Blog

Najviše se događa i potražnja je projektiranje mali bar u kutu kuće ili stanova. Neophodno je odabrati pravu vrstu stolice za vaš uzbudljiv brojač tako da se opustite i uživate u jedinstvenim okusima piva i vina.

Bar stolice ili stolice dizajnirane su u mnogim atraktivnim dizajnom i materijalima i popravljate onu koja odgovara većini mjesta.

Najnoviji i elegantni barovi:

Pogledajmo prvih 15 različitih vrsta bar stolica koje se mogu staviti u barove.

1. Moderni stolovi u crnoj boji:

bar chairs

Suvremeni i različiti su ti metalni bar stolice u crnoj boji. Naslonjač ima teški metalni nosač koji će podnijeti stolac koji se može podesiti prema vašoj visini i udobnoj zoni te ima različite plastične sjedala. Ova vrlo pametna elegantna stolica koja može olakšati okoliš i izgledati cool u barovima dizajniranima na moderan način.

2. Prozirni prozračni stolovi:

Dizajner Translucent Bar Stools

Polica stolica stolica je izrađena od polikarbonatnih vlakana, a sjedala su blago zakrivljena, što mu daje atraktivan izgled. Barna stolica ima fiksne metalne noge s idealnim nožnim nogom i dolazi u različitim prozirnim ili krutim bojama i možete ga odabrati prema vašim interijerima.

3. Okrugli likovi umjetničkog bara:

Krug Shape Artistic Bar Chairs

To su prekrasne, elegantne starinske stolice visoke stolice koje su bile u upotrebi prije nekoliko desetljeća, ali su elegantne kada se drže blizu vašeg šankova. Sjedište je okruglog oblika koji podiže naslon za leđa dizajniran u čistoj koži, čak i sa čvrstim željeznim nogama kako bi vam pružio udobnost dok sjedite.

4. Metallic Bar stolice:

Metalik Bar Chairs

Šipka za stolice dizajnirana je od izdržljivog, čvrstog čeličnog metala i ima glatku i sjajnu završnu obradu. Noge su dizajnirane na drukčiji i elegantan način, imaju prednju stranu gdje možete držati noge i sjediti je opušteno držanje. Sjedište je mekano podstavljeno sjedište, a kombinacija boja daje više izgleda za stolicu.

5. Čvrsti nasloni za naslone za naslone:

solidan Backrest Bar Chairs
Ovdje dolazi visok bar stolice s čvrstim naslonima na leđima s udobnim, glatkim podstavljenim sjedalima. Drvene stolice su dizajnirane na takav način da je gornja polovica tijela iznad šankova i snažan naslonjač omogućuju vam da uživate u piću zajedno s prijateljima ili obitelji.

Vidi više: Sjenica za dječju vrtić

6. Moderni stolovi kometa:

Kometa Shaped Modern Bar Chairs

Stolica je oblikovana u obliku kometa s robusnom bazom u obliku trube. Bar stolica ima nisku stopu i neizmjerno je udobna. Stolice su dostupne u mnogim živahnim bojama, dodajući živahni izgled okolišu.

7. Natkriveni barovi:

Priroda Inspired Bar Chairs

Oblik stolice je inspiriran prirodnim organskim i izgleda vrlo privlačan za oči. Ima umjetnički okrugli, razbijenih nogu dizajniranih metalnim i drvenim sjedalima s jastucima, dodajući više udobnosti i daje ugodan izgled na to mjesto.

8. Kožne stolice:

Koža Bar Chairs

Stolice imaju očaravajući i jedinstven izgled s niskim naslonom za leđa. Bar stolica ima metalne noge i jastuk je izrađen od smeđe kože s pravim stopala. Ova vrsta bar stolica može se postaviti u bilo kakve barove jer izgleda fantastično i prilično ugodno kada sjedi.

9. Trendovi stolci:

pomodan Bar Chairs

Stolica ima visoki leđa na kojoj ima lamele koje su vodoravno postavljene na poleđini. Ova vrsta bar stolica objektivi luksuzan pogled na okoliš i idealan je za sela ili kolonijalne kuće. Retro i stilski bar stolice su one koje mogu biti dio ako bilo koji bar soba.

10. Bamboo bar stolica s pletivim sjedalima:

Bambus Bar Stool with Wicker Seats
Sjedište stolica stolica je dizajniran od bambusa i izgleda prekrasno i oku privlači kada je postavljen blizu bara. Osvjetljava atmosferu i velikodušni naslon koji je oblikovan za udobnost i pleteni stolci koji ističu izgled stolice s mnogo nabora.

Vidi više: Novi brijač stolice

11. Suvremeni stolni stolni stolovi:

suvremena Bar Counter Stools

Naslonjač ima vrlo ugodan pogled i izgleda iznimno elegantno u blizini šankova. Zebra ispis na leđnom odmoru izgleda vrlo oku i stolice se mogu okretati pod bilo kojim kutom. Moderan i nikad ne odlazi iz mode su ti bar counter stolice. Oni su idealni, pjenušavi strašni tiskani bar stolovi.

12. Tkanine s visokim šankovima:

tkani Tall Bar Chairs

Bar stolica izrađena od prirodnih i izdržljivih materijala, okvir stolice izrađen je od čvrste mahagonija, a sjedala su ručno tkane i čini se nevjerojatnim. Sjedište je dugo visine i vrlo je zahtjevno jer se daje nevjerojatan izgled tog prostora i izgleda vrlo sofisticirano, a zatim je postavljen.

13. Klupe za klupe u plavom:

stožer Bar Chairs in Blue

Ova stolica može se okretati ili okretati u bilo kojem smjeru koji želite. Na nogama je sjedalo i udobna naslona za ruke s odgovarajućim naslonom za noge, a meki jastučić u plavoj boji na sjedenju i na pozadini pružanja udobnosti sjedala.

14. Jedinstveni štapni šarki:

jedinstvena Shark Shaped Bar Chair
Stolica je oblikovana u obliku morskog psa izrađenog čvrstim plastičnim vlaknima. Jedinstveni oblik stolice posuđuje atraktivan i šarmantan izgled i ulazi u oči. Dakle, jednom postavljen blizu šankova brojača dodaje se više poboljšanog izgleda na mjesto.

Vidi više: Mali balkonski stolci

15. Podesiva stolica za bar:

prilagodljiv Bar Chair

Ove vrste stolica nalaze se u mnogo različitih i umirujućih boja. Stolice imaju kožnu rexin premaz i mogu se podesiti prema vašoj visini. Stolice su uglavnom smještene u pravilnom traku, kao i na komercijalne prostore jer su isplativi i čvrsti.

Različite obližnje stolice s atraktivnim vinskim stalakom čine atmosferu ugodnijom i idealno mjesto za opuštanje s prijateljima i obitelji. Stolice su izrađene od prirodnog drva, hladne plastike ili metala s izuzetnim i elegantnim dizajnom. Tako vam daje široke mogućnosti odabira i dizajnerske pivovare, opuštajuće okruženje.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 50