Blog

Fitness dolazi u različitim veličinama i tehnikama, različitim dijelovima i parcelama, pa čak iu različitim paketima ako se upišete u klasificiranu teretanu. Ali tko se brine za vaše tijelo od Yoge. Dok će vam teretana i vježbe za slobodne ruke uvijek doći do vas, s yogom sada možete poduzeti taj dodatni korak u miru.

Supta Padangusthasana

Joga je u osnovi rastrgana grana meditacije, sporo koračana s mekim pokretima tijela koji su sastavljeni kontroliranim prirodnim disanjem, a najbolji dio yoge nije samo fitnes u smislu rasipanja masti, već i zdravstvene zaštite i mir. U današnjem članku ćemo govoriti o jednom takvom yoga stavu, nazvanom Supta Padangustasana.

Kako to učiniti?

Prije nego što govorimo o prednostima koje se može dobiti iz ove joga, naučimo malo o koracima koje bismo trebali poduzeti da biste dovršili držanje joge. Englesko ime za to je Reclining Hand-to-Big toe poza. Kao što ime sugerira, yoga je konačni stav točno stvaranje imena, ime izvedeno iz samog stava. Još jednom, kao i većina yoga, ovo je vježba koja se proteže, a to je lako.

Vidi više:  Koraci Supta Vajrasana

Proširite svoj tepih i započnite putovanje. Spustite se na prostirku s licem okrenutim prema stropu, a donji udovi istegnuti ispod, dok vam ruka počiva na stranama. Prije početka možete uzeti pomoć iz zasebnog para. Drugi uvjeti za ovo stajalište bili bi joga pojas, koji nije ništa drugo nego debeli fleksibilni gumeni pojas i ležajni jastučić. Za pro yoga praktičare, jastuk i bend mogu biti eliminirani.

Sada polako podignite desnu nogu i približite koljena na prsima tako da sada možete zagrliti bedro svojim rukama. Stavite bend na nogu i povucite ga prema prsima dok polagano polagate koljena. Dok to radite, počnite istezati nogu u okomitom smjeru koji će sada biti okomito prema vašem tijelu. Sve tijekom udaha i privući vaše laktove više u svoje tijelo kako bi stvorili napetost u bendu.

Jednom kada je noga ravna i okomita na vaše tijelo, počnite naginjati prema glavi, a ruke se dižu iznad vašeg tijela kao što to činite. Cilj je držati ruke što je više moguće. Sada kad ste u poziciji, možete zaključati položaj i izdahnuti ili nagnuti nogu prema van sada kao nastavak stava. Za pro ljude, možete koristiti svoje prste za kopčanje peta od stopala kao i ti ići oko treninga. Ponovite isto kao i drugu nogu.

Vidi više:  Prednosti Supta Baddha Konasana

Kako nam to pomaže?

1. Ova yoga stav će vam pomoći ton vaše niže mišiće tijela. Dok podižete nogu iznad glave, mišići se izlaze iz puta koji se protežu. To uzrokuje da se mišići čvrsto stegnu i postanu čvrsto tako da možete sportirati tonirani donji dio tijela.

2. Ovo je također dobar način da se smanjite bedrima.

3. Fleksibilnost mišića je još jedna prednost ovom yoga stavu. Kao što se protežu i disati, napetost čvor u mišićima otvoriti.

4. savijanje također stvara nesloge pritisak situacija u vaš abdomen. Sada trbuh nosi crijeva i jajnika. Uz pritisak situacije prisilno stvorio, ova yoga brine o crijevnim pitanjima uglavnom probavne smetnje. Isto vrijedi i za menstrualne probleme koji su također dio trbuha. Ukratko, ova yoga čuva vaš abdomen jaka i zdrava.

Vidi više:  Ostvareni položaj

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 22