу да вечна љубав не може постојати између мушкарца и жене. Док нисам имао сина, мислио сам да су можда у праву. Сада схватам да се трајна љубав може десити између мајке и њеног сина.

6. Син може превазићи крв своје мајке и све своје пољупце, али никад не може постати старији да би имао место у њеном срцу.

7. Мајка је прва љубав коју ће њен син икада имати. Син значи цијели свијет за своју мајку.

8. Само заиста сјајна жена може подићи великог човека. Хвала вам што сте јака жена и пример за мене да живим, мама.

9. Мајка може само да држи руку свог сина неко време, али јој срце даје живот.

10. Ништа више није инспиративно од мајчине љубави. Преко прекрасне мајке, младићи расте у јаким, љубљеним мушкарцима и мењају свет.

11. Оци могу приморати свог сина да вежбају да уче, али мајке приморавају своје синове да постигну величанственост.

12. Само мајка може истински научити свог сина како безусловно волети неког другог.

13. Постоји само једна врста жене која заправо може волети човека више него што се она воли. Та жена је његова мајка.

14. Мајка је увек поносна на свог сина. Он не мора ништа да постигне да би јој поносио. Он једноставно мора да буде њен син, и она ће га безусловно волети.

15. Када жена роди сина, она има прилику да стварно промени свет подизањем великог и поштеног човека.

50 Мом-Сон Написи

16. Мајка је кључна за подизање човека који ће једног дана бити љубавни супруг, поносни отац и добар човек.

17. Човек може волети многе жене током свог живота, али једина вечна, ванвременска љубав је његова љубав према својој мајци.

18. Кад год видите великог човека, знате да га је подигла жена која га је научила како веровати у себе и постићи величанственост.

19. Човек који је подигао краљица једнога дана ће третирати његову жену као принцезу.

20. Веза између мајке и сина укључује љубав, поштовање, мудрост и снагу. Кроз једни друге, мајка и син сазнају шта значи безусловно волети некога.

21. Ако желите да се сетите какво је ваше дјетињство, сетите се мајке која вам је дала.

22. Син му увек треба његова мајка. Чак и када има своју породицу, љубав његове мајке ће га одржати јаким и водити га кроз олује у животу.

23. Никад не заборавите на своју мајку зато што је кроз њену љубав дошла.

24. Жена не може мењати нити преобликовати било ког човека. Једина шанса да она направи боље људе на свијету је подизање сина.

25. Бог је волео мајке да им је дао синове да их воле назад.

26. Понекад мајке сумњају да ли су довољно добри за своје синове. Има толико много заслужнијих мајки на свету. Једина ствар за коју не може да сумња је да јој не може бити бољи син.

27. Свака мајка жели да њен син пронађе супругу као што је она, јер само она жена попут ње може ценити и бринути за свог сина тако добро.

28. Најбољи начин да жена може побјећи из својих суђења и страдања је видјети њеног сина осмехом.

29. Довођење сина је начин мајке да посвети целу душу некоме кога воли.

30. Мајка дечака два пута живи у животу. Једном сама и једном кроз очи свог сина.

50 Мом-Сон Написи

31. Син је први човек који безусловно воли своју мајку. Кроз своје рођење, она сазнаје свој разлог за постојање.

32. Ако је породица била уставна монархија, отац би био попут сина монарха. Мајка би била Устав.

33. Најтеже што мајка може икада научити свог сина је како напредујете кад све изгледа делује против њега.

34. Моја деца су разлог што се смејем и плачем од радости. Кроз моју децу, открио сам шта је стварно важно у животу и оно што је моје срце претјерано. То су моје све.

35. Можете се расправљати са својом мајком или узнемирити с њом, али увијек се сећајте да је она једина жена на свијету која ће вас и даље и даље и даље упркос свему што јој можете рећи бесном.

36. Никада није важно колико стар син у животу. Без обзира колико је велики и јак, он ће и даље бити мајчин мали дечак.

37. Човек никада не би могао схватити колико су важне жене и како да их поштују, ако то није за његову мајку.

38. Немогуће је описати осећај који пролази кроз мајчино срце када први пут држи њеног сина. Чак и када његови мачи прсти рађају у мушке руке, она и даље се сећа на малу бебу коју је једном држала у рукама. Од свог рођења до своје смрти, она негује све посебне тренутке које имају заједно.

39. Мој син је невероватан, интелигентан и невероватно саосећајни. Заиста сам срећан јер сам био тако благословљен што сам му мајка.

40. У мом мужу сам открио каква је права љубав. У мојој деци, открио сам значење љубави некога безусловно. Није важно шта раде или кажу, то су моја деца и ја ћу бити ту за њих кроз све.

41. Можда нисам савршен, али знам да сам имао бар једну ствар савршено право у животу кад год погледам свог сина.

42. Дијете чини ваш банковни рачун мањи, дан краћи, одјећа старија, ноћи дуже, љубав јача, дом сретнији и прошлост заборављена. Кроз своје дијете, коначно добијате будућност за коју живите.

43. Мајка је једина жена на свету која ће разумети узрок ваших суза, а да вас не суди за њих.

44. Данас, сутра и заувек, мој син је и даље моја беба. Без обзира колико деценија пролази, још ћу се сетити када сам први пут погледао у твоје очи. Научио си ми значење безусловне љубави и дао сврху иза живота.

45. Ако сам морао да изаберем да волим моје дете и дисање, морао бих да користим свој задњи дах да вам обавестим колико волим.

46. ​​Знам да сте одрастали и сами почели живот, али дозволите ми да се претварам да сте мало мали. У мојим очима увек ћеш бити мој син, тако ми опрости када заборавим све што сте доживели, постигли и радили као човјека. Увек ћеш бити моја беба.

47. Када ми треба подсетник да постоје чуда, гледам у очи мог сина. Схватам да сам већ био део једног чуда, и на овом свету мора бити још добрих ствари. Део мене жели да остане беба заувек, али остало о мени је одушевљено видети човека да ће постати.

48. Мој највећи задатак у животу је да се уверим да подигнем сина у врсту љубазног, искреног, интелигентног човека који знам да може бити.

49. Кад год се налетим, ту си да ме ухватиш. Можда нисам човек од многих речи, али знам да те волим. Ти си моја мајка и разлог зашто сам постигао много више него што сам мислио могуће.

50. Кад год ми је потребан подсетник о свим стварима које негујем на овом свету, погледам свог сина. Преко његових очију, свет је невероватно, дивно место. Можда не бих био савршен, али могу учинити све што је у мојој моћи да се стварни свет усклади с његовим снагама.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =