Blog

Slobodna vremena tijekom cijelog dana neposredno nakon ispita mogu biti definitivno malo bummer ako nemate dovoljno planova postavljenih za vikend. Konačno ste podnijeli zahtjev za dva tri dana odlaska iz svog uredskog posla kako biste mogli provesti neko kvalitetno vrijeme sami, a u ovom trenutku kada sjedite na svom dnevnom boravku besprijekorno zurenje u televizor, pitate se kakav je bolji način za konzumaciju vašeg odmora od jednostavno iskoristiti slobodno vrijeme čišćenje kuće i gledanje nekog drugog televizora.

To je razlog zašto smo se s najboljim 3D kućnim noktima umjetnosti koja može dopustiti da vašu kreativnost teče i istodobno vam omogući neku ludo dizajna tijekom vikendnih noći.

Što je DIY Nail Art?

lako to do nail art at home1

Za početak, prvo moramo odlučiti što je upravo ova DIY noktična umjetnost? DIY predstavlja za to sami i noktiju je jednostavno crtanje ili stvaranje uzoraka u noktima da biste stvorili lijep makeover za nokte, osim svakodnevnog dosadnog izgleda. Ove DIY-ovi su zabavni za ponovno stvaranje i dovoljno su jednostavni da ne biste morali ribati da biste dobili savršeni izgled. Ovdje imamo najbolji 3 najbolja DIY projekta za vaše nokte koji bi vaš nokti učinili nevjerojatno lijepim.

Osnovna manikura:

lako to do nail art at home2

1. Do sada ste se morali umoriti gledajući savršeno obložene nokte sa izbijeljenim savjetima i sjajnim završetcima i vrijeme da se jedete sjedeći kod kuće. Ovo je jedna od osnova za oblikovanje umjetnih noktiju i također jedna od najljepših i najčešćih praksi umjetnosti noktiju.

2. Za početak, nokte za ovu noktiju trebaju biti savršeno izrezane i podnesene, pa stoga prije rada, namočite nokte u toploj vodi sapunom. To bi omekšalo nokte i očistilo ih. Dodajte kapljicu ili dva limuna u zdjelu kako biste uklonili sve mrlje. Jednom ispunjavajte svoje nokte dobro, a zatim otvorite paket traka za nokte. S trakama za nokte zalijepite ih na savjete za nokte.

Možete upotrijebiti kasetofon ili papirnate trake izrezane iz časopisa kako bi izgledale ako nemate trake za nokte. Nakon što stavite blok, upotrijebite bijelu boju kako biste bojali savjete. Najnoviji modeli za manikuru koriste cijeli niz različitih boja za ovaj izgled koji možete odabrati previše. Sada kada je završen gornji dio, pustite da se natapri, a zatim ukloni trake.

3. Često profesionalci kod kuće mogu dobiti izgled tako da to rade besplatno. Uklonite i veličite bijelu boju i ograničite je samo na izbočeni dio noktiju. Prije toga možda želite koristiti temeljni kaput za svoje nokte i završiti pogled s sjajnim gornjim slojem.

Vidi više: Kako napraviti francuski manikuru

Časopisi časopisa:

lako to do nail art at home3

1. Sada je ovo izvrsni pristup noktima na kojima možete dobiti čipove časopisa s nakitom na noktima što je zaista vrlo trend postavljanje.

2. Ovdje započnite dodavanjem lijepe toplice na nokte. Još jednom zagrijte zdjelu od sapunaste vode i potopite ruke u nju. To će ukloniti sve ostatke ulja koje će vam pomoći zadržati dizajne na noktima dulje vrijeme. Sada počnite čistiti nokte, a zatim nanesite temeljni kaput.

Može biti prozirna i istodobno u neutralnoj boji. Nije bitno što odaberete, temeljni kaput će se jednostavno koristiti za bazu i ništa drugo. Jednom kada se temeljni sloj osuši, počnite s primarnim premazom boje. Budući da je većinu vremena pisanje u časopisima ili papirima crno, savjetuje se da se odlučite za lakši primarni sloj kako bi se slova mogla primijetiti.

3. Neka drugi premaz bude suh i dok ste na njemu, pustite da počnu časopisne reznice. Izrežite sitne precizne kvadrate za svaki nokat, a prije nego što se primarni sloj potpuno osuši, namočite reznice časopisa u tanjur i zatim ih stavite na nokte. Provjerite je li papir čvrsto zaglavljen na noktu. Nakon što se osuši, papir se može izvaditi i ostat ćete s nevjerojatnim noktima časopisa. Zatvorite izgled gornjim slojem.

Vidi više: Dekorativni materijali

Ombre Hues:

lombr hues

1. Kada kažemo ombre, obično znači meki prijelaz s jedne boje na drugu bez određene linije na mjestu promjene boje. Promjena boje je meka bez određene linije u prijelazu.

2. Da biste dobili ombre nokte, počnite namočiti svoju ruku u zdjelu kako bi ublažili izgled i učinili da izgleda čišće. Potopiti vodom definitivno bi uklonili ostatke nafte koji bi dopustili da se boja dobro namjesti. Nakon što je spa učinio suho ruke, a zatim gurati leđa kutikula ispravno. Sada počnite s temeljnim kaputom koji može biti proziran ili gol u boji. Stvar o ombre je, možete koristiti jednu ili dvije boje kako bi izgled. Počnite širenjem komada plastičnog ili natopljenog papira i zatim pomoću četke za nokte objesite dvije ili tri kapi boja za nokte na plastiku. Sada koristite čačkalicu za geliranje u dvije boje.

3. Da biste dobili ovaj izgled, trebat će vam spužva ili pamučna kugla, po mogućnosti spužva kako biste dobili točan izgled. Sada počnite uranjati boju u blobu boje, a zatim lagano zagrliti nokte. U blizini q-tipa može vam pomoći da očistite vanjske strane noktiju.

4. Druga alternativa ovom izgledu je mjesto gdje koristite malu traku papira i koristite nokte od nje, zatim zalijepite traku na svoje nokte i vidite kako lijepo oblikuje boju. Uvijek zaključajte izgled gornjim sjajnim kaputom i završite ga.

Vidi više: Nail art četka imena

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1