Blog

Yoga je klasična, neupravljiva forma tjelesne kondicije koja se uvelike oslanja na pokret tijela i kontrolu disanja kako bi postigao željeni rezultat. Mnogo puta, yoga za mnoge bi jednostavno značilo fitness tijela. Sada bi tjelesna kondicija mogla značiti tanak želudac ili zdravo funkcioniranje tijela.

Padma Pinya Mayurasana

Utvrđivanje izvrsnosti na oba kraja, yoga se stoga brine za vaše zdravlje i izgled. Sada, kao bonus, bacit ćemo još jednu dobru osobinu koja se odnosi na jogu. Nakon svađe svakodnevne rutine, uski put ka miru uvijek je dobrodošao. To je ono što yoga uspijeva postići u nama. U današnjem članku vruća tema bit će Padma Pinya mayurasana yoga.

Kako napraviti Padma Pinya Mayurasana (Elbow Balance) i prednosti:

Kako to učiniti?

Mnogo puta je yoga rutina jednako lako kao krevet postavljen ružama, a drugi put to su trnje koje čine ga teškom rutinom. Nažalost, ovo je jedna od onih yoga stajališta koja bi u početnim fazama bila vrlo teško postići. Ovdje ključ vašeg pitanja je praksa. Međutim, prije nego što se upustite na ovaj stav ima nekoliko zdravstvenih stvari koje treba imati na umu.

Nemojte izvoditi tu jogu ako imate slomljenu podlakticu koja, iako je pričvršćena, sada može biti povrijeđena ako se na njemu djeluje neujednačen pritisak. Drugo, osobe koje pate od visokog krvnog tlaka ili akutnih srčanih problema trebaju se suzdržati od opting for this yoga stav. Za početak, sjedite u lotus pozi koji se također zove Padmasana.

Vidi više:  Jedan legged kralj golub Pose

Preklapanje donjih udova u čvor, gornji dio tijela drži se ravno i krut kad prelazite noge jedna na drugu. Sada kada ste stigli u osnovnu poziciju, savijte se naprijed i postavite ruke na prednji dio ispred vaših križanih udova.

Nagnuti se naprijed, sada zakrenite ruku na drugu stranu, tako da dlan ne bude okrenut prema vama. Napunite svoje tijelo i polako se podigavite prema gore sve dok se ne odmoriš na podlakticama, a tijelo se stisnulo između vašeg lakta. Da biste izvršili tu jogu, potrebna vam je ogromna ravnoteža tijela i tijela koja nije nešto što možete postići na prvom pokušaju.

U stvari, uvijek je korisno ako vam dodatni par ruku podržava tijekom ovog stava. Dok se podižete s tla, nagnite torzo vodoravno, paralelno s tlom, tako da ravnomjerno rasporedite težinu na obje ruke i uravnotežite držanje. Zadržite položaj dvije sekunde i polako radite na nekom drugom.

Vidi više:  Padahastasana Yoga Pose

Kako nam to pomaže?

Uz praksa uskoro ćete naći jačanje mišića gornjeg dijela tijela, osobito ruku. Kao što se domaćin sam, vaše ruke uzeti cijelu težinu za to i uskoro može biti jaka. To je dobra tjelovježba ravnoteže tijela gdje vaše tijelo živci koordiniraju s vašim mozak u suptilnoj situaciji pritiska stvoriti dobru vezu između dva i time poboljšati ravnotežu tijela.

Toksini koji su se tijekom cijelog mjeseca pretrpjeli u vašem tijelu sada gori kao što se sve više i više upuštate u ovu vježbu. Zato je ova vježba povezana i s olakšanjem depresije, čiji je izvor mnogo puta nakupljeni toksini u vašem sustavu.

Nakon što se podigne, vaše tijelo lagano pokušava zadržati stajalište, a ovdje su organi u vašem sustavu uzimajući dobru masažu s protokom krvi koji se povećava u vašem sustavu, a sada osigurava pravilno funkcioniranje vašeg tijela.

Vidi više:  Preokrenuti bočni kutni položaj

Slike Izvor: Shutter stock

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 15