Blog

Enamor je donja rublja koja nudi razne torbe, gaćice, noćne klape, sportsku odjeću i ostalo intimno odijelo. To je dobro uspostavljena lingerie brand koji je pokrenut u 2003 u Indiji i odavno je došao dug put. Enamor nudi međunarodne standardne stilove i dizajne. Dopustimo da pogledamo na vrh 9 Enamor bras ima za ponuditi.

Najnovije Enamor Bra tipove i nošenje savjeta:

1. Enamor Dailies AB 94 Bra:

enamor bra

Ovo je podstavljeni i ne-žičani grudnjak s dnevnim novinama u rasponu od zaljubljenika. Šalice su besprijekorne, podstavljene mekom pjenom i nisu žičane za krajnju udobnost. Podstavljene čaše pružaju srednje pokrivanje s potrebnim dizanjem i dodatnom podrškom. Grudnjak ima slatki dekoltea s kuka i zatvaranjem očiju na leđima. Trake se mogu protezati s klizačima za podešavanje. Dostupan je u dvije boje i različitim veličinama.

2. Enamor Dailies FB 17 Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 2

Ovo je savršeni grudnjak za ljubav za ugrađene majice i pričvrsne haljine. Šalice su bešavne, podstavljene, ožičene i savršeno su skrivene. Ona pruža glatku udobnost i potrebnu pokrivenost. Remeni su široki s klizačima za podešavanje. Krila su slojevita, što pruža veliku podršku i udobnost. Ima kuka i zatvarač oka na leđima i dražesna dekoltea. Dostupan je u tri osnovne boje i različitim veličinama.

3. Enamor Girlies AB 77 Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 3

Ovaj lijepi, svijetli i trendovski grudnjak s enamorom iz ženskog omotača zaljubljenosti dizajniran je s kontrastnim trakama s obje strane i čini ga elegantnim. Trake imaju klizače za prilagodbe. Šalice su bešavne, podstavljene i ožičene za krajnje podizanje i glatku udobnost. Padding u čašama osigurava srednje pokrivenost. Izrađen od pamuka i elastana, čini poprsje udobnom. Ima slatki dekoltea i kuka i zatvaranje očiju na leđima. Dostupna je u dva lijepa ispisa i različitim veličinama.

4. Girlies FO 63 Enamor Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 4

Ovaj prilično tiskani grudnjak za ljubav s luksuznim čipkama je iz rasponu girlija. Nepropusna i ožičena za glatki izgled s dodatnom udobnošću. Šalice su dvostruko slojevite i oblikovane kako bi vam omogućio potrebnu podizanje na vašem poprsju, što vam bolje odgovara vašim krivuljama. Pruža srednji pokrivač na vašem poprsji, a trake se mogu protezati pomoću klizača za prilagodbe. Ima kuka i zatvaranje očiju na leđima s pet opcija nevjerojatnih grafika i boja. Dostupan je u različitim veličinama.

5. Trendovi A 006 Enamor Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 5

Ova francuska inspirirana privlačnost i elegantni grudnjak s područja rasprostranjenosti trendova je svakako ženstvena i ima oomph faktor. Šalice su oblikovane, bešavne i podstavljene za to divno podizanje i povećanje grudi. Šalice su ožičene, što pruža glatku udobnost i lijepo je dizajnirana s magentnim i crnim prugama s lukom u sredini. Ukrašen je čipkom s detaljima na dnu šalica. Ima elastični pojas koji pruža čvrstoću i podršku. Ona dolazi s odvojivim remenima tako da ga možete nositi bez strapljenja. Ima različite veličine.

6. Enamor Trendies AB 96 Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 6

Ovo je ljubičasta čizmica od pamuka s oblikovanim, bešavnim i podstavljenim šalicama. Šalice su trokutaste u obliku inovativne otvorene fronte. Ima ispupčenu dekoltea koja je idealna za niske košulje i vrhove. Brač dolazi s čvrstom bazom u boji s kontrastnim tropskim ispisom. Remeni se mogu odvojiti pomoću klizača za podešavanje. Ima kuka i zatvaranje očiju na leđima. Ovo je veliki grudnjak za ljeta i dostupan je u različitim veličinama.

Vidi više: Cotton Bras

7. Glitzies FO 20 Enamor Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 7

Ako ste mladenka-to-biti, ti definitivno će vam se svidjeti ova enamor bra by enamour glitizies rasponu. Ima prekrasnu čipku na čašama i rastezanje mreže na stražnjim krilima za dodatnu podršku. Šalice su ispunjene nivoom 1 push-up i bez žice koji daje veliki oblik na poprsje. Pruža srednju pokrivenost i ima odvojive, podesive trake. Također nudi transparentne trake s paketom. Izrađen od najlona i spandexa, ima kuka i zatvaranje očiju na leđima. Ima različite veličine.

8. Enamor Glitzies FO 40 Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 8

Ovaj senzualni crveni crveni grudnjak s enamor glitziest rasponom izrađen je od tkanine od elastičnog satena s kontrastom vezenom čipkom i ispisanom mrežom. Šalice su oblikovane, bešavne i podstavljene za potrebnu podizanje i povećanje poprsje. Šalice su ožičene za krajnju potporu. Remeni su dizajnirani s klizačima za podešavanje. Ima kuka i zatvarač oka na leđima s izuzetnim lukovima na peplumu. Omogućuje nisku pokrivenost i dostupni su u različitim veličinama.

Vidi više: Silikonski grudnjak u Indiji

9. Dailies AB 62 Enamor Bra:

Enamor Bra and Wearing Tips 9

Ovo je medijska pokrivenost grudnjaka od rajčica. Šalice su nepopunjene i dvoslojne kako bi se spriječilo prikazivanje. Izrađen je od čistog pamuka. To je bez žice za krajnje udobno iskustvo. Remeni su odvojivi i mogu se nositi kao višestruki grudnjak, što znači da ga možete nositi u crisscross stilu osim uobičajenom stilu. Trake imaju klizače za prilagodbe. Ima kuka i zatvarač na leđima i ima više mogućnosti boja. Dostupne su i različite opcije veličine.

Enamor bra nošenje savjeta:

Baš kao što moramo pravilno birati naše košulje, postoji ispravan način nošenja grudnjaka. Inače bi vam se moglo osjećati neugodno i nesigurno. Način na koji nosite grudnjak trebao bi osigurati odgovarajuću pokrivenost, sigurnost i udobnost. Pratimo savjete kako bismo znali nositi grudnjak.

Spajanje dva kraja grudnjaka:

Stavite ruke kroz trake grudnjaka i postavite ih na ramenima. Kada završite, podignite ruke na leđa i čvrsto pričvrstite dva kraja grudnjaka. Pazite da umetnite kuke na desne petlje.

Dobivanje trake podesiti:

Dalje, morate se pobrinuti da se trake ne opuštaju na vašim ramenima ili se osjećaju previše zbijeno i ubode vašu kožu. Trake će imati klizače na njih koje možete jednostavno podesiti povlačenjem gore ili dolje dok se ne osjećate ugodno, ali sigurno.

Savijanje prema dolje za podešavanje položaja šalica:

Želite da vam grudice s grudima savršeno pristaju na dojke tako da se ne zamjećuje neugodna prolivenost. Sagnuti se leđa i prilagodite položaj šalica dok provjeravate kretanje grudi.

Vidi više: Strapless Bras

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =