Blog

Prekrasna i ispunjena značenjem, tetovaže pera mogu naći kuću na bilo kojoj osobi. Perje mogu imati različita značenja i koriste se u potencijalno svakoj kulturi tijekom povijesti. Koristili su se za stvaranje alata, za umjetnost, označavanje statusa i brojnih drugih kulturnih navika. Ono što slijedi je popis tetovaža tetovaža značenja koje vam svibanj biti korisne kao što ste utvrdili kakav pero temelji tetovaža želite.

pero-3

Pojas Tattoo Značenje

1. Ponos i ljepota

Pernica je korištena u mnogim kulturama kao simbol ponosa, statusa, ljepote, mladosti i drugih značajki. Paunovo pero je poznato po simboličkoj povezanosti s ponosom. Olovni pero poznat je kroz kulturama, posebice indijske narodne kulture, za različite indikacije na temelju statusa. Glave pera mogu simbolizirati mir, a gavran perje mogu zapaliti misli o tajnovitosti ili varljivosti. Perje su često bile ukrase koje su bile postavljene u kosu, u ogrlicama i drugim mjestima kako bi označavale ljepotu i mladost.

pero-2

2. let i sloboda

Jasno podsjetnik krila ptice, pero može biti pokazatelj bijega, letenja, letenja ili klizanja. Piloti i ostali ljudi koji dolaze na nebo mogu naći svoje mjesto u svom srcu za pero. Sloboda također nalazi dom unutar pera. Biti svjetlost kao pero može označavati osjećaj slobode i nedostatak stresa. On također može imati i doslovniji smisao, jer su boksači peraje poznati po flotnosti nogu.

3. Elementi i duhovnost

Zrak, jedan od četiri tradicionalna elementa u mnogim kulturama, često označava pero. Bogovi neba, njihovi avatari i njihovi glasnici mogu biti povezani s perjem. Hermesove cipele bile su ukrašene perjem koje su mu dale brzinu povezanu s njegovim rimskim imenom Merkur. Feniksova plamena pero također su simboli ponovnog rađanja i reinkarnacije. Duhovnost i duša često su simbolizirale i pero.

pero-1

Razlike u značenju pojma tetovaža od pera

1. Boja

Boja može pružiti niz značenja za tetovažu, a perje su često živahne i podebljane. Crno i bijelo također se može naći. Jedinstvena crnina pernave gavrane može simbolizirati mudrost, trik ili smrt. Bijeli i sivi sjenci galebova perja mogu simbolizirati slobodu i otvoreno more. Boje se mogu naći u rajskim pticama, paunovima i drugim prekrasnim pticama kako bi pokazali ponos, ljepotu ili mladost. Spektralna kromatska boja može simbolizirati podršku pokreta za građanska prava ili više apstraktnih ideja o ujedinjenju oblika i identiteta. Možda ćete ustanoviti da će cvjetanje bijelog perja golubice i zelene perje ptica izvući vaše osjećaje mira i jednostavnosti na način da ništa drugo ne bi moglo. Eksperimentirajte u svojim mislima dok ne odredite koje boje najbolje odgovara vašoj osobnosti.

2. Stil

Jednostavnost pera može biti sve što trebate. Jednostavan pero koje lebdi na bazenu reflektirajuće vode može biti upravo ono što vam treba. Možda hiper-realističan pero bolje odgovara vašim potrebama. Ispravljanje boje vode može bolje naglasiti vašu želju da pokažete nepopustljivost svijeta i sve što je u njemu. Nadrealni crtež izrađen od šiljaka i točaka mogao bi otkriti pero ograničeno željezničkim okovima.

Nema ograničenja na ono što možete učiniti da biste svoje pernate tetovaže oblikovali. Dopustite svojim mislima da potiču tetovažu koja je jedinstvena svijetu. Dajte mu vlastito značenje i svoj osobni dodir. Budite sigurni da ne gubite vrijedan alat iskusnih tetovaža umjetnika, pa s njima razgovarajte o svojim idejama i mislima prije nego što počnete.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5