Blog

Srednja kosa je dobra duljina kose za rad s pletenicama. Prekratka kosa je problematična za izradu pletenice. Duga ili srednje duga kosa uvijek je dobra za različite oblike pletenice. Tijekom ljeta možete isprobati razne pletenice ili stilove pune glave. To će vas osloboditi od ljeta znoj i također će vam izgledati više moderan. Pletenica je posao koji trebate svladati.

u obliku pletenice Hairstyles for medium hair

Ne možete to naučiti u jednom danu. Naročito sa srednjom kosom, morat ćete dati prilično malo pokušaja dok ne postignete zbijene pletenice koje se neće ispasti. Ako vaša kosa ima suhoću, to će biti još bolje.

Pleteni frizure za srednju kosu:

Ovdje su naši top 9 izbor za pletenice za srednje duljinu kose. Provjerite ih i možda ćete pokušati nekoliko stilova.

1. Puni glavni pletenica:

pletenice for medium hair - Full Head Braid

Ovo je lagana pletena frizura koja se može isprobati na debeloj srednjoj kosi. Možete početi izrađivati ​​pletenicu iz sekcije bangs i vratiti se sve na putu. Trebali biste napraviti dvije pletenice s dvije strane. Također kada dođete do leđa, ne zaboravite čvrsto zalijepiti na kraju dijelove pletenice s ostatkom kose pomoću bobby igle.

2. Poremećeni pletenica:

pletenice for medium length hair - Messy Loose Braid

Iako je dlaka ovdje malo duža od srednje duljine, još uvijek možete sportirati ovaj izgled duljinom ramena ili malo duže od dlake na ramena. Čak i ako vam kosa nije jako dugo, ova frizura može biti dobra i jednostavna za napraviti sa srednjim dijelom i labavim pletenicama na svakoj strani.

3. Odvojena pletenica mlijeka:

lako braids for medium hair - Sectioned Milk Maid Braid

Ovo je pletenica s premosnicom koja završava u obliku ribljeg repa. Ako imate duljinu srednje ili ramene duljine, ovaj stil kose može raditi na vašim dlačicama. Ako želite, možete dodati ovaj izgled kose s pravim ili umjetnim cvjetovima. Morate imati gustu kosu. U slučaju da nemate debelu kosu, isječak u lažnim dijelovima kose može biti dobar izbor za povećanje volumena kose i duljinu.

Vidi više: Jednostavne indijske frizure za kosu srednje dužine

4. Debeli plijen s vodopadom:

gust Waterfall Braid - hair braids for medium hair

Ne trebate dugu kosu za ovaj izgled kose. Međutim, vaša kosa mora biti vrlo gusta. Ako želite, možete zadržati kosu na leđima u labavoj pletenici ribe ili ga jednostavno zaglaviti na leđima.

5. Loose Messy pletenice:

lako braids for medium length hair - Loose Messy Braids

Ove srednje pletenice za kosu mogu biti dobri ljetni dani ili čak frizerski izgled kose. Dvije slobodne pletenice koje su osigurane jakim sprejem za kosu i nisu vezane s bilo kojim elastičnim vrpcama. To vam može pružiti neuredan stil i izgledati trendy.

6. Pojas s bočnim vodopadom i bočnom korom:

Strana Waterfall Braid And Side Bun - medium hair braids

Ovo je vrlo lijepa kosa izgled za one koji žele strana kolač s pletenicom. Pokušajte ovo za ljeta.

Vidi više: Frizure za kosu srednje dužine

7. Pleteni remen od mlijeka:

mljekarica Rope Braid - medium braids

Elegantna pletenica od mliječne mlijeke koja se proteže s jedne strane na drugu od glave može biti vrlo dobra za sve zabave ili funkcije. Možete isprobati ove jednostavne pletenice ako imate dovoljno debele kose.

8. Vodopadna konopica i konopka za konoplje:

lako braided hairstyles for medium hair - Waterfall Rope Braid And Rope Bun

Uže se može povezati s pletenicom s vodopadom. Idete probati ovaj novi izgled kose?

9. Puni pleteni pleteni glavni biser:

pletenica styles for medium hair - Full Head Pearl Accessorized Braid

Ovo je puni izgled glave. To može biti dobro ako želite nešto moderno za party ili čak za svoj prom.

U zaključku, pleteni frizura može biti korisno za srednje duzinu kose i sve što se spominje pleteni frizura kroz ovaj članak će vam dati ideju o tome što tip stil je pogodan za vaš srednje frizure.

Slike Izvor: Shutter stock

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 88