Blog

Postoje razni oblici azijskih dizajnerskih tetovaža koje možete isprobati. Ako tražite nešto što će biti veliko onda trebate isprobati ove stilove. To je zato što postoje popularne stvari od tih tetovaža dizajna koji su poput yin i yang, ribe, zmajeve i nekoliko drugih stvari poput veseli cvjetanje, ili druge dizajne. Većina od njih se također provodi u velikoj mjeri, a uglavnom za to ljudi koji to čine, to rade na širem dijelovima tijela poput bedara ili leđa. Ovo je vrlo uobičajena stvar s većinom tih dizajna i ako pretražujete slike za njih, vidjet ćete da je to zajednički trend da to učinite velikom mjerom.

Azijski-tetovaža-dizajne-s-značenja

To su također vrlo izražene i osim cvjetnih projekata, ostali su uglavnom zajednički za sve ljude koji isprobavaju, a ne samo djevojke. Stoga je dobra stvar o tome da se svaki dizajn gotovo može udružiti za tijelo bilo koje osobe. Dakle, ako ste zainteresirani za nešto takvo, morat ćete preuzeti profesionalni rad umjetnika koji vas može napraviti prilagođene uzorke.

Azijski tattoo dizajni s značenjima:

Ispod su top 9 azijskih tetovaža dizajna s značenjima koje svakako biste trebali isprobati:-

1. Hrabar azijski obrazac za ruke:

Smion Asian patterns for hands

Obično se radi s mnogo detalja i boja. Možete pokušati nešto u ovim stilovima ako vam se sviđa sport. Oni također imaju šarene cvjetove cvjetanja trešnje, a također i obrasci valova u tamnoj boji i zasjenjenim bojama. To je jedan od savršenih dizajnerskih tetovaža za muškarce.

2. Creative Asian Dragon dizajn:

kreativan Asian dragon design

Ovo je još jedan dizajn azijske tetovaže koji ima puno zamršenosti i radi se na cijelom leđima. Kao što je spomenuto ranije većina od njih su učinili na velikoj skali poziciju i stoga smjernice i udobnost sposobnost osobe uzimajući ove učinio je vrlo važno.

3. Riba i trešnja cvijet djevojka tetovaža:

Riba and cherry blossom girl tattoo

Ovo je dizajn raznih vrsta. Možete pokušati i to u bojama. Ovo je vrlo kreativno i vrlo girly. Ako ste djevojka, to jednostavno možete učiniti. To je jedan od najboljih azijskih dizajna tetovaža za žene.

4. Azijski Samurai tetovaža:

azijski Samurai tattoo

Ove azijske tetovaže su vrlo popularna tetovaža i vrlo kreativna stvar koja se obično radi za cijelu tjelesnu umjetnost. To se može učiniti na način da čak i djevojka kao što je prikazano na slici, može ga sporta.

5. Šareni i umjetnički dizajn ribe:

raznobojan and artistic fish design

Kao što možete vidjeti na slici, ovo je vrlo velika ljestvica i također zamršeno detaljni uzorak. Osoba može dobiti ove učinke ako je on udoban u sportu.

Vidi više: Talijanski dizajn tattoo

6. Dizajn azijskih rukava:

azijski sleeve design

Ovo je obrazac polu ruku koji je vrlo zamršen. Također možete pokušati nešto ovako. Ovo je jedan od najboljih azijskih dizajna tetovaža za muškarce.

Vidi više: Egipatski simboli tetovaže

7. Azijski valovi i dizajn vode:

azijski Waves and water design

To su vrlo popularni i obično se rade u crnim tintama. Međutim, ako želite dodati boje na njih, možete učiniti da izgleda nešto slično na slici. To su valni uzorci koji su vrlo česti i obično se koriste s drugim stilovima.

8. Dizajn ptica za ruke:

Ptica designs for hands

Možete pokušati nešto umjetno ovako. To su šarene i također se mogu obaviti na bilo kojem položaju tijela.

Vidi više: Irski dizajn tattoo za muškarce

9. Kreativne azijske tetovaže:

kreativan Asian tattoo

Kao što se vidi na slici iznad, ovo je cjeloviti rad tijela. To također ima mnogo boja, pojedinosti i za to, možda će trebati nekoliko sesija. Dakle, ako tražite nešto ovako, trebali biste voditi smjernice profesionalnog umjetnika.

Izvor slike: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 i 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 15 =