Blog

Апстрактан nail art 20

Наранџаста инспирација апстрактног дизајна ноктију. Црне и наранџасте теме увек добро с једне стране, не заборавите играти с обликима и нијансама како би дизајн био веома интересантан за гледање.

Дизајнирање сопствене апстрактне ноктију

Не постоје границе када је у питању креативност коју можете имати када сликате сопствени дизајн ноктију. Сјајно је да припремите јединствене дизајне за своје нокте у настојању да истичете и изразите себе. Можете пронаћи мноштво идеја тамо како бисте вам помогли да поново направите свој својствени и љубазни дизајн ноктију.

Један од најбољих начина да се иде је да направите апстрактне дизајне за нокте. То је зато што нисте ограничени на дизајн који можете направити и можете додати што више детаља колико можете, или можете учинити дизајн минималистичким јер може зависити од изгледа који желите да урадите у дизајну.

Све што треба да учините да бисте креирали савршени дизајн апстрактне ноктију је да изаберете праве боје и тему за нокте. Није важно коју или колико боја изаберете, оно што је важно јесте да заједно иду заједно и да допуњују дизајн ваше ноктију.

Сликовите свој апстрактни дизајн

Прије свега другог морате претходно очистити нокте и припремити нокте. Не бисте желели да зауставите сликање и лутате и губите вријеме тражећи праву боју лак за нокте. Дакле, уверите се да имате своје ствари нетакнуте пре него што почнете да седнете и урадите своју ствар.

    Шта припремити:

  • - Основна боја
  • - Акрилне боје по вашем избору (зависи од тога колико вам треба)
  • - Чистач за лакове
  • - Глиттер полисх
  • - Избришите горњи премаз
  • - Памучни пупољци или ткива за чишћење
  • - Ембеллисхментс за врху ноктију, кристала или перле ће учинити
  • - Чачкалица за више детаља

Почетак

Почните са сликањем ваших ноктију са основним слојем по свом избору. Можете ићи с чистом или било каквом бојом лакова за нокте који ће ићи с дизајном који сте одабрали или размишљали. Оно што је важно је да основни премаз штити нокте из слојева полирања који ће ићи на врх. Уверите се да се основни премаз заглави двоструким премазом.

Креирање дизајна

Можете започети креирањем дугог дизајна француског дизајна који почиње од основе ноктију и проширује се на врх у облику в-облика. Ово оставља мали В облик у средини ваших ноктију које тек треба да буду обојене. Можете дати свој твист на француски врх, као што су додавање кривих на странама које представљају цвјетни дизајн. Шта год да ради за тебе би требало да буде добро.

Коришћењем танких четкица створите линије сличне вену на врху дизајна. Почните на ивицама беле боје и попуните бочне стране где су обојене боје са продуженим венама. За ово можете да користите црну или тамну боју, само уверите се да су вене истакнуте и да се могу видети или контрастовати ранијим бојама.

Да би ствари биле интересантније, на врху су биле мале количине сјајног лака. То помаже да се нагласи дизајн. Не заборавите да не претерујете или ће се дизајн испод њега потрошити.

За завршну обраду користите прозирну чичку помоћу зубе да бисте лепили украсима на врху. Користите додатни простор у близини подручја урезака да бисте ставили своје перлице или кристале. Када се то уради, сада имате свој први апстрактни дизајн ноктију!

Апстрактан nail art-36

Дивна комбинација светле боје на бијелој бази боје. Превладавајуће љубичасте боје на бојама помажу у томе да све изгледа топло и разиграно.

Апстрактан nail art-10

Водене боје инспирисале су апстрактну арт ноктију. Лепи брисеви различитих боја на врху обичног бијеле базе.

Апстрактан nail art-21

Веома слатки и минималистички апстрактни дизајн ноктију. Користећи само две боје, ружичасте и жуте боје, једноставно, али привлачи пажњу.

Апстрактан nail art-42

Нуд и црни апстрактни дизајн ноктију. Додајте закрпе црних облика на горњем пољу и нагласите дизајн са лајсама од сјајног сјајног сјаја како би испунили другу страну ноктију.

Апстрактан nail art-45

Једноставан и пријатан изглед апстрактног дизајна ноктију. Користећи голе, беле и црне полисх, можете нокте направити својом сопственом платном и креирати уметничка дела.

Апстрактан nail art-46

Прашкапљац инспирисао је апстрактни дизајн ноктију. Ако не можете да одлучите само за коју боју желите да користите, зашто онда не користите класичну технику сјајне боје и комбинујете све своје омиљене боје у један дизајн.

Апстрактан nail art-47

Снажан и смелим апстрактни дизајн ноктију. Снажне црне линије перфектно се савршавају с неонским небом плавим полирањем, чинећи ваше нокте једноставно да се искажу, посебно када су под сунцем.

Апстрактан nail art-48

Изванредан изглед апстрактног дизајна ноктију. Дизајн користи лагане и пријатне боје или боје различитих облика и дизајна на ноктима.

Извор

Апстрактан nail art-49

Друга четкица је инспирисала апстрактну уметку за нокте. Код ових врста уметака за нокте комбинација боја је важна. Користите комплементарне боје које лако подижу другу сенку када се спојите.

Извор

Апстрактан nail art-50

Ако сте љубитељ пастелних боја, онда је овај апстрактни дизајн ноктију савршен за вас. Обојени у униформном обојеном узорку подељеном дебелим линијама бијелог лакирања.

Извор

Апстрактан nail art-51

Шарлота корњача инспирисала је дизајн апстрактног дизајна ноктију. Коришћењем пријатних нијанси или зеленог и ружичастог чини се у исто вријеме истовремено и фасцинантно и слатко.

Апстрактан nail art-52

Још један леп дизајн ноктију дизајниран за нокте. Ово најбоље функционише са бијелим основним премазом, јер можете једноставно додати било коју боју на врх за ефекат сјецања боје.

Апстрактан nail art-53

Ружичасти, сиви и црни инспирирани апстрактни дизајн ноктију. Смеђе црне линије су распоређене у шаблон са наглашеним зрном на врху.

Апстрактан nail art-54

Цанди цолоур абстрацт арт десигн. Коришћење матичних и градијентских ефеката. Узорци су нацртани на врху ноктију у боји са градијентом користећи црни полисх да доврше апстрактни ефекат.

Извор
спирално степениште-радијално-градијент-наил-арт

Градијент је инспирисао апстрактни дизајн ноктију. Смеђе црне линије су извучене у спирално кретање у нокте како би се створио ефекат слагалице.

Апстрактан black nail art-3

Црни, бели и чисти тематски апстрактни дизајн ноктију. Црни лак је савршено дизајниран на ноктима што чини да изгледа као огромно платно са савјетима француских савета на неким ноктима.

Апстрактан nail art-1

Шарене абстрактне инспирисане дизајн ноктију. Свуда постоји дивна експлозија боја, тако да сваки пешкир изгледа као занимљив и јединствен као и други.

Апстрактан nail art-2

Комбинација мелона и неба плаве боје за обликовање апстрактног дизајна. Да би се нокти истичу, додато је још више украса.

Апстрактан nail art-4

Креативан црно-бијели апстрактни дизајн ноктију. Танке црне линије које стварају апстрактне шаблоне изгледају уредно и чисте према обичном бијелом основном слоју.

Апстрактан nail art-5

Предиван црни, ружичасти и чисти обојени абстрактни дизајн ноктију. Разигране линије нацртане смеђим црним полирањем су у контрасту са светлосним ружичастим врховима ноктију.

Апстрактан nail art-6

Ружичасте и жуте тематске абстрактне дизајн ноктију. Читав лак који је додан дизајну такође чини изглед дизајна тако занимљивим. Апстрактне обрасце нацрта танка линија црног полирања.

Апстрактан nail art-7

Прилично апстрактни дизајн ноктију у пастелима. Ова комбинација светлих боја са црном облогом која раздваја облик чини дизајн изгледом још занимљивијим.

Апстрактан nail art-8

Класичан изглед апстрактног дизајна ноктију. Комбинација црне и лососне боје изгледа савршено за креирање те елегантне теме уз додатак златног сјајног полирања.

Апстрактан nail art-9

Веома симпатичан и украшен апстрактни дизајн ноктију. Боје су хладне и допуњују једни друге. Савршен за сваку прилику.

Апстрактан nail art-11

Ружичасте и плаве узорке са апстрактним дизајном за нокте. Обрасци су подељени дебелим дрзавим линијама црног полирања који показују како је забаван и једноставан дизајн.

Апстрактан nail art-12

Многобројни сјајни апстрактни дизајн ноктију дизајна. Навуците нијансе плавим глатким ноктима додавањем накључних и шарених обрасца на врху.

Апстрактан nail art-13

Густ и бела апстрактна дизајн ноктију. Обришите нокте у матираној бази док додате линеарне шаре на врх користећи бело полирање. Да бисте добили више односа према вашим ноктима, додајте боје и лепе украсе како бисте га могли превладати.

Апстрактан nail art-14

Небо плави и црни апстрактни дизајн ноктију. Да би се нокти истичу, боје треба у супротности са другим, попут овог дизајна.

Апстрактан nail art-15

Уложени, али јединствени изглед апстрактног дизајна ноктију. Са нијансама зелене, жуте и плаве које се међусобно допуњују, обрасци се онда одвајају дебелим крепким белим линијама.

Апстрактан nail art-16

Трибал инспирисао абстрактни дизајн ноктију. Обрасци су осликани преко градијентне тематске базе која чини дизајн још више из далека.

Апстрактан nail art-17

Више племенског дизајна инспирисало је апстрактну арт ноктију. Црни обрасци нацртани на врху бебе плавог и жутог градијента се лепо разликују и чине дизајн још истакнутији.

Апстрактан nail art-18

Раинбов инспирисао абстрактни дизајн ноктију. Кључ за израду различитих шаблона за апстрактно дизајнирање ноктију уметника укључује што више боје колико можете. Боје дугина дају савршени додир дизајну.

Апстрактан nail art-19

Плави и црвени љубичасти апстрактни дизајн ноктију. Дизајн је такође наглашен коришћењем бијелог полирања за линије које одвајају боје и сребро сјајни лак за акцент.

Апстрактан nail art-22

Да ли сте љубитељ полка тачака и образаца? Овај апстрактни дизајн ноктију чини добру употребу занимљивих шаблона у комбинацији са лепим пастелним лаковима у контрасту са црним и белим бојама.

Апстрактан nail art-23

Болд анд абстрацт десигн абстрацт десигн. Обрасци су одвојени линијама за полирање злата на врху чистог базног премаза који се савршено уклапа у дизајн.

Апстрактан nail art-24

Лепо дизајниран дизајн боје за боје. За разлику од конвенционалне бијеле основне боје за теме о мрчењу боје; овај дизајн користи различите боје у облику бленде као позадину, истовремено наглашавајући црне растеречице на врху.

Апстрактан nail art-25

Одлична племенска инспирација апстрактне ноктију. Коришћењем комбинације зелене, беле и жуте боје, дизајн арт за нокте изгледа веома слатко и поништен.

Апстрактан nail art-26

Арти абстрактни дизајн наил арт. Тражиш нешто из плаве? Овај дизајн је једноставно савршен са својим светлим бојама и једноставним дизајном са додиром златног сјајног полирања на врху.

Апстрактан nail art-27

Шарен абстрактни дизајн ноктију дизајна. Користећи чист лак као основни премаз. Дизајн изгледа веома забавно и у једном тренутку постоји експлозија образаца и боја.

Апстрактан nail art-28

За разлику од уобичајеног бијеле основе абстрактног дизајна ноктију, овај се користи као база. Такође функционише у изради боја обрасца.

Апстрактан nail art-29

Елегантан изглед апстрактног дизајна ноктију. Прекрасан мелон лак је дизајниран са бијелим полирањем, обложених златом.

Апстрактан nail art-30

Мозаик стил дизајн апстрактне ноктију. Болд и упечатљиве боје одвојене дебелим црним линијама помажу пренос илузије мозаичног стакла на вашим ноктима.

Апстрактан nail art-31

Једноставан али јединствен изглед апстрактног дизајна ноктију. Светле боје помажу да дизајн изгледа више забавно и лако се обнавља.

Апстрактан nail art-32

Цолорфул линеар паттернед абстрацт десигн. Прилично једноставан дизајн, али забавно је гледати и лако се боје.

Апстрактан nail art-33

Направите боје вашег апстрактног дизајна ноктију дизајна помоћу црног полирања да бисте истакли стране узорака. Јасни лак се користи као основна боја за чвршћу дизајна.

Апстрактан nail art-34

Мирисна и забавна апстрактна дизајн ноктију. Ослободите своју креативност на ноктима експериментисањем на различитим бојама и узорцима како бисте извели сваки нокат.

Апстрактан nail art-35

Више експлозија узорака на вашим ноктима. Прилично апстрактни дизајн наил арт са различитим бојама и обрасцима комбинованим на сваком нокту што их чини јединственим једни од других.

Апстрактан nail art-37

Црна и јасна полирање апстрактне комбинације ноктију. Можете да одступите од уобичајене шарене апстрактне ноктију и идете једноставније и класичне. Додајте украсе на врх за ефект.

Апстрактан nail art-38

Једноставан и класичан апстрактни дизајн ноктију. Мат боје беле боје одговара теми јер су танке црне линије нацртане узорак на врху.

Апстрактан nail art-39

Црно-бела апстрактна нокат арт са додатним шареним шаблонима. Боје на врху су уметнички постављене на црно-бели дизајн и помажу да нокти изгледају интересантније и јединствене.

Извор

Апстрактан nail art-40

Плави и ружичасти градијент инспирисао је апстрактни дизајн ноктију. На врху стила градијента су узорци нацртани црним лаком. Додатна украса се такође налазе на врху.

Апстрактан nail art-41

Сиви, црно-бели апстрактни дизајн ноктију. Обрасци су добро извучени и савршени са танким црним лаком. Сребрне боје на врху чине да изгледају чак и класичније.

Апстрактан nail art-43

Црно-бијели овални врх апстрактни дизајн ноктију. Јасан лак за подлогу помаже да дизајн буде још примјетнији и јединственији.

Апстрактан nail art-44

Водене боје инспирисале су апстрактни дизајн ноктију. Четкица акварела је на ноктима насликана да изгледају као француски савјети на врху беле основе.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 19 =