Blog

Ako postoji neka vrsta obuće koja će zauvijek ostati zelena u području obuće, onda su to vaše klasične jahte za jahanje. Nosite ovu posebnu obuću, dodaje dodatni sloj sofisticiranosti vašem izgledu, a svakako vas ističe od ostalih.

Postoje razne vrste jahačkih čizama koje su dostupne danas. Većina ih je zadržala svoj vintage izgled, a neki imaju moderan oblik u svom obliku. Odabir najboljih čizama za jahanje za sebe i skidanje slike savršen stil nošenja može se pokazati vrlo težak zadatak.

Ako teško odlučite o stilu koji će vam donijeti šarmantnu dama, pogledajte ove 9 nevjerojatnih veličanstvenih stilova nošenja čizama za jahanje.

  1. Konjanik.
Princeza Charlotte Casighari

Princeza Charlotte Casighari

Čarape za jahanje gotovo su sinonim za konjanike. Jedan potvrđuje drugi. Održavanje dvojice kad se radi o modi bit će kardinalni grijeh. Čak i ako niste vlasnik konja i nikad prije niste vozili, još uvijek je u redu da izvadite konjički izgled. Ovo je možda najelitniji stil nošenja čizama za jahanje nego što se možete pridržavati. Kombinacija za ovaj stil uključuje jahanje čizama, s par svjetlo hlače, oštra bijela košulja i impozantan blazer na vrhu sve to off. Ako malo izgledate zastarjele, isprobajte neke moderne dodatke.

  1. Ugodna zemlja.
Kate Hudson

Kate Hudson

Jedan od glavnih razloga zašto ljudi nose čizme za jahanje je za toplinu udobnosti. Tijekom zime, jeseni ili hladnijih dana proljeća možete upariti čizme za jahanje s udobno i udobnim odjećom. Vaša odjeća treba sadržavati vunene šalove i veste. Boja čizama koje nosite trebala bi biti tamna, smeđa i boja zemlje.

  1. Profesionalni.
Kate Middleton

Kate Middleton

Nema ništa seksi od korporativne dame koja se bavi parom iznimnih čizama. Jednostavno i elegantno držite trošenje. Zavojnica od olovke, svilena košulja i kaputa ili jaružnica dovoljna je pretvoriti vas u gospu ubojicu koja se svatko boji i potajno divi.

  1. Uske traperice.
Taylor Swift

Taylor Swift

Mršavi traperice su možda najpopularniji izbor hlača s jahanim čizmama. Kada skidate ovu kombinaciju, pobrinite se da svijetlo smeđa boja vaših jahačkih čizama oštro suprotstavlja mračnu, mornaricu plavu boju vaših mršavih traperica. Vi svibanj želite staviti neke nijanse za tu dodanu dubinu u awesomeness.

  1. Odgovarajući mačkama.
Maslina Palermo

Olivia Palermo

Nošenje čarapa s jaknim čizmama nije previše različito od nošenja mršavih traperica s jednim. Jedina razlika koju morate odabrati ovdje je boja hlača i čizme. Pobrinite se da su iste boje. Crno je preporučljivo, ali također biste mogli biti hrabri i staviti na bijelu kombinaciju.

  1. nastranost.

6

To je uistinu čudna kombinacija, a onaj kojeg se preporučuje da ne upotrebljavate, osim ako se ne osjećate prilično sigurni u svoj osjećaj mode. Duljina duljine maxi haljina s jahanje čizme je sigurno okrenuti neke glave i podići nekoliko obrva. Jednom ispravno, sigurno ćete biti klasa osim ostalih.

  1. Mini i mačevi.

7

To je stil koji odgovara hladnom vremenu. Svijetla crvena mini suknja s tamnim crnim kacigama i klasičnim smeđim jaškim čizmama čini za očaravajuću kombinaciju. Ono što je tako lijepo u ovom stilu je da je polu-casual i polu-formalni.

  1. izvanredan.

8

Većina čizama za jahanje pojavljuju se kao veliki blokovi kožne obuće. Međutim, neki imaju zamršene i lukav detalje koji poboljšavaju njihovu ljepotu. Ove pojedinosti obično uključuju trake, kopče ili reljefne dodatke. Ako ste umjetnička osoba, onda vam čizme kao što su ovo morate imati za vas.

  1. Kaubojski izgled.
Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Najbolji je trebao biti spašen za posljednji. Ako ste u vožnji čizama, onda morate razmotriti stavljanje kaubojske odjeće. Dvostruki denims, s blijedom bijelom košuljom, crvenim rupčićem i kaučskim kaputom od slatkog kože, poslužit će kao savršeni dodatak vašim kaubojskim jaškim čizmama. Nadogradite svoj izgled tako da nose haljinu od trapera, poput Reese Witherspoona.

Dakle, sljedeći put kada se odlučite potrošiti na obuću, dati jahanje čizme dodatnih minuta pažnje. Na kraju dana, morate priznati da ove cipele izgledaju daleko više od par pompoznih visokih potpetica.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =