Blog

Мисли о иглу која копа у вашу кожу изгледа прилично болна, зар не? Али шта ако вам кажем да постоје неке локације за тетовирање са врло минималним болом? Тако је! Не постоји само 1 или 2, већ 10 различитих места где можете добити тетоважу без чак ни једне сузе. Размислите овако: заиста се не осећате као игрица која вам је дрогирана кроз кожу, заиста се осећате као да вас неко гњави пиштољем на досадан начин. То што се каже, ево 10 најмање болних локација за тетовирање које вас неће узнемиравати у болу, само мало узнемиравајте дуже време!

59270ф68бд6д5е4д28а81а0ц1619д42а

1. Оутер рам

Спољашњи Shoulder

Недвосмислено сте видели тетоваже вањских рамена, било да су мале, самосталне тетоваже или нешто сјајније (познатије као полу-рукав). Постоје три разлога за ово. Један, ове тетоваже су видљиве 99% времена. Друго, има пуно простора за тело да нацртате ремек-дело. Треће, то је најмање болно место за добивање тетоваже. Ако сте на тржишту за необична тетоважа која ће изгледати сјајно уз минималан бол, потрошити, препоручујем спољашњи раменски тат.

2. Ноге

бедра tattoos

Вероватно сте видели недавни прилив у количини тетоваже бутине код жена. То је због једноставног разлога да тетоваже бутине постају све популарнији из више разлога. Као и спољашња рамена, на располагању вам је довољно простора за сликање вашег платна. Количина болова је дефинитивно толерантна са тетоважом бутине, а најбоље од свега: тетоваже бутина изгледају апсолутно АДОРАБЛЕ упарени са вашим омиљеним кратким шортсама. Треба да кажем више?

3. Зглоб

Ручни зглоб tattoo

Да ли сте размишљали о томе како добити слатку, малу тетоважу на зглобу? Па, бићете срећни што знате да тетоваже зглобова нису само женствене и чудне, већ оне су такође једно од најнеболнијих места за зезање. Зато идите даље - скакајте то мало срце које сте сањали или добијате тај кратак цитић који волите - то мало боли!

4. Горњи Бацк

Горе Back tattoo

Леђа је још један одличан простор за тетоваже због огромног расположивог простора. Многи људи се одлучују да добију тетоваже преко целог дијела горње половине својих леђа, док други бирају мању тетоважу на једној страни леђа. У сваком случају, тетоваже леђа су прилично минималне када је у питању бол - докле год се држите даље од подручја кичме и пазуха. Онда ћете се можда осећати као да се искочиш и боре у болу!

5. Шин

Цеваница tattoo

Испод колена и изнад глежња је одлично место за добивање тетоваже - нарочито ако се одлучите да га поставите на спољашњи део вашег голена далеко од кости. Било да изаберете велику тетоважу која покрива пола ваше ноге или нешто слично и слатко, можете се уверити да вам неће бити узнемирено интензивном количином бола. Да не помињемо тетоваже шминке изгледају стварно дивно с обрезаним фармеркама и шортсама!

6. Врат

врат tattoos

Као и тетоваже, тетоваже у врату су заиста лако руковати - докле год се држите даље од кичме. И не, ви нисте видели ствари: тетоваже на вратима постају невероватно популарне у женском свету тетоважа, баш као тетоваже бутине. Многе жене прелазе у свет тетоважа и бирају ову локацију за своје прво, најчешће место непосредно иза уха. Не брините се да мислите да је тат који је близу главе ХИТИ да боли - тај начин размишљања не може бити далеко од истине.

7. Рибс

ребра tattoos

Сада, ја нећу сједити овдје и лагати: ребра су мало болнија од осталих 6 наведених локација, али дефинитивно није подручје које ће довести до суза. Можда сте под утиском да тетоваже ребра морају да повреде - мислим, ребра су прилично осетљива област, зар не? Напротив! Рибљи су густи и спремни да се надувају када је у питању бол. Зато вас позивам да коначно добијете тај цитат или цвјетање на вашем кавезу. Изгледаће невероватно и супер вруће када дође вријеме за бикинију!

8. Кукови

хип tattoo

Знаш те лепе тетоваже кука? Онај са одговарајућим сетом уметничких дела са обе стране? Да, знаш о чему причам. И ЗНАМ ДА их волиш - како то не можеш? Хип тетоваже нису само секси и тренди, већ су и прилично безболни! Без обзира да ли се одлучујете за одговарајући скуп татова са обе стране или желите нешто преко доњег абдомена, будите сигурни да нећете бити у најгорем времену свог живота. А када се заврши и заврши, волећеш колико секси тетоважа изгледа против ваших фармерки и кратких хаљина.

9. желудац

Стомак tattoo

Тетовазе желудац су једноставно кул. Поред тога, они су сакривени од погледа 95% времена, што је главна продајна тачка за оне који не желе видљиве тетоваже. Тетоваже на стомаку су такође прилично безболне, без обзира на то где их стављате - на доњи абдомен, са своје стране, чак и око вашег стомака!

10. Груди

Груди tattoo

Можда видите тетоваже груди чешће на мушкарцима, али жене дефинитивно прелазе у свет татова у грудима. Тетоваже у грудима су вруће, једноставне и једноставне. Можете доћи до невероватног дизајна који покрива цео груди и изгледаће невероватно. Поред тога, лако их препознаје, изгледају одлично са кошуљама и купаћим костимима, а нећете морати да се носите са било каквим лудим количином бола. Само се држи даље од подручја испод пазуха!

Запамтите, толеранција болова је другачија - за неке можда је неболећа за друге. Међутим, ове 10 локација је пријављено као најмање болно од стране већине особа које су тетовиране у тим местима. Па шта чекате? Не дозволите да страх од боли спречи да добијете тетоважу коју сте увек желели. Уклоните и узмите ту боју!

Даме, да ли сте икада имали тетоважу на једној од ових локација? Да ли се слажете да су они најмање болни или сте имали болно искуство? Обавестите нас!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 8