Blog

Mnoge se djevojke nalaze u kontroli odnosa, gdje njihov dečko vrlo dominira svime i uzrokuje mnogo problema i ima utjecaja na djevojke uključene u užasne načine. Neki izađu iz tih odnosa, a neki se zaglave s kontrolnim dečkima za godinama koje dolaze - ili čak za život. Vrlo je važno da svaka djevojka vani zna znakove kontrolnog dečka i da zna da je s takvim tipom takvog tipa dobro za njih ili bilo koga drugoga. Da biste pomogli, ovdje je 10 znakova za obavještavanje ako vaš dečko kontrolira:

Sign # 1.) On ne želi da izađeš.

još

Dječak koji kontrolira obično mrzi vidjeti svoju djevojku bez njega. Ako je vaš dečko kontrolantni tip, neće vam dopustiti da izađete s nekim prijateljima, obitelji i on svibanj čak baciti fit svaki put kada to učinite. Kontroliranje muškaraca će pokušati zadržati djevojku sve za sebe. Puno vremena, žene koje su bile u takvim lošim odnosima, reći će da su izgubile puno veza s drugim ljudima na kojima su bile bliske zbog načina na koji su njihovi dečki bili.

Potpišite # 2.) Uvijek plaćate ili vam nikada ne dopušta da upravljate novcem.

Pis

Kada se to dogodi, dečko koji želi biti u kontroli, hoće kontrolirati financije. To bi moglo značiti da želi platiti za sve, reći vam kako možete i ne možete potrošiti svoj novac, ili će vam samo platiti za one stvari koje želite i trebate. I dalje će vam reći što učiniti s vašim novcem, postati strogi prema vašem, ali on neće postavljati nikakva ograničenja za njegovo. To bi stvarno moglo ići bilo.

Potpišite # 3.) On će odabrati svoje prijatelje.

IDK

Baš kao što neće voljeti da izlaziš, neće vam se svidjeti kad razgovarate, gledate ili se nalazite oko određenih ljudi. Kontrolni dečko može pokušati obuzdati svoje prijatelje, pa čak i obitelj, ili ih pokušati eliminirati iz svog života. Ipak, kad se svodi na ljude vas radije ne bi vidio mu okolo, neće promijeniti tko s njim razgovara ili s kim visi. Neće se brinuti o tome kako se osjećate, samo mu mišljenje o vašem osobnom životu bitno.

Potpišite # 4.) On je stvarno, doista, Stvarno Nosat.

telefon

Kontrolna zamisao znaka: On će uvijek biti njuškanje u vašim stvarima. Bilo je to vaše web mjesto za društveno umrežavanje, vaša govorna pošta, tekstovi ili vaša pošta - On će uvijek potreba znati što se događa sa svojim životom, novcem, prijateljima, razgovorima i prilično mnogo drugo na što se možete sjetiti. Za kontrolnog dečka, apsolutno nema granica ili privatnost. Dok je on sve u vašem poslu, može se jako ljutiti kada se zabavite u njegovim stvarima i kažete vam da to nije u redu, iako je u redu da to učini vama.

Potpišite # 5.) On vas krivi za sve.

slika

Je li vaš dečko kriv sve za vas? Čak i sve ono što je zapravo njegova krivnja? Zar vas je ljut na tebe zbog glupih stvari koje nisu bile tvoja krivnja? Možda imate dečka koji kontrolira, ako si to rekao da. Čovjek koji ima takvo obilježje sve će vas kriviti i nikada nećete čuti ispriku. Umjesto toga, bez obzira na to tko drži krivnju, on će čekati da mu se ispričate, čak i ako to nije velika stvar ili tvoja krivica. On voli imati tu kontrolu nad svojim emocijama i voli da na kraju osjetite žaljenje.

Potpišite # 6.) On je uključen u sve vaše odluke.

Par Fighting at School

Naravno, u vezi, najbolje je donijeti važne odluke zajedno. No, kada se svodi na to, ako je potrebno ili ako odluka nije sve vitalna, trebali biste moći donijeti odluku sami. Ako se osjećate kao da nikada ne možete donositi nikakve odluke bez njega, on možda kontrolira. Postavit će tu misao u vas i učiniti ga tako da ovisi o njemu.

Potpišite # 7.) On vas stavlja dolje.

putsyoudown

Verbalno zlostavljanje je vrlo jak znak kontroliranog odnosa. Dečko koji vas kontrolira će vas spustiti da vas bolje kontrolira, da razmišljate o neistinitim stvarima o sebi i onda će se vratiti da vas vrati natrag, pa je on taj koji vas čini dobro (iako je on bio jedan da se prvo osjećaš loše.) On bi vas i usmeno zlostavljao kako bi vas učinio što želi da učinite. Što je niže vaše samopoštovanje, to je ranjiviji da postanete - to je ono što kontroliraju momci.

Potpišite # 8.) On vas boli.

hehurtsyou

Osim verbalnog zlostavljanja, kontrolni čovjek može fizički zlostavljati svog partnera. Instaliranje strahova u nekoga s zlostavljanjem (tjelesnim ili verbalnim) učinit će mu osjećaj kontrole i opet, osjećati se ranjivo. Ako ste u vezi s verbalnim ili fizičkim zlostavljanjem, uvjerite se da ste u kontroliranom odnosu i nemojte se ustručavati izaći. Možete bolje, bez obzira na to što ste rekli ili tko ste. Nazovite Nacionalni telefonski broj za nasilje u obitelji na 1-800-799-7233 za pomoć.

Potpišite # 9.) Počnite osjećati ugušenu.

nesretan

To je uobičajeni znak da se vaš dečko kontrolira. Ako se osjećate kao da ste izgubili svoju slobodu, uvijek mu pružate ugostiteljstvo i ne vraća vam usluge, onda možda kontrolira.

Potpišite # 10.) On kaže Ne.

ek

Ako kaže da ne, kad ga niste ni pitali, on može biti kontrolni dečko. Ne biste trebali pitati svog dečka da li možete ili ne možete učiniti nešto, što možete i ne možete kupiti vlastitim novcem, svaka osoba s kojom se družite ili gdje i gdje ne možete ići. Nemaju pravo diktirati svaki dio vašeg života. Možete mu reći da ćete ići dobiti novi par ili traperice i on kaže da ne možete, iako niste pitali. Ili možda želite posjetiti svoju obitelj za taj dan i on kaže da vas ne smije ići. To je kontrolni dečko.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 59