Blog

interes

Večera i datum filma čvrsti je favorit među mnogim parovima, jednostavno zato što je to jedna od najjednostavnijih i najjednostavnijih datuma. Naravno, uvijek postoje načini na koje možete začinsiti stvari, tako da više nećete raditi istu stvar, a najvećim dijelom sve što trebate je malo mašte i neke pripreme.

Jedna od najjednostavnijih stvari koje možete učiniti da biste začinili večeru i ideju o filmu jest da zapravo ne napustite kuću. Zašto nemate pizmama tematske večere i film? Možete sjesti u pidžami cijelu večer, opuštati se u svom domu, ali još uvijek uživati ​​u lijepom obroku i filmu, možda čak i izlaziti na kauč za malo jednom večera lijepo se naselili u vašem trbuhu! užina

Naravno, na drugom kraju spektra, uvijek biste mogli probati pravi stil događaja 50-ih godina - isprobajte stari američki restoran i pronađite film za pogon za posjet. Uz malu pomoć od interneta, naći ćete da postoji dosta open-drive-in filmskih mjesta na raspolaganju, i iako vam svibanj morati putovati kako bi ih pronašli, to će biti vrijedan vaše vrijeme da žive uobičajene film i večeru scenarij gore.

Zašto ne razmislite o različitim obrocima, umjesto da se usredotočite na datum večere? Možete pokušati uzeti podnevni ručak i matinejski film, a ne čekati kasnije tog dana. Promjena vremena obroka mogla bi biti sve što vam je potrebno da biste riješili datum svog života!

Naravno, možete prebaciti stvari u potpunosti i potpuno udaljavati od tradicionalne večere i filmske teme. Zašto se ne probuditi rano ujutro i gledati izlazak sunca dok jedete doručak tematske piknik? Što bi moglo biti romantičnije od promatranja izlaska sunca? Tehnički, ne trebate film - još uvijek imate hranu i lijepu scenu da biste pogledali! breakfast2

Konačna stvar koju možete učiniti da biste začinili večeru i filmsku večer svakom je od njih odabrati jedan dio filma - možete odabrati film i vaš partner bi mogao odabrati hranu. Ako vas svaka od njih uzmete naizmjence da odaberete jednu komponentu večeri, nikada ne znate gdje biste mogli završiti i to vas potiče da koristite malo svoje mašte!

romantičan dinner

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 9