Blog

Pitamo se koliko puta smo željeli da se naše samo tuširanje ravna kosa može biti zaključana i zapakirana za cijeli dan bez kose frizzing ili oštećivanje gore. Pitamo se koliko segregacija različitih kose mousse, maske i ulja smo se odlučili za samo koristiti najbolje od jednog sata ravno, nakon čega kosa počinje frizzing out again. Ravno iz tuš kose uvijek je napunjena vlagom, kaplje i mekana što je kada kosa može održati svoje četkice ravno obliku. Kroz tijek dana međutim, sadržaj vlage negdje je izgubljen ili isparen, a zatim se žrtve prikazuju uništavajući savršenu ravnoću. Uključivanje za stylere za toplinu samo će oštetiti vašu kosu. Zato provjeravajte ovaj članak koji obuhvaća neke od šampona koji vam omogućuju da zaključate ravno dok šamponate, tako da možete sportirati kosu sjajnom tijekom dana.

Najbolji šamponi za izravnavanje kose u Indiji:

1. L'Oreal Paris Smooth intenzivan konačan ravni šampon:

dlaka straightening shampoos

Zatvorite pobunjenu kosu s intenzivnim Ultimate ravnim šamponom koji uvjetuje i njeguje kosu kako bi u njima ulio svilene bjelančevine koje mogu održavati kosu rukama, sjajnom i sjajnom tijekom dana, bez ravne kose koja se skreće prema kraju.

2. Marc Anthony Style Straight osloboditi šampon:

voćna pulpa Anthony Style Straight Unwind Shampoo

Pomlađujući i revitalizirajući tuširanu kosu, stil Marc Anthony ravno odvlaći šampon detangles i izravnava kovrče ili valovite brave, a zatim energizira s suncokretovim sjemenom, Shea maslacem i soja ulja. Mikro-silikonske čestice koje se infuzijom u vašoj kosi održat će ravnodušan izgled.

3. Hydra-Lisse šampon za ravnu i ravnanje kose:

Hydra-Lisse Shampoo for Straight and Straightening Hair

Ovaj šampon je integriran s tehnologijom polimerne memorije i UV zračnim filterima koji štite kosu od prljavštine ili oštećenja bez ekstrakcije prirodnih ulja koja nadopunjavaju kosu. Ekstrakti kokosa daju dodir revnosti i sjaja vašoj kosi, a ovaj šampon hidratizira i zatvara kosu.

4. Matrix Sleek Look Smoothing šampon:

Matrica Sleek Look Smoothing Shampoo

Oživljavanje oštećene kose, tehnologija višestruke smiruje i omekšava grubu kosu dok tehnologija višestruke tehnologije ne samo da popravlja i oživljava, nego i hrani kosu da se zaključa u vlagu, tako da možete sportirati ravnu kosu bez crvene boje pod pritiskom.

5. StraightSexyHair ravnanje šampona:

StraightSexyHair Straightening Shampoo

Sada oblikujte kosu i nosite taj visoki ponija elegantnom i milošću, bez topline ili znojem koji vam uništava toplinu. Ravnanje šampon od Straight Sexy Hair čisti nakupljanje proizvoda koji maskira kose za kosu tako da šampon može prodrijeti duboko u njega kako bi se hranio i hidrao svaki pojedini dio.

Vidi više:  Najbolji šampon koji oblaže kosu

6. Pantene kovrče za izravno ravnanje šampona:

Pantene Curls to Straight Straightening Shampoo

Patentirani sustav za mikro izglađivanje obogaćuje proteine ​​kose i aktivne sastojke koji uklanjaju kovrče kako bi vam pružili savršeni ravni izgled. Ne samo da će ovaj šampon očistiti vašu kosu, tako da se osjećate laganim, također će preobraziti kovrče i neravan valovi u glatku ravnu kosu.

7. Kerastase Nutritive Bain Oleo-Relax šampon za glatku kosu:

Kerastase Nutritive Bain Oleo-Relax Smoothing Shampoo

Šampon Nutritive Bain oleo-Relax sadrži Shorea ulje i polimerne silikone koji dodaju zdrav sjaj na kosu, dok navlažuju korijenje kose kako bi vašoj kosi obnovljeni ravni izgled s desne strane jezgre.

Vidi više:  Kako pravilno oprati kosu

8. L'Oreal Professionnel X-Tenso Care ravni šampon:

L'Oreal Professionnel X-Tenso Care Straight Shampoo

Šampon za njegu X-tenso od L'Oreal koristi organske biljne ekstrakte kako bi kosa bila meka i zdrava, a hranjiva i masirala folikule dlake kako bi povećala cirkulaciju, a Pro-Keratin formulacije vlaže i jača kosu dok ga vlaga zaključava za savršeni elegantan izgled.

9. Sunsilk Perfect Straight šampon:

Sunsilk Perfect Straight Shampoo

Suvremena kooperacija od sunca koristi čestice vlakana za kosu koja infiltriraju grube kose kako bi se hranile i napunile nitima vlagom i vlaknima za kosu koja briše ravnu kosu, a kosu svilenkasto i mekom.

Vidi više: Najbolji šampon za kosu

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 50