Blog

Одговарање је веома важан дио присуствовања концертима. То можете назвати случајем облачења за ову прилику. Сада сваки жанр музике захтева од својих следбеника да носе одређену врсту одеће. Оно што носите на рок концерту обично неће бити исто што и оно што носите на концерту хип хопа.

Када сте обучени у одговарајућу одећу, ваше концетно искуство је значајно побољшано. Људи више уживају у музици када носе нешто што има сличност или повезаност са природом музике коју слушају. То им даје осећај припадности. Зато вам је потребно нешто што вас доводи у расположење. Треба ти нешто што ће ти се руковати и бокови бокова. Што је најважније, потребна вам је одећа и додатна опрема која вас дефинишу као навијач неког уметника или жанра.

Већ смо причали о томе шта носити на роцк концерту. Па шта је са рап концертом? То може бити и изазовни задатак. Ако сте превише раздвојени или подвучени овом приликом, можда ћете на крају постати смех у гомили. Пре свега, ношење одеће које није погодно за рап концерт може страшно смањити своје узбуђење за сам догађај.

Да би се осигурало да на крају не завршите сами себе на концерту на рапу, ево неколико савета који ће вас учинити погодним за догађај рап.

  1. Функи мајица.
Мисси Elliot

Мисси Еллиот

Никада нећете изгледати као рап фан, осим ако не извучете фантичну, шарену и дугачку мајицу са пуно слика и писањем на њему. Ово може звучати неким клишејем, али то је заправо најбоља врста одеће коју можете ставити током рап концерта. Ако је кошуља предуга за вашу удобност, онда једноставно везати доњи крај на предњој страни чвора. Лоша кошуља која ће вам омогућити да слободно померите руке и плесите до утрке МЦ-а.

Мајице без рукава су одличне, али они са дугим рукавима стварно износе навијача са лошим рапом унутар себе.

  1.  Харем шортс.

2

Врећасте панталоне готово постају синоним за рапере, иако су и музичари из других жанрова и те панталоне. Као обоћаватељица рапа, потребно је да ове панталоне носите испод своје струке. Немојте се бојати показати мало тог лудог, полка тачкираног црвеног доњег веша испод врећастих шортса. Ако су температуре ниже од нормалног, онда би се могли одлучити за врећасте панталоне или три четвртине уместо шортсова. Можете такође упарити своје вреће панталоне са шареним појасом. Само се уверите да знате који џеп је ваш телефон. Концерти могу бити идеална локација за одабир џепова.

  1. Накит.
Ницки Minaj

Ницки Минај

Код облачења за рап концерт има врло мало везе са елеганцијом. Све је у томе како се показати колико вам је удобно у одећи. Са тим што се каже, увек постоји простор за приказивање додира разреда са изузетним искричавим огрлицама и наруквицама. Врло препоручују се паљењем златног или сребрног прибора.

  1. Светле патике.
Зендаиа

Зендаиа

Ношење флип флопова, сандала и чизама на рап концерт може се сматрати кардиналним греховима. Једина ствар која је довољно охлађена да окрену главу и подигну неке обрве међу драгим браћом и сестрама у публици су привлачни сјајни патике. Идеално је да их не носите са чарапама. Ако га носите, уверите се да су беле и кратке. Не желите да ваша чарапа повуче пажњу од спектакуларних патике које носите.

  1. Бандана.
Да Brat

Да Брат

У зависности од специфичног жанра рапа који слушате, бандане могу бити кул додатак који ћете додати својој одјећи приликом похађања таквих концерата. Црне и плаве бандане више нису у тренду, тако да можете пробати неке од светлих боја у зеленој, ружичастој, жутој и наранџастој боји.

  1. Киллер нијанси.
Јеан Grae

Јеан Грае

Већина концерата почиње када је сунце и даље на небу, а топлота се разбија на вашој кожи. Ако желите да изгледате кул, мирно и застрашујуће током концерта на репу, можда ћете желети да убаците неке од тих црних тонираних нијанси које су доступне на тржишту. Уверите се да их узмете једном ноћу пада, осим ако се не претварате да сте Питбулл.

Ово су неке од основних одела и додатака који бисте требали узети у обзир за концерт на рапу. Можете слободно прилагодити и персонализовати своју одјећу колико год можете. Запамтите, одећа за концерте у рапу је све о опуштеној, хладној и компонованој.

(све слике се добијају путем пинтерест)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 67