Blog

Током година, "савршена" фигура се значајно промијенила. Једном давно, Марилин Монрое и њен број величине 14 сматрају се лепим, али ових дана изгледало би као да су личности попут Кате Мосс-а и Вицториа Бецкхам-а биле све бесе, охрабрујући све више жена за циљ добро пожељна величина величине нула величине.

555422_415444945196190_1504454274_н_тхумб

Ако нисте тражена нула величина, али још увек желите да се добро облачите, онда морате да проверите нова правила ласкања; та посебна правила која вас чине милион долара, чак и када осјећате да ваша фигура није сасвим "ту", упркос свим вашим радним временом у локалним теретанама.

1. Сазнајте како је ваш облик стварно. Биће вам запрепашћене колико жена нема апсолутно никакву идеју о томе какву фигуру раде. Да ли бисте знали разлику између јабуке и крушке? Шта је са пешчаном или малом? Шта кажеш на атлетски облик? У каквом облику бисте сматрали да је ваше тело? Неке од имена су мртви поклони - на пример, пешчани сат има мали струк, велике кукове и грудњак. Атлетска фигура је скоро равна уп-анд-довн, тако да се каже, без стварних кривина за причање. Крушка има тањи горњи део и већу доњу половину, док јабука носи све своје тежине у средини свог тела. Које од ових бисте сматрали да је ваш прави облик тела био? Ако се и даље борите, погледајте онлине и погледајте примере сваког од ових облика тела на познате личности. Највеће правило ласкања личности јесте да знате какав је облик вашег тијела, а затим се одговарајуће обучите за своје тело.

528757_447982735271854_85138234_н_тхумб

2. Купи своју стварну величину хаљина. Можда желите бити величине 12 и купити одело од 12, али ако сте 14 или 16, ваша одећа ће вам учинити да изгледате веће од онога што сте уствари. Сви сте видели те жене на улици у одећи која је превише мала за њих - да ли желите да изгледате као да сте се сипали у цев? На другом крају спектра не купујте одећу која је очигледно превелика за вас - желите се у њима удобно уградити, али не толико угодно да бисте у ствари могли да наместите другу особу поред вас.

3. Носите добро доње рубље. Основе ваше одеће треба увек бити добро доње рубље - ово може обично направити или разбити одјећу. Требало је да се мерите грудима тако да носите одговарајућу грудну груди. Увијек морате бити сигурни да носите и гажице величине величине. Ако носите погрешне димензије нежне, видећете као да сте исечени на пола и будите искрени у вези с тим; Нико не изгледа добро са леђима, зато што је њихов грудњак превише високо на задњој страни.

тумблр_мгмвц5оВцн1рју7ецо1_500_тхумб

4. Немојте потцењивати моћ пете. Чак и најмањи пете на мачету могу направити огромну разлику. Ношење пете може вам помоћи да тонирате вашу гузицу без потребе да превише вежбате да бисте га постигли, а они такође могу да промене комплетан изглед ваших ногу од крупног до лепог облика. Носи штиклама такође ће вас подстакнути да стојите равно - ово ће вам дати много бољу слику. Верујте нам даме - вреди научити како радити у штиклама, чак и ако морате почети с малим и обимним, радити свој пут до убица стилета.

тумблр_мфвбмоТвгЈ1р6вмиго2_500_тхумб

5. Последње, али свакако не најмање важно - научите како носити појасеве за појас. Један дебљи појас око мушке кошуље и фармерке може да створи прелепу чашу у стилу Јессица Раббит, а танак црни појас који се правилно носи преко хаљине може да створи утисак да има цурваце фигуре чак и ако немате природну кривину за кога да причате. Ово је једна од најлакших ствари које можете урадити да бисте потпуно променили облик тела без потребе да се прибегавате дијетама и вежбању.

тумблр_мг2гпцКсвПИ1кхцед4о1_500_тхумб

Учење како да се правилно обучете може вам дати огромни поверење поверења када се не осећате сјајно о начину на који се ваше тело испоставило. Свако треба да преваримо с времена на време и ако нешто тако једноставно као што се гурне на пар мачака или носи танак црни појас може учинити разлику коју треба, зашто не?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =