Blog

Postoji nešto o flertovoj igri koja se može teško razumjeti; Jesu li oni zapravo koketiraju ili su uvijek takvi? Trebam li doista prihvatiti svoj flert kao znak da mu se sviđa? Žene - razumijevanje flert igre je teško, no s tim 7 stvari koje vam mu mogu govoriti njegovi krušni potezi, nećete više brinuti.

4543690b8605407dbdb9ecb45a908970

PRIJEDLJUJU VAŠU FULL POTVRDU

Svi znamo da dečki zapravo 'ne vole' slušati ženke ići dalje i dalje o njihovim pričama ili osjećajima, ali ako se dečko zapravo ponaša kao da mu je stalo i daje vam punu pažnju, to znači da je definitivno zainteresiran za vi i želiš znati sve pojedinosti.

Također vam može pružiti punu pažnju povlačenjem vas od prijatelja samo da biste rekli dobro jutro i malo razgovarati s vama ili ne obraćajte pažnju na druge djevojke ili svoje prijatelje kada ste u blizini.

ON JE IGRE

Možda je malo vrtić, ali to je samo ljudska priroda za ljude da se igraju s djevojkom koju vole. Vidite, neki momci jednostavno jednostavno teško dolaze do stvarnog koketiranja i slatkog razgovora, tako da je razigrano samo pustinjak. Vjerojatno će vam šakirati oko vas ili jednostavno biti izvanredno glup, provjeravajući da gledate njegovo svu glupu potez. Ne samo da je zaigrano znak koji vam se sviđa, već također pokazuje da vas želi nasmijati - i svi znamo da žena voli čovjeka koji ju može nasmijati!

Ali obratite pažnju: ako je razigran sa doslovno svatko, može biti samo da ima glupu osobnost i voli biti glup 24/7.

ZAHVALA PET NAZIV

Ovo je malo zeznuto, jer sve ovisi o nazivu koji vas poziva. Nešto češće poput 'seksi' ili 'beba' zapravo nije znak koji je zainteresiran za vas i vas samog. Da, on se koketira kad vas naziva te nazive, ali vjerojatno naziva još nekoliko djevojaka koje to nazivaju - on zapravo uopće ne može ni znati vaše ime.

S druge strane, ako vas nazove originalnim imenom ljubimca koji je napravljen posebno za vas, možete se kladiti na sreću zvijezda koju je stotinu zainteresiran za vas.

ac44cf00d8288f250bab48a80bc1061e

ON TEASES YOU

Slično kao da je razigrano, jedan od sigurnih načina pušenja s nekim je zadirući ih! Naravno, ništa ozbiljno štetno, ali giggling prije nego što vam pomaže nakon što putujete ili samo izgovarate nešto glupo o vama koja će vas nasmijati, sve je dio flert igre.

ZNAČUJE DA JE UČINITI

Čovjek koji pohvaljuje ženu očito je čovjek koji je zainteresiran za navedenu ženu; ali svaki kompliment ima značenje iza njega. Obratite pozornost na pohvale koje vam daje.

"Izgledaš seksi" - želim vaše tijelo.

"Volim vaše nove naušnice, oni izgledaju sjajno!" - On primjećuje manje detalje jer vas doista voli.

PLAYFUL TOUCHING

Veliki medvjed zagrliti, jedan naoružani zagrljaj, malo stisnuti na ruku - to su sve načine čovjek će zaigran dodir djevojke za koju je zainteresiran. Ali žene - ako pokušava kopati osjećaj javnosti ili ozbiljno prebrzo se kreće na tebe, ne želi odnos; on samo želi ući u svoje hlače.

f38bafc19a560723b75f8f479c04214e

SMIJESTI OD ZRAČENJA

Neki su dečki jako, jako sramežljivi, a pomisao na podizanje i kretanje žene je previše za rukovanje. Jeste li ikad primijetili da se cutie nasmiješi s druge strane sobe? Onaj koji gleda daleko kada ga primijetite? Da, on je sramežljiv čovjek koji vas voli gledati i želi da ga uočite, on jednostavno ne zna kako. Sada, ako vam taj tip dajete onom jezivom polusmislenom osmijehom, svi bismo bili sigurni da je on samo nakon jedne stvari i samo jedne stvari. Zato pazite na njegov sljedeći potez kada ga uhvatite!

I zapamti - pobrinite se da ne vuče sve ove tehnike koketiranja sa svakom djevojkom u sobi. Drži oči otvorene!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 7