Blog

Zanemaruješ bradu? Kako se brinuti za svoju bradu? Ne brinite! Došli smo vam pomoći? Mnogo je ljudi koji vole bradu. Stoga, za njih danas u ovome članku dajemo vam popis najboljih 9 brada šampona. Pa, pažljivo pročitajte ovaj članak.

Najbolji šamponi za bradicu:

1. Profesor Fuzz dostojan bradavica SHAMPOO sa svim prirodnim uljima iz Tasmanije Australija - 125gm:

brada shampoos

To je krupni 100% prirodni šampon koji je bogat u kondicioniranju maslinovog i ricinusovog ulja, kožnog drvenog pčelinjeg voska plus meda, nježno, ali temeljito operi bradu osim toga radosti, razdjeljujući ga zdravo, pernate i sjajne! Uključuje izvorsku vodu Mount Wellington, kokosovo ricinusovo ulje, maslinovo ulje, soja vosak, kožnog drvenog pčelinjeg voska, ekstrakta Tasmanijskog morskog alata, kožnog drvnog meda, eteričnih ulja i kakaovog praha.

2. Beardsley Ultra šampon za bradavice, divlji šunka 8 oz:

Brada Shampoo 2

Odbacit će vašu bradicu i brkove čiste i svježe. Ima svježu, mirisnu mirisnu aromu bobičastog voća. Odnose se na malu količinu, dobro ih trljati, plus pažljivo čistiti. Ona nudi bradu i brkove čiste i svježe. Posebno formulirana za kosu lica, plus čisti i svježi mirisni divlji bobičasteni miris.

3. Prava piva za šampon od Tasmanije Australija 100% prirodno:

Brada Shampoo 3

To je raskošna hranjiva biljna ulja plus bjelančevine, hidratantna, obrambeni pantenol (Pro-Vitamin B 5) plus infuziju biljke (koprive, konjski pas) kako bi podržao zdrave kose zajedno s vlasištem, dodatno vlaži i stanje bez težine / odmora. Idealno za sve ljude - osobito ljude kod prhuti, masnih kosa / vlasišta, inače tanke kose ili onih koji žele sjajnu kosu.

4. Blue Beard's Original Beard Isprati Pletenica:

Brada Shampoo 4

Najbolje je za najosjetljiviju kožu plus brade. Bez mirisa na drugi način parfeme i također Paraben plus Sulfate Free. Mokrite lice i vrat, stavite malu količinu bradavice na vrhove prstiju i nadoknadite okretnim pokretom na bradu i lica. Pažljivo čistite bradicu.

5. Ustraa By Sretno neudana brada opere:

Brada Shampoo s 5

Ovo je bradanje bez SLS plus parabena. Bademi pomažu u održavanju stane kože. Mliječna kiselina je ključni element za ravnu kožu plus opsežno treba biti anti-aging element. Aloevera je prirodni hidratantni i djeluje kao anti-nadražujuće za kožu. Eterično ulje ružmarina i rehydrates plus tonova vaše kože nadalje je superiorniji za vašu kosu.

Vidi više:  Najbolji šampon protiv gljiva

6. Zeus Beard šampon i operi za muškarce:

Brada Shampoo 6

Mirisni okus Verbena uklanja osvježavajuću aromu na neku sjajnu bradicu. To je vrhunsko za muškarce koji prolaze iz brada šuga plus brada perut. To smanjuje vaše lice fuzz prirodnim sastojcima poput Dragon's Blood i Zeleni čaj. Oporavak ove brade osobito je koristan za uklanjanje bradavica, prhuti i lomljenje kose, zahvaljujući umirujućem i hidratantnom spajanju prirodnog elementa. Paraben je besplatan, okrutan i bez sulfata.

7. G. Natty Face Forest šampon za sapun:

Brada Shampoo 7

Posebno namijenjene gruboj kosi lica, ovaj prirodni sapun mirno izlučuje kožu ispod vašeg čekinja dok istodobno daje bradu sjajnu svjetlost. Uključuje ružičaste mješavine ružmarina i engleski monački čin kao aromatski poziv za buđenje, idealan za brz početak vašeg dana rezanja stabala, štoviše dodatne oh-so-manly potrage.

Vidi više:  Alpecin šampon

8. Percy Nobleman's Beard Wash 100ml:

Brada Shampoo 8

To je spajanje najfinijih čistih sastojaka, formulirajte da nježno očistite, bez eliminacije gotovo svih prirodnih ulja vaše brade. Svaka pumpa pomaže vam da postignete čišću, jaču bradicu. Odgovor Za zdraviju i čišću bradu pripremljen je s jednostavno čistim, prirodnim sastojcima. Nadalje pomaže u sprečavanju suhe, prljave kože i bradavica.

9. Duffy's Brew Premium obrtni šampon piva:

Brada Shampoo 9

Pivo je superiorno za vašu kosu. Prirodno je napunjen u aminokiseline, plus hmelj, prženi ječam i malto nude ljekoviti premaz vitamina B, proteina i minerala koji štite svaki nastavak kose dok dodaju nevjerojatne količine tijela i volumena. Hramovi osim toga kvasac također priložiti anti-septička svojstva koja pomažu skrbi za iritacije vlasišta i perut, plus maltoza također saharoza koristi u postupku proizvodnje pilinga tauten kose za poboljšanje sjaj.

Vidi više: Očisti šampone u Indiji

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =