Blog

Najbogatije žene! Da, znate li tko je na popisu 25 najbogatijih žena na svijetu? Svi znate da bez žena ne možete zamisliti svijet. Kao žene pokrivamo autoritet da se sankcioniramo, kao i ostatak ženskog stanovništva. Upravo, žena čini društvo cvjetanjem i nastavlja rasti.

U ovom članku možete vidjeti popis 25 najbogatijih žena na svijetu, osim toga kako donose sreću. Stoga, pažljivo pročitajte i naučite svoj naporan posao kako biste sastavili vlastito kraljevstvo koje će možda uskoro biti vrijedno milijardi.

Najbogatija žena na svijetu:

1. Christy Walton:

najbogatiji woman in the world

Christy Walton je na prvom mjestu u katalogu najbogatijih žena na svijetu, kao i najbogatijeg ženskog milijardera u Sjedinjenim Američkim Državama. Neto vrijednost neto iznosi oko 7,2 milijarde dolara. Ona je udovica Johna Waltona koja je naslijedila svoje posjede nakon što je prošle godine poginuo u katastrofi zrakoplova. Pokaži ponovno svoju oznaku za 2010 kao najbogatiju damu na svijetu, a ona dobiva dodatni hit u njezinoj sudbini zbog ranog pothvata prvog partnera u First Solar-u rastao gotovo 500% dok je 2006. rani javni doprinos. Njen ključni dio neto vrijednosti je zbog zaliha Wal-Mart plus u Prvoj solarnoj tvrtki.

2. Iris Fontbona:

najbogatiji women in the world2

Iris fontbona je također najbogatija žena u Čileu. Preuzimanje bogatstva od supružnika; ona je prva mjesto u državi Čile u uvjetima neto vrijednosti koja je oko 15,9 B $. Ona osim porodica kontrolira Antofagasta, jednu od glavnih bakrenih rudnika na planeti Zemlji, kao i tvrtku Quinenco koja je druga najveća banka u zemlji (Banco de Chile), najveća brodarska korporacija u Latinskoj Americi (CSAV) i vodeća pivar (CCU).

3. Vijećnice Anne Cox:

najbogatiji women in the world3

Anne Cox je najstarija najbogatija gospođa na svijetu na ovoj listi, a rođena je 1. prosinca 1919. u 97. godini. Glavna je vlasnica tvrtke Cox Enterprises. Neto vrijednost neto iznosi 16,1 milijarde dolara. Cox Enterprises je postavio njezin otac James Middleton Cox kasnije poslije nasljeđa novinara Dayton Evening News. Bila je i jedanput američki predstavnik u Belgiji ispod administracije Jimmyja Cartera od 1977. do 1981. godine.

4. Laurene Powell Poslovi:

najbogatiji women in the world4

Laurene je suprug pokojnog izumitelja Stevea Jobsa. Ona preuzima svu vjerojatnost poslova u Appleu, Pixaru, Disneyu i brojnim drugim malim tvrtkama. Sastaje se s poznatim suosnivačem Applea u ustanovi, a poslije toga odlazi na večeru s njom. Njena neto vrijednost vrijedi 14,1 milijarde dolara.

5. Alice Walton:

najbogatiji women in the world5

Alice Walton je jedan od Wal-Mart legatesa; individualno posjeduju 410 milijuna dionica u onom što je još uvijek jedno od najvećih organizacija na svijetu. Prethodni analitičar tržišta dionica, kao i prodavač opcija, nastavlja udruživati ​​i voditi investicijsku banku, Llama Co. tijekom 1988., a to je deset godina kasnije. Sada radi kao potpredsjednica, kao i šef fonda u banci u vlasništvu Walton obitelji i neto vrijednost je 31,1 milijarde dolara. U 2011. donosi stotine milijuna vrijednosti slikarstva u nedavno otvorenom Muzeju američke umjetnosti Crystal Bridge.

Ona je sestrica Christyja Waltona zajedno s jedinom kćerkom Wal Waltera, Walterom Walterom, čija neto vrijednost vrijedi za 44,9 milijardi američkih dolara. Ona dobiva prosperitet od svog oca kasno Sam Walton. Njezin glavni izvor zarade je u cijelom Wal-Martu. Times Magazine je priznala kao jednog od vodećih ljudi na svijetu.

6. Georgina "Gina" Rinehart:

najbogatiji women in the world6

Neto vrijednost iznosi 16,8 milijardi dolara, a njezina je osnova za rudarstvo u Australiji. Ona je jedna od najbogatijih žena u Australiji, kao iu Aziji. Ona je potomak kasnog Lang Hancocka, rudarskog industrijalca. Ona je postigla tvrtku od svog oca i doći do inovativnih visina. Gina također pozicionira uvijek u zapisima najutjecajnijih žena na svijetu i također se priznaje kao 'Minimalni milijarder'.

7. Miuccia Prada:

najbogatiji women in the world7

Miuccia Prada je treća najbogatija žena u Italiji s neto iznosom od 2,7 dolara. Rođena je u drugom najvećem gradu Milana u Italiji; ona preuzima rubove stila tvrtke Prada od svoje majke. Ona je također na popisu najutjecajnijih žena. Njezini obrazovni stupnjevi i obrazovanje ne mogu se usporediti ni s bilo kojom drugom domenom u ovom katalogu. Doktorat iz Pedagoških znanosti na Sveučilištu u Milanu.

8. Charlene de Carvalho-Heineken:

najbogatiji women in the world8

Ona je nasljednica piva u brandu Heineken. Kasnije je njezin otac Freddy Heineken umro prije više od deset godina, zarobljuje 25% udjela u nizozemskoj pivovarnoj korporaciji plus je predvidljivo sadržavati neto vrijednost od 15,4 milijarde dolara. Ovaj posao ima više od 170 kvalitetnih marki pod imenom plus ima prisutnost u 65 zemalja širom svijeta.

9. Johanna Quandt:

najbogatiji women in the world9

Ona je majka Susanne Klatten i udovica njemačkog poduzetnika Herbert Quandt. Ona je također prošla tajnica s trećim supružnikom pokojnog Herberta Quandta, a njezin partner zadržava auto kavu BMW u bankrotu početkom 1960-ih. Još uvijek posjeduje 17% autora automobila iz BMW-a. Njezina djeca, Stefan Quandt i Susanne Klatten također imaju veliki pothvat kao i milijarderi.

10. Antonia Johnson:

najbogatiji women in the world10

Ona je jedina najbogatija žena u Švedskoj s neto vrijednosti od 6,2 milijarde dolara. Na čelu je Axel Johnson Group, raznovrsna trgovačka švedska tvrtka koja se bavi hranom, telekomunikacijskim, energetskim, sigurnosnim, industrijskim i nekretninama. Njezin otac radi kao predsjednik ove tvrtke 1982. godine kojeg je utemeljio njezin djed 1873. godine.

11. Laurene Powell Poslovi i obitelj:

najbogatiji women in the world11

Ona je udovica suosnivača, kao i prethodni izvršni direktor tvrtke Apple Inc., Steve Jobs; ona dobiva bogatstvo od 20 milijardi dolara kasnije nego što je umro u listopadu 2011. Sada je suosnivač zajedno s predsjednikom odbora College Track. Sreća koja je uglavnom bila postavljena u živuće povjerenje u blizini posljednjeg dijela života svoga muža.

12. Jacqueline Mars:

najbogatiji women in the world12

Jacqueline Mars, potomak Forrest Edwardsa Mars Sr., iz Mars Obitelji koja je jedna od najbogatijih obitelji na svijetu koja ima neto vrijednost od 26,4 dolara B. Njezina obiteljska jedinica je nakon toga za Walton Family plus Koch Family u uvjetima blagostanja. Njezina tvrtka je na proizvodnji, kao i marketing bombona. Ova tvrtka je vodeći proizvođač slatkiša. Također mjeren kao jedan od poznatih investitora na planeti, uvelike slavi Warren Buffet obuhvaća neidentificirani posjed u svojoj korporaciji.

13. Birgit Rausing:

najbogatiji women in the world13

Posjeduje 13 dolara B neto vrijednosti, a također i II. Najbogatija žena u Švedskoj. Njezin rodni grad je selo u južnoj Švedskoj i uzima bogatstvo od svog supružnika nakon njegove smrti. Ona nije samo dinamičan filantrop, već i vlasnik Tetra Lavala koji je privatna korporacija.

14. Sara Mota de Larrea:

najbogatiji women in the world14

Sara Mota de Larrea ima neto vrijednost od 12,0 B po dolasku dok preuzima 36% pothvata u Grupo Meksiku dok mu je suprug Jorge Larrea umro. Grupo Mexico sadrži 7. najveći proizvođač bakra u svijetu, poslovanje nafte i najveće željezničko poslovanje u Meksiku. Među njezinim djetetom njemački i Sara imaju 51% posla. Rudarska korporacija bila je rock kroz četverogodišnji ritam jednog od rudnika do 2010. godine.

15. Elaine Marshall:

najbogatiji women in the world15

Ona posjeduje 9,1 milijardu neto imovine jer je direktor Koch Industries s 14,6 posto udjela. Koch Industries je proširen, međunarodni skup tvrtki u kemijskoj industriji, proizvodnji, preradi i dodjeli ulja, financiranju i robnoj trgovini i poljoprivredi. Bloomberg svake godine objašnjava godišnju transakciju od 115 milijardi dolara. Ona je udovica E. Piercea Marshall Elaine.

16. Dirce Camargo:

najbogatiji women in the world16

Ona je treći najbogatiji Brazilac s neto vrijednošću od 14,0 B $. Dirce Camargo vodi Camargo Correa, osamljen od najznačajnijih brazilskih tvrtki, a njezin suprug Sebastiao Camarago istječe 1994. godine. Proizvodna korporacija, različita poduzeća u javnom i tajnom vlasništvu, ima proizvodnju u cementu, građevinarstvu, energetici, cestama, brodogradnji, ulju i plina, zračnih luka i nekretnina. Dok Carmgo posjeduje najveći dio korporacije, poslovanje vode specijalizirani menadžeri.

17. Abigail Johnson:

najbogatiji women in the world17

Abigail Johnson je američka poslovna žena, kao i predsjednik Fidelity Investmentsa i potpredsjednik FMR LLC koji ima neto vrijednost od 17,2 dolara B. Dok posjeduje 24,5% Fidelity Management plus Research LLC, koji posjeduje najveći američki američki investicijski fond Fidelity Investments. Fidelity Financial Services formirao je njezin djed. Ona ima diplomu povijesti umjetnosti kao i Cambridge plus MBA iz Harvarda. Johnson je također kratko vrijeme radio kao savjetnik za menadžment prije nego što je započeo s poslovanjem svoje obitelji 1988. godine. Nadalje, ona je najdominantnija žena u svjetskom poslovanju s fondom.

18. Savitri Jindal:

najbogatiji women in the world18

Ona je iz Indije s neto vrijednošću od 7,7 milijardi dolara, a njezin izvor bogatstva je proizvodnja čelika. Ona je predsjednica O.P. Jindal grupe koja je čelika i elektroprivrede. Ona preuzima ovo nakon što mu je suprug Om Prakash Jindal propao u helikopterskom kolapsu 2005. godine. Om Prakash Jindal osnovao je posao 1952. godine. Trenutno, Savitri Jindal zajedno sa svojim 4 sina Prithviraj, Ratan, Naveen i Sajjan rade u industriji.

19. Liliane Bettencourt:

najbogatiji women in the world19

Ona je iz Francuske s neto iznosom od 44,9 dolara. Bettencourt je najbogatija žena u Europi i drži 31% kozmetičkih proizvoda megapower L'Oreal. Ova tvrtka započinje njezin otac koji je jedan od vodećih svjetskih kozmetika plus Beauty Corporation. L'Oreal sadrži marke kao što su Garnier, Kiehls i Maybelline. Pridružila se tvrtki dok je imala 15 godina, gradeći proizvode s bocama za označavanje. Kada preuzme posao 1957., ostaje zauzet kao glavni dionik, a ne kao predsjednik.

Vidi više:  Indijska lijepa lica

20. Susanne Klatten:

najbogatiji women in the world20

Susanne Klatten, koja ima neto vrijednost od 24,4 B, najbogatija je žena u Njemačkoj. Kletten dobiva prosperitet njezina oca zajedno sa svojim bratom Stefanom Quandtom. Ona drži 12,6 posto udjela u proizvođaču automobila BMW plus 50,1 posto udjela u farmaceutskoj grupi Altana. Dobitnik je prvostupnika u poslovnoj administraciji od Sveučilišta Buckingham s njezinim MBA na IMD Business School u Švicarskoj.

21. Eva Gonda Rivera:

najbogatiji women in the world21

Eva Gonda Rivera posjeduje 6,4 milijarde dolara, a ona ima svoje kćeri s polovicom B dionica FEMSA, glavnog samoupravnog distributera Coca-Cole u okrugu Latinske Amerike. Dionice kasnije dobivaju od svog muža u 2008. godini.

Vidi više:  Najpopularniji čovjek na svijetu

22. Yang Huiyan:

najbogatiji women in the world22

Njezin izvor bogatstva je nekretnina koja ima neto vrijednost od 21,3 milijarde dolara. Njezin otac s niskim udjelom, Yeung kwok Keung, premjestio je u vlasništvo obiteljskog glavnog bogatstva, udjela u obiteljskom vlasništvu Developer nekretnina Country Garden Holdings, ispred tvrtke Hong Kong IPO u 2007. godini.

23. Margarita Louis-Dreyfus:

najbogatiji women in the world23

Margarita Louis-Dreyfus, ruski je i glavni dioničar koji je naslijedio posao svog muža nakon što je umro u 2009. godini. Bila je sposobna ponovno uspostaviti poljoprivredno središte svjetla u njezinu korporaciju; i dalje podiže 350 milijuna dolara od trajnog izdanja obveznica u Singapuru. Ima 5 milijardi dolara neto vrijednosti.

Vidi više:  Najtoplijeg žena na svijetu

24. Rosalia Mera:

najbogatiji women in the world24

S neto vrijednošću od 6,1 milijarde dolara, Rosalia Mera postaje najbogatija žena Španjolske. Ona je suosnivačica tvrtke Inditex koja je matična tvrtka maloprodajnih trgovina Zara s bivšim suprugom Amanomcio Ortegom. Nakon što se razvela sa suprugom, još uvijek ima 5,8% pothvata.

25. Wu Yajun:

najbogatiji women in the world25

Neto neto vrijednost iznosi oko 6,9 milijardi dolara, a izvor bogatstva je nekretnina u Kini, koja je sama po sebi. Ona je vlasnik Hong Kong-uvrštenog developera za nekretnine Longfor. Najbogatija samoposluga žena na svijetu prošla je novinarima i radila kao novinar i urednica China Shirong News Agency. Wu podijeliti svoje bogatstvo sa svojim mužem, koji također ima pothvat u poslovanju.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =