Blog

Šriya Saran, nadarena mlada glumica s dolje južne strane čini se da stvara jeku u indijskoj i indijskoj filmskoj industriji. Ona je prasnula na scenu svojim prvim Telugu filmom Ishtamom, ali njezin nastup u Santhoshamu je postavio na putu ka komercijalnom uspjehu. Imala je mogućnost glumiti suprotno Rajinikanthu u The Bossu koja je također osvojila nagradu za najbolju Tamilsku glumicu.

Saranin je maleni okvir i zemaljska ljepota toliko su govorili kao i njezini glumački nastupi. Glumica je jedna od onih rijetkih čija ljepota zrači izvana. S obzirom da je ambasadorica marke za nekoliko trgovina diljem Indije za odobravanje ljepote i zdravstvenih proizvoda, kada je riječ o vlastitom režimu ljepote, Shriya ga drži jednostavnim i prirodnim.

Shriya Saran Beauty Tips and Fitness Secrets

Shriya Saran Ljepota Savjeti i fitness tajne:

Shriya Saran vjeruje joj majci za njezinu lijepu tjelesnu i ljepotu, iako ona poduzima taj dodatni korak u pitanjima spavanja, hrane i vježbanja i vraća se na neke tradicionalne recepte ljepote koje na nju rade čaroliju. Južna zvijezda ne okreće se vrhunskim kozmetičkim proizvodima kako bi njezina koža počela raditi. Ona nosi što je manje moguće na njezinu licu kad ona ne radi.

Njezina koža zaslužuje svoj sjaj na snagu ružmarina koje voli i koristi što je češće moguće za trenutno osvježenje. Čak nosi i mala bočica ružmarina, a ponekad ga sprečava na lice nakon primjene šminke za lijep sjaj. Njena krema je mješavina ružmarina i glicerina koji također djeluje kao toner. Što se tiče čišćenja lica, ona se kune starim lijekom besan pomiješanim s kurkuma ili jogurtom.

Shriya Saran Ljepota Savjeti i fitness tajne Stilovi u životu

Velike ružičaste oči i duga sjajna kosa Shriya Sarana jedna su od najčešćih obilježja njezine zadivljujuće ljepote. Njezina svilenkasta glatka kosa koja je prirodno duga gotovo je uvijek odstranjena, presvučena preko ramena da joj daje laskav izgled.

Vidi više: Trisha dijetalne tajne

Njezine oči govore drugačiju priču. Južna zvijezda voli naglasiti njezine oči eyelinerom, kajalom i maskarom i ne može ići bez njih, čak i ako ona može učiniti bez drugih sastojaka za šminkanje.

Shriya Saran Ljepota Savjeti i fitness tajne Stilovi u životu

Glumica je skulpturirana figura definitivno je jedna od želja. Tajna iza nje je svakodnevna tjelesna aktivnost koja tvori bit svoga svakodnevnog postojanja. Kathak je trenirao plesačicu, a Shriya voli plesati i plivati, što joj je najviše pomoglo da se održi u lijepoj formi, no od kada dolazi pod reflektorima, ples joj je pretrpio zbog nerazumnih rasporeda. Od tada se okrenula iscjeliteljskim moćima joge i meditacije koja svakodnevno prakticira 45 minuta. Ona se bori s njezinim problematičnim područjima - kormilaru i rukama i tonovima tijela mješavinom moćne joge i Iyengar joge.

Vidi više: Savjeti za ljepotu Shahnaza Hussaina

Njezina druga vježba uključuje izmjenu kardio vježbi tri puta tjedno, igranje igre i plivanje. Jedina stvar koju ona ostaje daleko su težine koje ona osjeća ne odgovara njenom umanjivom tijelu.

Shriya Saran Ljepota Savjeti i fitness tajne Stilovi u životu

Kada je u pitanju njezin režim prehrane, Shriya Saran ima velikodušan apetit što ne čini tajnu, iako jede umjereno. Ona započinje svoj dan s čašom soka od naranče i daje važnost glavnom jelu dana - Doručak. Doručak za tamnu ljepotu sastoji se od omleta napravljenog s bijelim jajetom, paratha i kaša, a ponekad i dosa. Ručak je glavni indijski stil bhindi s običnim roti i dal. Iako voli jesti ribu, ona nije luda zbog crvenog mesa i piletine. Ne vole junk food, jedini izuzetak je podzemna željeznica i ona preferira tajlandsku kuhinju.

Shriya Saran Ljepota Savjeti i fitness tajne Stilovi u životu

Kako bi održala savršenu figuru, ograničava njezin unos soli i pije puno vode i sokova. Također vjeruje u prehranu malih obroka u redovitim razmacima i može se naći na snacku na salatama i klice. Shriya čini točku da večera do 19:30, a završava svoj dan s čašom mlijeka.

Vidi više: Tamanna Bhatia Beauty Savjeti

Shriya je jedina iskušenja čokolada, užitak koji se nikada ne može riješiti, ali zdrava prehrana u kombinaciji s jogom pokazala se učinkovitom u izbacivanju dodatnih kilograma od tih ekscesa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 63