Blog

Млади или старији, мушкарац или жена, мислим да се сви могу сложити око једне ствари: добити хицкеи је супер. Чини се невероватним, иако знате да ћете морати да се суочите са последицама велике ружне црвене марке на телу када је готово, једноставно не можете рећи 'не'.

Али ходање са овим злочином није баш идеално, зар не? Заправо, то може бити непријатно. Може чак и да изазове мало проблема са родитељима, шефовима, па чак и наставницима!

Шта је онда девојка? Ми смо вас покрили са 7 сјајних начина сакривања хицкеи док се не заврши.

како to hind a hickey

Туртленецк

Врећица је вероватно једна од ваших најбољих опција када се ради о скривању хицкеи-а. Држи свој врат потпуно сакривен без обзира на који начин окрећете или савијате или потапајте, а нећете морати да бринете о гребену која се губи или одбије или избледи током целог дана.

Међутим, морате бити сигурни у две ствари: апсолутно не можете носити гуму током лета, јер то вришти "Имам огроман хицкеи који не желим да неко види!". Још једна ствар, побрините се да не купујете гуму јер имате хицкеи, а никада раније у свом животу нисте носили гитаре. Ово је још један очигледан знак који покушавате сакрити нешто и СВАКО ће знати.

хајање a hickey

Цолларед Аттире

Ако грла нису твоја ствар, постоји још један одличан начин сакривања тог хицкеи-а: носити нешто са огрлицом. Постоји пуно различитих конфигурација одеће са високим овратницима који лако могу сакрити хицкеи, било да је то слатка кошуља или топла јакна.

Само уверите се да је огрлица довољно висока да прикрије вашу црвену фрку од гомиле и да обезбеди да ће вам овратник држати равно током дана, а не савијати се или "срушити", откривајући прави разлог иза вашег избора одјеће.

Цхунки Нецк Јевелри

Цхокерс су стварно врући управо сада, тако да можете ово искористити као ситуацију са вин-вин ситуацијом када покушате сакрити тај хицкеи. Ако је ваш хицкеи управо тако да се налази на савршеном месту где се може сакрити с трендовским чокером, онда је то заиста једноставно решење. Најбоља улога је да ће вероватно ићи са вашом оутфитом без проблема!

Ваша коса

За даме напољу са дугачком косом, вероватно можете користити ваше дугачке браве у своју корист овдје. Дуге дуге могу бити манипулисане и дизајниране да прикрију свој хицкеи; једноставно морате осигурати да не премјестите косу и да остаје на правом мјесту цијели дан, тако да нико не може видети вашу прљаву малу тајну.

Како Сакриј Хицкеи

Шал

Још један пут када се ради о скривању хицкеи-а није ништа друго него шал! Шалови су обично у вашој гардероби већ за јесење и зиму, тако да ћете носити свој шал као што бисте и други дан били неважни. Међутим, ако никада раније у свом животу никада нисте носили шал, можда ћете имати проблем са испитивањем пријатеља и породице. Такође, НИКАДА не носите шал током љета! Осим ако наравно ....

Купујете једну од оних танких и свиленкастих флоралних марама које су направљене строго за љето одјећу.

Бандаид

Дакле, знам да ово може изгледати као лоша идеја, али може радити ако га користите само једном годишње. Коришћењем супер банда са великом величином која покрива врат у тешким ситуацијама, решење је за хицкеи покривање. Са овим можете направити било коју причу коју желите. Можда сте спаљени од гвозденог гвожђа, или сте се можда борили са мачком, а он је оштетио на врату?

Постоји милион разлога због којих имате банда на врату, али вас нико неће довести у питање ако то не радите стално. Нема проблема!

Како Сакриј Хицкеи

Надокнадити

Апсолутно најбољи трик у књизи је да користите шминку да прикријете тај велики проблем! Али немојте мислити да можете бацати неке фондације и назвати га даном. Постоји стварно четверостепени процес који треба испунити прије него што не будете слободни.

Прво и најважније, почните са жутом коректором како бисте се ослободили свих плавих и љубичастих боја у вашој 'модрици'.

Друго, примените зелени коректор да бисте се ослободили црвених нијанси.

Треће, добар коректор који одговара тону коже или је нешто лакши од тонова коже је неопходан.

На крају, али не и најмање важно, примените темеље које користите на лицу. Обавезно темељно спојите ову темељницу и уклоните ивице тако да изгледа потпуно природно.

Ваш хицкеи би требао бити потпуно нестао након овога - све док наравно ваша шминка почиње да пада!

Како сакријете своје хоокеје?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1