Blog

Daj pogled na prasak s frizurama praska. Bang prsni frizure su trenutno u modi i vide mnoge bollywoode i holivudske zvijezde koje nose tu frizuru sa stilom i milošću. Oni mogu donijeti seksi razigran izgled i istovremeno donijeti šarm i sofisticiranost. Postoji novi stil izjava povezan s novim rubovima. To daje različita lica s različitim stavovima kao fringes tip razlikuje se od jedne osobe na drugu.

prasak fringe

Postoje razne vrste šiške rubova u rasponu od tupog rez bangs na strane swept brave na peek-a-boo remen. Bangs su jako u modi. Zato sljedeći put dobijete dobru remenku frizuru kad krenete prema bilo kojem salonu. Danas ćemo vam pokazati top 9 šišmiša u modu upravo sada. Dakle ovdje je popis onoga što je u trendu.

1. Voluminozne šiške:

Top 9 Bang Fringe frizure Stilovi u životu

Ovaj stil izgleda vrlo trendi i šik. To bi odgovaralo razrjeđivačima i slabijem licu kao što je voluminozno. Može se upotrijebiti gel ili sprej da bi taj voluminozni izgled imao kosu.

2. kratki prsti za kosu:

Top 9 Bang Fringe frizure Stilovi u životu

Ove četiri slike prikazuju razne prasine za kratku kosu. Fringe se razlikuje od lica do lica. Daju različitim izgledima lica.

Vidi više: Frizure za ispucanu kosu

3. Brusni četkani vijci:

Strana swept fringes

Oblik ruba ovisi o rastu kose na koži. Osobe s manjom kosom u prednjem dijelu srednjeg dijela vlasišta mogu krenuti za bočne obrube jer bi im to najviše odgovaralo. Pokušavajući odrezati drugačiji rub bi rezultirali definitivnim katastrofalnim izgledom.

Možete ostaviti ovaj remen kao što su oni ili vjerojatno koristiti trendi isječak da ih vezati bočno. To daje vrlo slatki izgled.

4. Dugi slojni prasci:

Top 9 Bang Fringe frizure Stilovi u životu

Ova frizura je vrlo pogodna za srednje duljinu kose s manje debljine. Ova frizura daje ogroman izgled kose čak i ako su tanki. Ovo je zimzelena frizura koju mogu nositi svi s manje debelom kosom.

Vidi više: Jednostavne elegantne frizure

5. Wispie Fringe Bangs:

Wispie fringe bangs

S druge strane, bočni obrisali šiške s nekoliko šiške. Dugi udari također se čuvaju na obje strane za trendovski izgled. Kosa iza može biti vezana u visokom konjski rep ili može biti otvorena.

6. Očistite debele ravne trake:

strana fringes

Ovo je popularno poznato kao kineska frizura. Rubovi su debeli, ravni i prekrivaju cijelo čelo. Ova frizura odgovara vrlo malo ljudi i treba tražiti stručne savjete prije odlaska na takvu frizuru.

Vidi više: Super frizure za djevojčice

7. Dugi zavezani Twisted Bangs:

Top 9 Bang Fringe frizure Stilovi u životu

Ovo je najljepša i najstroža. Kosa je valovita na kraju s dugim šiščama okrenutim prema kraju. Zato morate dobro tretirati kosu da biste ostali duže vrijeme.

Vidi više: Plava boja kose

8. Srednji razlomljeni prasci:

srednji Parted bangs hairstyle

Ovaj prasak odgovara ovalnim licima. Šiške jednake duljine podijeljene su na obje strane čela. To je sasvim drugačiji, a ne svatko može nositi ovaj prasak s praskom.

9. Prljavi prstovi:

Top 9 Bang Fringe frizure Stilovi u životu

To je vrlo koledž ide i trendy hairstyle. Ovdje vidimo da su sve vrećice različitih duljina i formirana su dva sloja s praskama. Ovo je neuredna praska koja može ići zajedno s dnevnim casuals.

Stoga se nadamo da će naši čitatelji uživati ​​u ovom vodiču i saznati frizuru koja odgovara njihovom licu i stilu.

Slike Izvor: M1, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 59