Blog

Шта је једна ствар у којој ниједна девојка не може без живота? Наравно, сјајни усне! Постоји само нешто о бацању вашег омиљеног производа, остављајући своје усне сјајним и занимљивим капутом коју та жена апсолутно обожава. Али, ако сте чврсти на новац, можда мислите да морате живети без. Размисли поново! Ови топ 5 најлепших љепила за џемове нуде прекрасан сјај, интензивне боје и све за цијену коју сигурно можете платити - мање од 10 долара. Сјајни, девојке!

велики

П_Липс_ЛипГлосс_ЦолорБурстЛипглосс.асхк

Ревлон Цолорбурст Лип Глосс 

Ако сте нешто попут мене (и вероватно милиони од других), онда сте велики обожаватељ Ревлона. Имају толико невероватних производа који долазе у озбиљно живописним, привлачним бојама које се постављају изван досадних ходника шминке. А када је у питању њихов сјај за усне, нема изговора - боја се наставља и квалитета се наставља. Ревлон Цолорбурст Лип Глосс је само 7 долара у већини дрогерија (да, САМО 7 УСД. Да ли се то остварило или шта?) Што је очигледно крађа за беспрекорни сјај и квалитет који даје. Овај сјај за усне долази у неким лудим интензивним бојама од смеђег бургундије до јаког врућег ружичастог рукава, али има и неколико суптилних нијанси за канцеларију попут беж и браон. Овај безначајни сјај је доказао да даје усне сјајем који заслужују, сваки дан сваки дан. Ако још нисте пробали, дефинитивно морате!

цг_липперфецтион_јумбо_глосс_балм_липглосс_1

Цовергирл ЛипПерфецтион Јумбо сјајни балзам

Ок, тако, овај сјај за усне је несумњиво један од најбољих сјаја за усне које можете пробати у куповини у вашој локалној апотеци - и због више разлога него један. Прво и најважније стил овог сјаја за усне је потпуно другачији од онога што смо раније видели: то је ЈУМБО сразмера, што значи да више не губите у ташни, борећи се да извлаче отворене, или чак иритантне тренутке покушавајући да вам усне буду сјајне производ. Величина јумбо је дефинитивно огроман плус за овај сјај за усне, али такође волимо гинормални избор боја. Мислим, постоји 10 различитих пинк на које можете изабрати, 4 различите црвене боје, леп избор љубичице, браон - листа се наставља и даље, што значи да свака дама може лако пронаћи своју савршену сјенку. Последња (али дефинитивно и најмање важна) користи од употребе Цовергирл ЛипПерфецтион Јумбо сјаја балзама је инфузија маслаца Схеа и маслаца од манга, што наравно даје усне невероватан раст влажности за свеобухватни изглед. Глатке и сјајне усне за само 7 долара? Можеш се кладити! (Упс, претпостављам да је још један бонус за овај производ!)

елф-Глиттер-Глосс-2

е.л.ф. Студио глиттер сјај

Хајде да се суочимо са тим: е.л.ф. производе неке одличне шминке за стварно ниске цијене. И нико може рећи колико си мало потрошио. То је магија е.л.ф.! Па зашто не би било сјаја за усне исто тако добро? Тхе е.л.ф. Студио Глиттер Глосс је добитник кроз и кроз. Пружа очаравајући сјај заједно са инфузијом сјаја (и која жена не воли сјај!) За изглед који озбиљно стијене. Ако нисте већ ушли у апотеку да бисте купили овај магични сјај за усне, дозволите ми да вам кажем ово: то је само 3 долара. Да, чула си добро. То је практично џепна промена! Само $ 3 за схов-стоппинг усне по избору ружичасте, љубичасте, црвене, смеђе или голе.

Хард-Цанди-Глоссахолиц-Липглосс-4

Сјајни слаткиши Глоссахолиц сјаја за усне

Сјајило за усне са могућношћу прашења и сипања усана. Да ли стварно морам више рећи? Глоссахолиц сјајило за усне Хард Цанди је више од вашег сјаја за усне. Само 5 долара даје вашим уснама интензиван раст сјаја, а такође им даје великодушну боју за заустављање. Да не спомињем јединствене састојке овог сјаја за усне додајте пуно пуноће за поути, киссабле усне које се не могу занемарити.

Гламоуроус-Гуава_пацк-схот

Маибеллине Схине Сенсатионал Липглосс

Нисте стварно мислили да Маибеллине не би био на листи сјајних 5 усана, зар не? Наравно да не! Ту је добро заслужено место захваљујући ох-тако савршеном мајчеллинском сјајном сензуалном лип глосу. И ако нисте чули читаву опкладу, дозволите ми да вас упознам. Дозволите ми да почнем тако што вам поставим ово једноставно питање. Зар вам се не свиђа када ваш сјај за усне даје вам тај досадан осећај на уснама? Да, ја такође! НЕ. Због тога је ова глупа глупост толико огроман међу женама свуда. Јединствена формула је направљена тако да сјај за усне не оставља лепљиве остатке, остављајући усне меком и пријатним осећањем које ћете волети. Да не спомињем невероватни фактор сјаја овај сјај за усне даје. Такође ће вам се допасти боја и опције парфема - то је тачно. Преко 18 прекрасних нијанси и дивних мириса на које можете одабрати. То је остварење девојака.

Слика кредит: Јесс ДК

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 3