Blog

Vratiti masnu kosu svakodnevno? Trčanje iz kuće lijekova pokušati? Kada je u pitanju što je više masnu glavu kose može biti vrlo frustrirajuće i neugodno. Također se može izravno umoriti skupo da opereš kosu svaki dan svog života, pokušavajući održati razinu ulja u zaljevu. Nitko ne voli imati masnu kosu, pa zašto ne zadržati kontrolu jednom i za sve? Novosti o proizvodima: MOŽETE. Pažljivo sastaviti u nastavku je sjajan popis staviti zajedno kako bi pomogli onima koji traže stvarne rezultate kada je u pitanju pronalaženje pravi šampon za kosu. Ovdje su najbolji 5 najboljih šampona u 2013. za masnu kosu.

Head & Shoulders: Povrh citrusa za masnu / finu kosu

on

Ovaj proizvod ima sposobnost održavanja uljaste kose u kontroli i istodobno ga daju eksploziji hidratacije. Ostavite kosu svilenkastom i osvježenom ovom dugotrajnom šamponom. Miris citrusa opojan je i traje cijeli dan! 

Dramatično čišćenje biljnim esencijama

rama

Ovo je odlično otkriće, posebno za one koji imaju ljubavnu vezu s tom markom. Oni koji pate od masne kose vole ovaj osvježavajući šampon. Drama Clean ne isušuje kosu, već ga ostavlja glatkom i svilenkastom na dodir. Ne samo da ima veliki miris koji dolazi s većinom šampona za Herbal Essences, već daje kosi iznimno zdrav izgled.

Aubrey Organics Green Tea čisti šampon

zelena

Tko ne voli organske proizvode? Iskreno, ne možete pogriješiti kada se radi o proizvodima zelenog čaja! Ovaj organski napravio šampon brzo djeluje i dugotrajan - čuva vašu kosu ćivahno čistima danima! Iznenađujuće, to se smanjuje kroz ulje izgraditi i zapravo radi ono što treba učiniti kad se svodi na to.

Neutrogena protupješački šampon

neu

Ovaj brand je poznat po više od manjih proizvoda za borbu. Ako volite njihovu liniju za njegu kože, zasigurno ćete i voljeti svoj šampon! Ovaj šampon ne samo da dodaje veliku količinu kose, već se temeljito čisti, lako se nanosi i iznimno je nježan za upotrebu. Reci zbogom svojoj masnoj kosi i isprobajte ovaj nevjerojatan šampon.

 Redken Powder Refresh 01

ed

Ako volite suho šampon, voljet ćete ovaj proizvod. Dok većina suhih šampona imaju jako jak miris, Redken dobro čini tako daje ovaj proizvod lagan, svjež miris koji ne nadvladava vaše nosnice. Baš kao i Neutrogena šampon, ona također dodaje prilično dobar volumen za kosu, a vi samo trebate malo da bi ga raditi, tako da traje dugo vremena. Osim toga, čak ni morate dobiti kosu vlažnom!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 65