Blog

Ako ste već neko vrijeme pokušavali i još uvijek niste vratili pozitivan rezultat, nema potrebe za panikom kao takvom. Postoje mnogi razlozi i razlozi zbog kojih ne možete zatrudnjeti. A većina njih je prilično jednostavna i glupa nego komplicirana. Dakle, smirite se i pročitajte dalje kako biste shvatili što možda niste učinili ispravno.

razlozi for not getting pregnant

Razlozi za neozljeđivanje:

Ako ste s pitanjem "Što može uzrokovati da žena ne zatrudne?", Onda morate pogledati ove manje stvari.

Je li frekvencija dovoljno dobra??

Bez obzira na slučaj, trebate se truditi što bolje kako biste povećali šanse da zatrudnite. A budući da je seksualni odnos ili seks, kao što ste ga nazvali, prvi je dio toga, možda biste željeli provjeriti sa sobom ako imate dovoljno vremena da poboljšate svoje šanse ili ako imate nešto manje od toga jer je to jedan od razloga za ne zatrudnjeti.

U svakom slučaju, seksualni život između vas dvoje mora biti do oznake. Možete pokušati i osigurati vrijeme s vašim ciklusom ovulacije.

Vidi više: Pozicije tijekom trudnoće

Pod stresom?

Sada, ako vam stres od prijatelja i obitelji, a ako smatrate da ne biste mogli nositi djecu i da niste u fizički sposobnom mjestu zbog negativnih rezultata, trebate duboko udahnuti i pustiti je i započeti gledajući stvari sporijim tempom. Ako trenutačno ne namjeravate imati bebu, uzmite stajalište i držite se. Nemojte skočiti u nešto u što imate pola pamćenja. Također, s obzirom na količinu stresa koju uzimate, zasigurno nećete moći zamisliti jer je važno da i vaš um bude na voljnom mjestu.

Uobičajen Reasons & Causes For Not Getting Pregnant 2

Pijete li ili dim puno?

Morate prestati pušiti i piti ili smanjiti jer utječu na reproduktivne sustave u tijelu, a to samo smanjuje vaše šanse za trudno i to je dobar uzrok neprestane trudnoće. Preporučljivo je da ih potpuno zaustavite budući da morate ostati daleko od ovih navika tijekom trudnoće.

Vidi više: Kako roditi blizanke, naravno

Dobivate li dovoljno spavanja?

Nedovoljno sna dovodi do slabljenja imunološkog sustava koji dodatno utječe na reproduktivni sustav. Sada morate uhvatiti dovoljno spavanja da budete mirni i hladni, a zatim se pokušali zamisliti. Ako nemate dovoljno sati za spavanje, ponovno se stavljate pod stres koji će snažno odgovoriti na vaše pitanje "što može uzrokovati da žena ne zatrudne". Stoga, dobiti dobar san.

Ciklus jasnoće?

Sada, koliko ste jasni o svojim ciklusima? Nisu svi imaju uobičajene cikluse. Neki imaju svoju frekvenciju u smislu toga. Važno je i vrijeme ovulacije i razdoblja. Bez spoznaje o kojem ćete završiti paničariti sve o tome i napraviti nered za sebe prije nego što je čak i stvarni problem. Stoga, ako planirate zatrudnjeti, planirajte prema vašem ciklusu nakon promatranja kako ne bi postali razlog neprestane trudnoće.

Vidi više: Kako napraviti plan rođenja

Još uvijek gnjaviti? Ako slijedite i zadržite sve ove manje uzroke i razloge ne zatrudnjeti, možda imate zdravstveno stanje koje ćete morati pogledati. Morate odmah posjetiti liječnika kako bi se brinuo o jednom otkrivenom. Vaš će vam liječnik također moći reći kako da to ide i shvati. Stoga nemojte se razočarati. Uvijek postoji način.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 63