Blog

hazel1

Make-Up Savjeti za Hazel Eyes:

Prilikom primjene make-upa na oči, ovisno o tonu kože i boji oka, postoje određene nijanse i aplikacije koje najbolje djeluju za svaku boju očiju. Hazel obojene oči su među najčešćim bojama i dobro su povezane s nijansama žute, zelene i ljubičaste boje. Ostale nijanse koje dobro upiru s očima boje lješnjaka uključuju; zlato, narančasto i smeđe.

hazel2

Odabir boje sjenila za lješnjake

Oči od lješnjaka su svjetlije sjene od smeđe do ljudskog oka; međutim, po bliskom pregledu boje lješnjaka obojene su mrlje žute i zelene. Primjenom nijansi žute i zelene boje, pomaže u izvođenju ovih boja u oči. Tajna primjene ispravne boje sjenila za oči osigurava da koristite boje koje poboljšavaju i osvjetljavaju oči.

Prilikom nanošenja sjenila od purpurnih do oštrih očiju pojavit će se "pop". Sjene smeđe i purpurne prirodno dobro povezuju i istiskuju mistični izgled. Neke nijanse ljubičaste da razmotre; lila, lavande, ljubičice, šljive i patlidžana.

Najočitije nijanse boje za oči boje lješnjaka su zlatne, narančaste i smeđe boje. Ove boje su predložene za vanjske događaje na suncu, ili "večer na grad". Zrnca i naranče su poznate po sjajnoj koži i stvaraju sjaj. Tamnije boje, poput crne i smeđe, najpoznatije su za stvaranje dramatičnog izgleda; izgled koji se može pokušati uhvatiti za "večer na grad" ili na "datum noći".

hazel3

Primjena sjenila za oči u lješnjake

Pri primjeni make-upa na oči boje lješnjaka, predlaže se da započne s bojom na bazi svjetla. Svjetle boje pomažu poboljšati oči boje lješnjaka i zelene boje. Zatim, počevši od vanjskog ruba oka, nanesite boju na bazi medija imajući na umu boje kojima se već govorilo. Na kraju, nanesite tamnu boju uzduž vanjskog ruba oka koji djeluje prema dolje na dnu kapka i završiti dodirom svjetla na boji na ulazu kapka za daljnje osvjetljenje.

Pri primjeni make-upa na oči, predlaže se primijeniti određene boje prema boji oka. Na taj način se ističe boja oka, a ne boja sjenila za oči,.

Fotografije iz: weheartit.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 4