Blog

Izraz Brasso se vrlo često koristi u indijanskoj modi, uglavnom za saree i za ostale odjevne tkanine. Tehnika brasso tkanine bila je poznata iz srednjovjekovnog doba i koristila je elitna klasa grupa za svoje plemiće. Osim toga, ona se također koristi za kućne tekstilije. Brasso je sličan izgaranju, zbog čega je poznat i kao "izgorio tkanina". Među odjećom, Brasso sarees su namijenjene vjenčanju, bilo društvenim događajima ili bilo kojoj posebnoj prigodi. U početku se uglavnom koristilo pamuk kao tkanina za brasso, no kasnije se koriste i druge tkanine za dodavanje nove sorte u ovaj stil.

Izvanredni Brasso Sarees sa slikama:

Brasso sarees su uglavnom popularni među današnjih žena i oni su pogođeni s mladima. Dakle, prolazi kroz ovaj članak ćete upoznati s top 9 različitih brasso sarees sa slikama.

1. siva i rajčica u boji Brasso Saree:

Brasso Sarees

U ovom stilu brasso saree sastoji se od dva dijela. Sivi dio koji je neproziran i paradajz obojenu palu koja ima brasso dizajn preko nje. Narančasta i zlatna granica ističe ovu saree. Brasso dizajn čini palu izgledom prozirnim. Na taj način možete skinuti palu bez nabiranja. Bez rukava bluza izgleda lijepo u ovoj odjeći.

2. Žuta mreža Brasso Saree:

Žuta boja Net Brasso Saree 2

Ova žuta sarea je čista mreža s brasso dizajniranom. Crvena i zlatna granica s ovom žutom sareom pruža kontrastno djelovanje tijekom čitavog razdoblja. Može se povezati s crvenom dizajnericom s punim rukavima. Ovo je uobičajena vrsta brasso sareesa odjevenih od sadašnjih generacija.

3. Tamno tamnocrveno-kremasta polusvetona i pola Brasso Dizajner Saree:

mrak Maroon-Cream Half Velvet And Half Brasso Designer Saree 3

Izgledaš zadivljujuće u ovoj odjeći. Kombinacija morske kreme iako se ne koristi često, ali baršunasto tamnocrvena tekstura inzistira na tome da isprobate ovaj komad saree. Tamno baršunasti palu s brassom dizajniranom drugom polovicom jednostavno je savršena odjeća za svaku posebnu prigodu. Ne možete se zaustaviti da bude središte atrakcije.

4. Zeleni cvijet ispis Brasso Saree:

zelena Net Brasso Saree 4

Zelena brasso net saree sa širim zlatnim rubom čini da izgledate jednostavno, ali lijepo. Poseban dodir dobiva vašu odjeću nosivši jednostavnu bluzu s punim rukavima.

Vidi više: Ručno pamučni pamuk

5. Granično vezenje Brasso Saree:

Crvena And Off-White Brasso Saree 5

Jednostavno svijetlo crveno obojena polovica je u kontrastu s bjeloočnicom dizajniranom palu. Ova palu ove brasso saree također se sastoji od više boji traka kako bi se poboljšala svoje izglede. Možete se upariti s priborom u boji koji odgovara vašoj saree.

6. Crni i narančasti kontrast Brasso Saree:

Crno And Orange Brasso Saree 6

Iako crvena i crna sjajna kombinacija, narančasta crna kombinacija također izgleda sjajno. Ako želite igrati s različitim bojama, onda idi za to. Ovo je pola narančasta i pola crna dizajna sarea.

Vidi više: Ispis Saree dizajna

7. Pink And Beige Brasso Saree:

Ružičasta And Beige Brasso Saree 7

Ova ružičasta i bež obojena saree apsolutno daje vjenčanje. Donji dio ove saree ima široki zlatni obojeni zamršeni cvjetni rad na ljubičastoj bazi. Ovaj dizajniran saree je povezan s ljubičastom bluzom.

8. Bijeli dizajner Net Brasso Saree s crnom granicom:

bijela Designer Net Brasso Saree 8

Bijela mreža brasso saree jednostavno izgleda izvanredno s elegantnim crnim, zelenim i ružičastim rubom. Ovaj saree jednostavan za svoju bijelu boju i prskaju neke druge boje koje ga čine izgledaju elegantne u svakoj prilici.

Vidi više: Tkanina od pamuka Sarees

9. Dizajner crveno-bež netto i brasova Vez Bridal Saree:

Dizajner Red-Beige Net And Brasso Embroidery Bridal Saree 9

Crvena brassova saree s vezom savršeno se slažu za svadbenu kolekciju. Dio buba koji je od mreže s vezivom duž granica, daje bež boje s crvenim kolegom. Istaknuti teški dizajnirani rad je pogodan za posebne događaje kako bi uljepšali vaše izglede.

Brasso sarees se može nositi u bilo kojoj posebnoj prigodi s dodatnim dodirom kako bi izgledao istaknutiji. Gore navedeni članak ističe glavne vrste brasso sareesa. Oni su jednako nosili u jednostavnoj prigodi za svadbenu prigodu, koji su vrlo česte dame.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − 72 =